Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

אני בן 18 , לא מתגייס ממשיך לילמוד וקיבלתי סכום לקנות רכב עד 60 65 אלף

אני פשוט לא יודע איזה רכב לקנות אני רוצה רכב לא יקר שהעלות תחזוקה שלו לא יהיה לי יקר כמו הגולף..ולא זולל דלק יותר מידי משהו חמוד עם מראה צעיר וחדש, והרכב הוא שלי לא של המשפחה..

תתנו כמה הצעות אני יודה לכם נורא אני שובר את הראש כבר שבועות איזה לקנות ..

תודה:roll:

פורסם

סיאט איביזה משנים 2003 ומעלה , 1400, 100 כ"ס, גם סוג של גרמניה וגם פשרה מעולה... אפשר גם משנים קודמות יותר אבל זה כבר עניין של טעם לגבי מראה ושיקוליך האישיים בנוגע לעד כמה חדש חשוב לך שיהיה הרכב... יש עוד המון אופציות אבל זה הכי צעיר וגם הכי משתלם שיש...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

טיפ קטן, יציעו לך המון דברים - אל תתפשר על גטס! תשתה דלק, ילכו לך הברקסים מהר מאוד בנסיעה עירונית ובכלל, לא חסרים דברים לא מוצלחים באוטו הזה...

בהצלחה, עמרי

-----

פורסם
לא ככ משנה לי אוטומטי או ידני....

סלחו לי, אך אף פעם לא הבנתי את האנשים שתיבת ההילוכים לא משנה להם. האם אתה נוטה להימשך לסוג מסויים? לפכמים זהו יותר פער מאוד משמעותי בתקציב ביחס לשנתונים.

פורסם
לא אמרת שאתה רוצה מראה צעיר?

לא אמרתי שלא מראה צעיר למרות שעם אני קונה פשוט אני חושב שאני יוסיף לה חצאיות וספויילר וכל השטויות האלה..

פשוט זה רכב אמין??רכב נוח? רכב טוב?

פורסם
סלחו לי, אך אף פעם לא הבנתי את האנשים שתיבת ההילוכים לא משנה להם. האם אתה נוטה להימשך לסוג מסויים? לפכמים זהו יותר פער מאוד משמעותי בתקציב ביחס לשנתונים.

חשבתי התכוונתה לזה עשיתי רישיון על אוטומט ומכאן אני לא יכול לנהוג על אוטומט אבל ברור שבא לי לשחק ברכב בהתחלה אבל הרבה התלוננו בהמשך שבא להם אוטומט ונמאס להם בפקקים מהקלאצ' וההילוכים

• תוכן חדש...