Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הומו..........

סתם,אני צוחק.

אין פה צריך\לא צריך נכון\לא נכון,הדבר היחיד שצריך ונכון הוא שתעשה מה שאתה מרגיש,אם אתה מרגיש שבא לך לגרום לה להרגיש טוב אז למה לא,תפנק אותה.

אני אישית,כשנפגשתי בפעם הראשונה עם החברה הקודמת שלי (לפני משהו כמו 5 שנים),באתי לפגישה הראשונה עם ורד, כי דיברנו לפני כן בפלאפון כמה פעמים (הכרתי אותה דרך חבר שלי ששירת איתה,והוא שידך ביננו),והיא נשמעה לי ממש מתוקה, ורציתי לתת לה הרגשה נעימה,וזה נראה לי מתאים,אז קניתי פרח,ונתתי לה כשנפגשנו.

אבל כמו שאמרו,אם אתה תמצא חן בעינייה,הפרח רק יהיה תפאורה.

אם אתה לא תמצא חן בעינייה.....ובכן.....אתה תיהיה התפאורה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה לכל העונים....

מה שחשבתי לעשות זה לקנות פרח אחד ולהחביא אותו בתא מטען כך שבסוף הערב כשאני יחזיר אותה הביתה ותהיה לי הרגשה שיכול להיות המשך ברגע שהיא תצא מהאוטו בדרך לבית אני יוציא אותו ואתן לה כך היא באמת תהיה מופתעת :shock::shock:.

מה אתם חושבים?

נ.ב

אכן צריך לפתוח עוד שרשור בנושא זוגיות :lol::lol:

המשך יום טוב.

פורסם

אם תראה בסטף הדייט שזה מתבקש תוך כדי טיול תקטוף אחד "בספונטניות"

אל תשים פרחים בבגאז', זה דיי יהרוס את העניין

אם תראה את אלה שמסתובבים ומוכרים אז תקנה

נ.ב

אני בעד להביא איזה גלנפידך, ציוד חובה באוטו ביחד עם פקל קפה

פורסם
תודה לכל העונים....

מה שחשבתי לעשות זה לקנות פרח אחד ולהחביא אותו בתא מטען כך שבסוף הערב כשאני יחזיר אותה הביתה ותהיה לי הרגשה שיכול להיות המשך ברגע שהיא תצא מהאוטו בדרך לבית אני יוציא אותו ואתן לה כך היא באמת תהיה מופתעת :shock::shock:.

מה אתם חושבים?

תודה על הבעת התודה.

הכי טוב שתביא אותי בתא המטען כך שבסוף הערב כשתחזיר אותה הביתה ותהיה לך הרגשה שאני יכול להיות המשך ברגע שהיא תצא מהאוטו בדרך לבית אני אצא ואתן לך אחת כך היא באמת תהיה מופתעת:shock::shock:.

מה אתה חושב?

נ.ב.

הציטוט בגלל ששראגמן ניכנס לי באמצע

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

רק תבדוק שאין ריח של בנזין בבג'ז.

לפי דעתי זה לא לעניין לשלוף בסוף את הפרח , אבל ...

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

בכיף אבל אחרי כמה שעות בתא מטען אני לא בטוח שתצא משם בסוף הערב...:cry:

אולי אתה תוצא החוצא על ידי מישהו בחלוק לבן ואורות מהבהבים :oops:ברקע .

או שאולי אתה תצא משם כשהפרח בפה שלך וגיטרה ביד? מה אומר ,יודע לנגן ?

פורסם

מנגן על עוגב

יש לך כזה ברכב?

זה רומנטי משהו.

אז אני מבין שאתה מסכים שבדרך הביתה אני יתן לך אחת ויקח לך את הבחורה המופתעת :-)

אחת = תנועה מעגלית כזו כלפי חוצה עם המרפק שבדרך כלל באה לתאר מצב שבו הקורבן יוצא המום

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

טוב, אני מוציא את ארגז הכלים של ההגזמות שלי:

תתכנן עם חבר שלך שבשעה 24:00 תהיה איתה בים, שיבוא עם אקדח פלסטיק של פורים (רק שיוציא את הפקק האדום מקדימה כדי שלא יחשבו שהוא טמבל).

תגיד לחבר שלך כשאתם בחוף שינסה לשדוד אותכם, כשהוא ינסה לשדוד אותכם תפוצץ אותו במכות כאילו אין מחר.

קח את הבחורה אח"כ לפאב.

תחזיר אותה אח"כ הביתה.

אם אתה לא נותן לה בראש עד שיוצא כוכבים באותו הערב, כנראה שזה לא נועד לקרות.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

טוב עז כך לסיכומו של העיניין...

הבחורה הבריזה לי פצצות.

הסבר:

דיברתי איתה היא בצוהריים וסגרנו שנדבר בערב ונקבע להיפגש ...... בערך ב 8 בערב הרמתי טלפון ושאלתי מה קורה מתי יוצאים אאא וכן מישהו אחר ענה לי ממין זכר (בטח ידיד) בקשתי ממנו להעביר לי את הבחורה היא הרימה את הטלפון ושאלתי מה קורה מתי נפגשים שאני יידע איך לתכנן את עצמי והיא אמרה שהיא כרגע עסוקה אבל היא תתקשר אליי בהמשך הערב ונצא .

השעה כמעט חצות ואין סימן לטלפון ממנה .

מצד אחד אני חושב אולי היא סתם לא רצינית "מזיינת את המוח" או שבאמת היא כל כך עסוקה .

אבל עדיין יכלה להרים טלפון ולהגיד "שמע מצטערת לא מסתדר לי היום בוא נעשה את זה פעם אחרת וכ"ו " .

אבל היא לא ,לבסוף אני נשארתי בבית בציפייה לטלפון והפסדתי בילויי אם החברים שלי.

אולי קופידון נרדם במשמרת או שהיא(הבחורה) נרדמה לפניו.

:cry:

מה אתם אומרים לתת לה עוד ניסיון או שעשיתי מספיק והכדור בידיים שלה???

פורסם

אל תתקשר !

לא משנה מה מישהו בפורום הזה יגיד לך, שחרר ועכשיו.

אם הבחורה מתקשרת אליך קבל את התנצלותה והצע לה לצאת שוב, קבע שעה לאותו הערב בו היא מתקשרת וזהו.

אם היא לא מתקשרת שחרר כאילו אין מחר.

אם היה ממש חשוב לה היא לא הייתה דופקת לך ברז כזה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...