Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שניתן להבין מהחתימה שלי, רכשתי רכב מסוג סיטרואן קסנטיה 2.0 אוט' מודל 97 צבע ירוק בקבוק (עוד יש לו וו גרירה רשום ברישיון), מס' רישוי 35-560-16. אני מנסה לאתר את הבעלים הקודם, כדי שימכור לי את סט המפתחות השני במחיר סמלי, וגם אולי יספר לי משהו חשוב שאני צריך לדעת על הרכב.

טוב, הנה התמונה שלו:

http://www.carsforum.co.il/gallery/index.php?n=900

ואני חוזר, מספר רישוי 35-560-16. קניתי את הרכב מסוכנות טרייד אין, ולכן לא יכולתי לפגוש את הבן אדם. נכון, יש את השם והכתובת שלו ברישיון הישן, אבל אני לא אלך אליו הביתה בלי לדבר איתו קודם, לא הטבע שלי, ויכול להיות גם שהוא לא יהיה בבית או משהו.

בכל מקרה, אשמח לקבל יותר פרטים על הבן אדם (מס' טלפון/מייל/ICQ) , ואם הוא גם חבר פורום אז אשמח אם יפנה אלי בפרטי.

בתודה מראש,

ואדים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רכשת רכב, ולקחת רק צרור אחד של מפתחות?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כמו שביג מק אמר - כנס שקישור שהוא הכניס, תרשום את שמו של האדם, כתובתו, והמנוע ייתן לך כבר תוצאות.

לי קרה שהייתי צריך שטר מכר של המנוע, ולא מצאתי את האדם, אז 144 היה המוצא האחרון שלי. בסופו של דבר הכל חזר על מקומו בשלום...

עוד מעט יבוא אוטו חדשדנדש!!!:twisted:

בקרוב...8) מאוד...:twisted:

פורסם

עם גישה למרשם האוכלוסין אפשר להשיג את הטלפון של הבן אדם.

אני עשיתי אותו דבר עם האוטו הראשון שלי לפני הרבה שנים, שקיבלתי איתו רק מפתח.

לא שלט לאזעקה ולא מפתח ספייר.

איתרתי את הבעלים הקודם,והוא טען שהוא זרק את זה....

(מי זורק כאלה דברים?)

הרכב נרכש בעסקת תיווך דרך סוחר רכב - קרוב משפחה של החבר הכי טוב שלי, ככה שהעסקה היתה בטוחה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש לי גישה למרשם כך, שאם יש לך שם ושם משפחה תפנה בהודעה פרטית אולי אוכל לסייע לך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה הבעיה, אתה הולך עם הרשיון רכב למשרד הרישוי והם מוציאים לך פלט של כל הבעלים הקודמים, בהתחלה שהיתחילו עם השירות הזה הוא היה חינמי , אחרכך הדביקו לו אגרה של 70 שח, אולי שינו אותה אבל למה שכמה עשרות שקלים יעצרו אותך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

למה שהוא ישלם ויצא מהבית ויעמוד בתור, אם יש לו את האפשרות להשאר מול המחשב ולקבל את המידע?

:roll:

ל'

פורסם

ליטל, אם למוכר אין צרור נוסף אז מה - תפוצצי עסקה ? צריך לעשות חשבון כמה יעלה להחזיר את העסק למצב תקין וזהו לעשות את זה אם זה משתלם,

אני את הרכב שלי רכשתי עם שלט אחד ומפתח אחד, כמובן ששיכפלתי את שניהם ודאגתי שהמפתח הישן ימחק מהאמובילייזר במחשב, כמו כן דאגתי שבעת שיכפול האזעקה גם ימחקו את השלט הישן, וזהו

עם גישה למרשם האוכלוסין אפשר להשיג את הטלפון של הבן אדם.

אני עשיתי אותו דבר עם האוטו הראשון שלי לפני הרבה שנים, שקיבלתי איתו רק מפתח.

לא שלט לאזעקה ולא מפתח ספייר.

איתרתי את הבעלים הקודם,והוא טען שהוא זרק את זה....

(מי זורק כאלה דברים?)

הרכב נרכש בעסקת תיווך דרך סוחר רכב - קרוב משפחה של החבר הכי טוב שלי, ככה שהעסקה היתה בטוחה.

סתם שתדע אצל סוחר המושג "עסקה בטוחה" לא קיים, אם יש רכב עם קימבון כבד ופוטנצייאל רווח סוחר אמיתי ישחיל את אח שלו וזה אפילו לא יזיז לו את העין !! בדוק נעול וחתום עם פלומבה !!

ועוד מה שאתה אפילו לא אחיו אתה רק חבר של קרוב משפחה שלו (אפילו לא חבר של אחיו:))

פורסם
למה שהוא ישלם ויצא מהבית ויעמוד בתור, אם יש לו את האפשרות להשאר מול המחשב ולקבל את המידע?

ל'

ואיך עושים את זה מהמחשב ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תתקשר ל144, שם וכתובת ואתה מקבל טלפון.

או 144 באינטרנט (מישהו שם לינק).

ועוד משהו - קסנטיה אטמוספרית מנוע 2.0 עם 210 כ"ס?? סטנדרטית?

יום נפלא :)

טל

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
ליטל, אם למוכר אין צרור נוסף אז מה - תפוצצי עסקה ? צריך לעשות חשבון כמה יעלה להחזיר את העסק למצב תקין וזהו לעשות את זה אם זה משתלם,

אני את הרכב שלי רכשתי עם שלט אחד ומפתח אחד, כמובן ששיכפלתי את שניהם ודאגתי שהמפתח הישן ימחק מהאמובילייזר במחשב, כמו כן דאגתי שבעת שיכפול האזעקה גם ימחקו את השלט הישן, וזהו

סתם שתדע אצל סוחר המושג "עסקה בטוחה" לא קיים, אם יש רכב עם קימבון כבד ופוטנצייאל רווח סוחר אמיתי ישחיל את אח שלו וזה אפילו לא יזיז לו את העין !! בדוק נעול וחתום עם פלומבה !!

ועוד מה שאתה אפילו לא אחיו אתה רק חבר של קרוב משפחה שלו (אפילו לא חבר של אחיו:))

כל מילה בסלע ! אני מכיר סוחר שעשה קומבינה על גיסתו.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
תתקשר ל144, שם וכתובת ואתה מקבל טלפון.

או 144 באינטרנט (מישהו שם לינק).

ועוד משהו - קסנטיה אטמוספרית מנוע 2.0 עם 210 כ"ס?? סטנדרטית?

יום נפלא :)

טל

זה טעות ברשיון.

לפי תחושה אין לה חצי :lol:

לפחת היא נוחה :wink:

פורסם
ואיך עושים את זה מהמחשב ?

כמו שאמרתי בתגובה מספר 6 שלי, במידה ויש לו את השם הפרטי ושם המשפחה, הוא יכל לפנות אלי בפרטי, ואוכל לסייע לו.

ל'

• תוכן חדש...