Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

מי מאיתנו, לא נסע באוטובוס, לא בהכרח של אגד, לפחות פעם אחת, כשהנהג מדבר/עסוק בספירת כסף/או כל דבר אחר, וכתוצאה מכך הוא מביא את הרכב לקצה גבולות היכולת שלו?

במקרה של נהג כזה, אם הוא עושה כך, באיזה סיבוב חד מאוד וביינתיים מסובב את ההגה.

האוטובוס נכנס להיגוי יתר, וכתוצאה מכך פגע בגדר הבטיחות/רכב אחר/ETC, יש נפגעים.

השאלה שלי היא:

במקרה כמו זה, ללכת לנהג, לקחת פרטים, וללכת להתלונן לאגד/או כל חברה לה שייך האוטובוס, או שמא למשטרה?

כי יוצא לנסוע עם נהגים משוגעים, אך תודה לאל לא יצאה אף פעם שקרתה תאונה...

עוד מעט יבוא אוטו חדשדנדש!!!:twisted:

בקרוב...8) מאוד...:twisted:

פורסם

אני לא יודע עם אילו נהגים אתה נוסע, אבל כאדם שבילה קילומטרים על גבי קילומטרים באוטובוסים, בחיים לא ראיתי מצב שבו אוטובוס יצא להיגוי יתר.

על כל פנים, אם תתלונן בחברה בה הנהג עובד, סביר להניח שהוא יקרא לבירור ויעשו לו מעקבים סמויים. ככה לפחות זה פועל ב"אגד".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

נהגי אוטובוסים,פשוט סכנה !

יצא לי לראות לא פעם ולא פעמיים שהם באים במהירות מטורפת והרמזור מתחלף והם לא חושבים פעמיים ועוברים באור אדום מלא !!!

וגם איך שהם נוסעים בשכונות,פשוט פחד אלוהים,אם איזה ילד קטן יקפוץ להם לכביש???וקרו מקרים.

ולי קרה לא פעם ולא פעמיים שהם עוצרים בתחנה ואני בא לעבור אותם ואני מצפצף להם והם בכל זאת ניכנסים לנתיב שלי..

:x:x:x

נ.ב.

גם לנהגי מנויות לא חסר!!

הייתי חייב להגיד את זה :cool:

:)
פורסם

נ.ב.

גם לנהגי מנויות לא חסר!!

הייתי חייב להגיד את זה :cool:

נהגי מוניות\משאיות\שליחים וכד' ...כל נהג שנמצא הרבה שעות על הכביש

עלול להיכנס לשאננות ולעשות טעות

הפתרון היחיד לדעתי זה הפחתת שעות העבודה של הנהגים המקצועים

אבל מי יעשה דבר כזה בארץ , פשוט לא כלכלי :?

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

לי קרה מקרה שפשוט היה בא לי להרוג נהג אגד באותו הרגע

עמדתי בפקק בנתיב המוביל ישר וחסמתי חלק מהנתיב שמוביל שמאלה אני מסתכל במראה ורואה נהג אוטובוס מנסה לעבור וצופר לי גם, חשבתי אולי הוא רוצה לפנות שמאלה מסכן , אני מפריע לו , מעכב אותו . בעודי נלחם על כל טיפת מקום נתתי לו לעבור ומה אני רואה???? הוא פשוט המשיך בנתיב השמאלי עד שהגיע לרמזור וחתך את כל הפקק והמשיך ישר

פורסם
לי קרה מקרה שפשוט היה בא לי להרוג נהג אגד באותו הרגע

עמדתי בפקק בנתיב המוביל ישר וחסמתי חלק מהנתיב שמוביל שמאלה אני מסתכל במראה ורואה נהג אוטובוס מנסה לעבור וצופר לי גם, חשבתי אולי הוא רוצה לפנות שמאלה מסכן , אני מפריע לו , מעכב אותו . בעודי נלחם על כל טיפת מקום נתתי לו לעבור ומה אני רואה???? הוא פשוט המשיך בנתיב השמאלי עד שהגיע לרמזור וחתך את כל הפקק והמשיך ישר

זה הקטע המצחיק עם המנגולואידים האלו, נדמה כי אותם המפגרים שיחתכו ויורידו לך את המראה לפני רמזור בשביל להתקדם 2 מטר לא מסתגלים ולא משנים את דפוסי הנהיגה שלהם כאשר הם עוברים מהמכונית הפרטית שלהם אל הבית על גלגלים .

פורסם

אצלי ביישוב לפני כמה שנים, פגע נהג אגד שהגיע במהירות מופרזת בתוך שכונת מגורים, בילדה בת 10 והרג אותה.

אם היה נוסע בתוך האוטובוס שהיה לו איכפת, הוא היה ניגש לנהג וזה היה נרגע והילדה אולי הייתה נשארת בחיים. זאת לא בושה לבקש מהנהג שיירגע, ואם לא אז לקחת ממנו פרטים ולהתלונן.

אם הוא לא יכול לנהוג רגוע ולהיות אחראי לעוד 50 נוסעים אז כנראה שהוא לא יכול לעבוד בתחבורה ציבורית.

פורסם

יש כבר שני שירשורים לתלונות על אוטובוסים, מוניות ואופנועים...

ובכל מקרה.

יצא לי לא פעם להתקל בהנגי מונית שרות שפשוט משחקים עם האוטובוס, לא נותנים לו לעקוף ונוסעים לאט לאט כדי שלשאר המוניות של החברה מלפניהם יהיה יותר סיכוי לתפוס נוסעים.

ואז הנהג עצר לרגע להעלות נוסעים, האוטובוס עקף, הנהג מונית נסע בטרוף מוחלט כדי לעקוף את האוטובוס ולנסוע לאט לאט שוב.

כמובן שזה היה ביום שמיהרתי...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לדעתי הפתרון פשוט: לפזר פקחים סמויים (וגם הנוסעים יכולים להתלונן!). כל נהג אוטובוס שמשתלב מהתחנה וגוזל זכות קדימה של נהגים בנתיב ליד (שלא לדבר על אילו שמתחילים להשתלב תוך כדי ספירת הכסף, ולפני שהביטו במראות) - צריך לקבל את העונש הקבוע בחוק על אי-מתן זכות קדימה. נקודה.

פורסם

אני התלוננתי על נהג של דן, אפילו לא זכיתי לתשובה.

חבל לך על הזמן.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תתלונן לחברה.

אני לא בטוח שזה יעזור, כי כמעט כל נהג אוטובוס נוסע בפראות ובטח אנשים התלוננו והם עדיין נוהגים.

כנראה לא ממש עוזר!

בעיה רצינית הנהגים האלה!

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אני נוסע יום יום באוטובוס מיוקנעם לצומת פרדייס בבוקר, נהג האוטובוס נוהג מצויין אבל חבל שאתם לא יכולים לראות איזה מלחמה מנהל נהג מונית שירות עם האוטובוס.

עקיפות מימין, חותך את האוטובוס, מאט אותו בכוונה...

פורסם

לאנשים שנוסעים יום-יום, אין שום סיבה להתלונן לדעתי. יותר מהר = יותר טוב, לא לאחר לעבודה.

אני מעדיף שהנהג יסע בצורה מטורפת על מנת להגיע בזמן הקצר ביותר ליעד.

בואו נגיד שהסיכוי שלי להתלונן על נהג שנוסע לאט גדול יותר מלהתלונן על נהג שנוסע מהר מדי.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אוקיי. אז עדיף לך להגיע מהר יותר. מה עם החיים שלך? שלא נדבר על חיים של אנשים אחרים שהנהג מסכן ואולי בעידוד שלך ושל כל מני אנשים אחרים שחושבים כמוך!!!

עוד מעט יבוא אוטו חדשדנדש!!!:twisted:

בקרוב...8) מאוד...:twisted:

• תוכן חדש...