Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים החל הטוויטר הימני "לזייף קצת" ולהשמיע קצת רעשים.

עם הזמן זה היה יותר גרוע עד ששלשום הטוויטר הפסיק לעבוד בכלל. בדקתי שהוא לא התנתק מהקרוס והכל תקין בחיבורים.

ובבדיקה עם בטריה הוא לא הגיב, בשלב זה קבעתי את מותו.

לא הסרתי אותו מהרכב, ולמרבה הפתעתי אתמול הטוויטר הראה סימני חיים והתחיל להשמיע את הרעשים המעצבנים.

מה הבעיה עם הטוויטר? והאם זה אפשרי לשלוח לתיקון או פשוט להתחיל לחפש MT22 :roll: ?

בתודה מראש , קורן.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם
לפני מספר ימים החל הטוויטר הימני "לזייף קצת" ולהשמיע קצת רעשים.

עם הזמן זה היה יותר גרוע עד ששלשום הטוויטר הפסיק לעבוד בכלל. בדקתי שהוא לא התנתק מהקרוס והכל תקין בחיבורים.

ובבדיקה עם בטריה הוא לא הגיב, בשלב זה קבעתי את מותו.

לא הסרתי אותו מהרכב, ולמרבה הפתעתי אתמול הטוויטר הראה סימני חיים והתחיל להשמיע את הרעשים המעצבנים.

מה הבעיה עם הטוויטר? והאם זה אפשרי לשלוח לתיקון או פשוט להתחיל לחפש MT22 :roll: ?

בתודה מראש , קורן.

תתחיל לחפש MT22 לשלוח לתיקון טויטר לא שווה הוא אף פעם לא יחזור להיות מה שהוא היה אלה אם כן הוא יתוקן במפעל היצור של החברה שבמקרה שלך כבר לא קיים

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

יש ךי רעיון! קנה זוג MT22, ואת הטויטר העובד של זטק שים באמצע של הדשבורד :lol::twisted::lol: בשביל "למרכז" את הבמה.

סתם סתם בצחוק, פשוט נזכרתי שראיתי כזה דבר הזוי באחד מהמפגשים לפני שנה.

אפשר לשאול למה דווקא MT22?

פורסם

זה קרה לי גם אם אחד הטוויטרים של זטק. במזג אוויר חם הוא פעל מצויין, כשהתקרר הוא הפסיק לעבוד (או להפך? :roll:). בכל מקרה הסיבה אצלי היתה נתק בסליל ולהערכתי אין סיכוי לתקן את הטוויטר, אבל אולי אדון האוזמן ידע להגיד אחרת.

בכל מקרה, אם ניתן לתקן, תיקון מקצועי יחזיר את הטוויטר לקדמותו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

למה חשבתי על MT 22? כי שמעתי עליו הרבה דברים טובים בפורום, וחשוב לי שיהיה טוויטר רך ומפורט.

אם יש הצעות אחרות (וזולות יותר) אני ישמח לקבל.

בתודה מראש, קורן.

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

עדיף קודם כול לשמוע אותו מאשר לשמוע עליו {הוא לא נשמע טוב שאתה מעליו:lol:}בכול מקרה אם תגיע למפגש הקרוב יש כמה חברים שהטויטר מנגן אצלהם ברכב אז אתה מוזמן לשמוע אותו ואז להחליט אם הוא לטעמך.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

לא ניסחתי את עצמי נכון, אני גם שמעתי אותם פעם.

אבל אני מאד יודה על כל המלצה על טוויטרים טובים במחיר שפוי. מעדיף טוויטר משי מפורט ורך.

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

יש לי את D26NC05 של ויפה. טוויטר משי. למען האמת, כשקניתי אותם, לא ציפיתי ליותר מדי. אבל הם לא מפסיקים להפתיע לטובה. טוויטר מאוד מפורט ונעים לאוזן. וגם זול.

http://www.madisound.com/catalog/product_info.php?manufacturers_id=153&products_id=1059

חוץ מזה, יש באתר מבחר ענק של טוויטרים מעולים בכל עוצמה ומחיר.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

אני בכיוון של הטוויטרים האלה של אטון: http://www.eton-gmbh.de/ShowPage.php?PId=54&LangId=2&PHPSESSID=d143e1bafa48b2e4800f1b8a983fbd8b

יש למישהו חוות דעת עליהם?

ועוד דבר, שמתי לב שהסדרת טוויטרים של זטק T20 T26 T28 מאוד מזכירים את הסדרה של אטון CX 200 , CX260 CX280. גם בצורה וגם בשמות , יכול להיות שהם זהים לחלוטין? ושבעצם אני ישדרג לטוויטרים זהים ל T26?

בתודה מראש, קורן.

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

התברר לי שבטוויטרים האלו של אטון (eton cx260) ההתנגדות היא 8 אום. מה זה אומר מבחינתי? שהם יעבדו טוב עם הסט שלי? בבקשה עזרו לי, התשובות שלכם חשובות לי מתמיד כי היום גיליתי שגם הטוויטר השני בדרכו לעולם הבא. :cry:

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

איתמר - יצרת עדר של ממירי דת מזטק למורל ברגע שכתבת את כל ההשוואות שלך בין MT22 לטוויטרים הישנים של הזטק שהיה לך :-P

האופי של זטק שונה לחלוטין מהאופי של הMT22 - למה אתה הולך על MT22 עם אהבת את הזטקים?

תחשוב יותר לכוון של אטון באמת או למשל - אחד הטוויטרים שהכי הזכירו לי את הזטק והם היו גם יותר מפורטים ויותר חזקים היו של חברה בשם דייאמונד אודיו (אודיו יהלום - לא דיינא-אודיו שזה בעצם סוג שונה של מורל) - לא זוכר את הדגם המדוייק

אבל יש להם ליין שלם של מוצרים שמאוד מזכיר לי באופי של הטוויטרים שלו את זטק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...