Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש אין לי שמץ של מושג איך הוא זוכה לבדוק את הרכבים אבל נראה שהוא יודע את מצבם של כולם.. כי השיקול העיקרי שלו בקניית רכב ממכרזים זה המצב שלו , אני במקרה יודע את כל זה רק בגלל שהוא ביקש לי לבדוק עבורו את המחירון מהסיבה שהמחירון לא היה ליידו באותו רגע..

הוא לא קונה רכבים עם תאונות שילדה וברגע שהוא ראה את המצב ,הוא סלד חזק מהנושא..

לידיעתך בכל מקרה

172 סוסים כבר לא מספיקים אז קנינו הונדה מצוננת

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מומלץ בכלל לקנות רכב מכונס נכסים.

גם סוחרי מכוניות שמבינים בעניין הזה לפעמים יוצאים מופסדים ובגדול מעסקאות, בגלל בעיות וכל מיני דברים לא תקינים ברכב.

יכול להגרם מצב שקנית רכב ואין לו בכלל מנוע או שאין לו גיר או בעיה אחרת שהתיקון שלה לבד יעלה לך כמו רכב חדש ככה שנדפקת עם חתיכת פח.

ולא אני לא אומר את זה סתם באוויר, דוד שלי מנהל מגרש מכוניות והוא נמצא הרבה שנים בתחום ככה שאני יודע על מה אני מדבר.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

דימה,

אין צורך לשלוח העתק ממכתבך לעו"ד.

שלח רק לראש ההוצל"פ

העו"ד יקבל את מכתבך דרך ההוצל"פ ויצטרך להגיב לענין.

אל תעשה לו קיצורי דרך. הוא לא צריך להכין "שיעורי-בית" לפניך.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

סוחרי רכב, מוסכניקים, שמאים וכיו"ב, בד"כ מקורבים זה לזה. אולי הם עושים את מה שאסור לעשות, אבל אין דרך להוכיח. במידה והרכב עובר טיפולים ותיקונים במוסכי היבואן, או ברשת מוסכים, הם פשוט מבקשים מחבר שעובד שם לבדוק הסטוריה של הרכב ולתת להם עידכון. יד רוחצת יד. בסופו של דבר כולם מכירים את כולם, או מכירים מישהו שמכיר.

זה לא אומר שכולם כאלה, אבל האפשרות קיימת.

מצד שני, אם סוחר רכב כל כך מעוניין לקנות את הרכב, סימן שיש לו מול זה כבר קונה שמחכה.

לכן אם מולך עומד סוחר, לך יהיה עדיף תמיד לתת עוד קצת כדי לזכות ברכב.

הסוחר תמיד יתן פחות מאדם רגיל, כי הוא צריך להשאיר לעצמו גם רווח.

אתה צריך לזכור שלסוחר יש אינטרס להרחיק אותך מהרכב,ולכן הוא "יהרוס" את הרכב בשפע תקלות כדי שתבהל ותלך. זה לא אומר שלא קורים מקרים שגם סוחר נופל בעיסקה כושלת.

כבר קרה לי מקרה שסוחר כל כך רצה את הרכב והבין שאני לא אוותר בהתמחרות, עד שהוא החליט להציע לי 5,000 שקל כדי שאפרוש ולא אכנס להתמחרות.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לפני כחודש וחצי רכשתי רכב מכונס נכסים.

עד היום זה עדיין בהוצל"פ , מכיוון ובעל הרכב מעוניין לרכוש חזרה את רכבו והעניין מתעכב כבר חודש וחצי.

האם אני יכול לבטל את העסקה? (התשובה של העו"ד המטפל היא שצריך לפנות לראש הוצל"פ)).

אשמח לתשובה מהירה.

פורסם

לחייב הזכות לפדות את רכבו במחיר ההצעה הזוכה.

התהליך הזה לא אמור לקחת חודשים אלא כחודש ימים לכל היותר. חודש וחצי נראה לי קצת מסטיק.

זכותך לפנות לראש ההוצל"פ ולבקש ממנו לממש את הזכיה לאלתר או לשחרר אותך מההתחייבות.

לא נראה לי שישחרר אותך, כיוון שגם ראש הוצל"פ מבין שאם החייב לא פדה את ריכבו במשך תקופה זו, כנראה שמשהו משתבש והוא רק מנסה להרוויח זמן.

מצד שני אתה צריך לזכור שראש ההוצל"פ, למרות שכוונתו למקסם "רווחים" לפרעון חובות, הוא משתדל להתחשב בחייב ולא רק לרמוס אותו.

בד"כ הערבות שאתה נותן לצורך השתתפות תקפה ל-3 חודשים. מי שמתמודד צריך לקחת בחשבון את חלון הזמן הזה.

.

• תוכן חדש...