Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לחבר נגן אמפי 3 או כל מקור אחר למערכת הבעיה שאין לה חיבור AUX מה אני עושה יש איזה מתאם ...

שאלה שניה אני רוצה לחבר קומפוננט הסבר קצר על הקרוס ...והמלצה לקומפונט 350-500 שקל שיהיו מחוברים למגבר ....

תודה והמשך יום נעים ...

פורסם
שלום,

אני רוצה לחבר נגן אמפי 3 או כל מקור אחר למערכת הבעיה שאין לה חיבור AUX מה אני עושה יש איזה מתאם ...

לא עדיף לך במקום לקנות מתאמים ולהתחיל להסתבך אם כל מיני דברים חיצוניים שרק יגרעו מאיכות המערכת לקנות רדיו דיסק שכבר קיים בו חיבור AUX?

אני לא מדבר על דגמים עם שם,כמו פיוניר קלריון וכו', אפילו סתם רדיו דיסק של SANYO שקיים בו חיבור AUX.

שאלה שניה אני רוצה לחבר קומפוננט הסבר קצר על הקרוס ...והמלצה לקומפונט 350-500 שקל שיהיו מחוברים למגבר ....

מה אתה רוצה שיסבירו לך לגבי הקרוס? כיצד לחבר? מה תפקידו? תהיה קצת יותר מדויק, ונענה לך.

תודה והמשך יום נעים ...

5תוים.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

בידיוק כיצד לחבר ומה תפקידו , והמלצה על קומפוננט טובים בטווח המחירים הנ"ל. ובקשר לרדיו דיסק המתאם האם יש אפשרות כזאת אם לא אז המלצה לרדיו דיסק עם חיבור AUX עד 400 ש"ח

ועוד שאלה קטנה ...דייהטסו שרייד 1997 מה הגודל של הרמקול שנכנס בדלתות הקידמיות .?

פורסם

ממש הצעה מטופשת-בהחלט!

שיקנה רדיו דיסק של סאניו?באמת?ואם יש לו רדיו דיסק ב1000 שקל?יקבל איכות ירודה מאחדשל 300?זה יוצא אותה סיטואציה בין השניים.

פורסם

שלומי-בהתחשב בהיסטוריית ההודעות שלך בפורום, לא נראה לי שאתה יכול להגיד על ההצעה שלי שהיא מטופשת.

בכל מקרה, אני לא מכיר מתאם AUX לרדיו דיסק שאין לו AUX בכלל.

וכמו שאתה רואה, התקציב של הבחור לא בשמיים.

לגבי גודל רמקולים - 4 אינץ', אני לא בטוח אבל. יש שרשור שלם על גודל רמקולים ברכבים שונים, כדאי שתחפש.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם
בידיוק כיצד לחבר ומה תפקידו , והמלצה על קומפוננט טובים בטווח המחירים הנ"ל. ובקשר לרדיו דיסק המתאם האם יש אפשרות כזאת אם לא אז המלצה לרדיו דיסק עם חיבור AUX עד 400 ש"ח

ועוד שאלה קטנה ...דייהטסו שרייד 1997 מה הגודל של הרמקול שנכנס בדלתות הקידמיות .?

קרוס אובר הוא מחלק את התדרים בין הטויטרים לרמקולים.

טויטר+רמקול אתה מחבר לקרוס ואתה מעביר כבל מהרדיו דיסק/מגבר שמתחבר לקרוס.

ב-500 ש"ח אפשר לקנות מורל פולס, או JBL שאינו דורש הגברה חיצונית.

Kia Sportage, 2014 

• תוכן חדש...