Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לשדרג את מערכת הסאונג אבל בלי להשתגע:

משהו ב1000 שקל פלוס מינוס - לא משהו רציני מדי.

השאלה שלי היא מה אשפר לעשות בהתחשב בכך שהמערכת תהיה על הרדיו טייפ המובנה של סיאט.

אפשר להגביר אותה או להוסיף לה סט קומפוננט או משהו כזה?

אין לי שום ידע לכן אני פתוח להצעות.

פורסם

הי,

ניתן להרכיב רדיו דיסק רגיל מתחת להגה ולשים שלט ששולט מההגה על המערכת. רדיו דיסק סבבה + שלט שכזה לא צריך לצאת לך מעל 900 ש"ח- קומפוננט זה כבר סיפור אחר כי באמת עדיף בשביל שמיעה באיכות טובה להוסיף גם מגבר...

אבל בכל מקרה תוכל למצוא סט טוב בסביבות 600 ש"ח, זכור כי גם להתקנה יש עלות אם אתה לא מרכיב לבד.

בקיצור- תכין 1500 +- ואז תוכל לעשות משהו טוב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

זהו שאני לא רוצה "לעקוף" את ה HU המקורית ולא רוצה להתקין רדיו דיסק אחר.

אני רוצה פשוט להוסיף לקיים, להוסיף מגבר או רמקולים לרדיו טייפ המקורי זה אפשרי ?

פורסם

תעשה חיפוש על הנושא, לפי מה שהצלחתי לקלוט מהקריאה בפורום אתה צריך דבר שנקרא מנחת על להמשיך ולהשתמש בHU המקורי

פורסם

natim9 - זה בתנאי שהוא בכלל רוצה לחבר מגבר.. ואני לא בטוח שזה המצב.

CrazyCar - לחבר מגבר זה סיפור. לדעתי כבר עדיף להחליף רדיודיסק בשביל זה.

לגבי להחליף רמקולים - זה אפשרי, אבל אל תצפה לשינוי של שמיים וארץ. בסופו של דבר הרדיו יישאר החוליה החלשה.

תחלייט אתה עד כמה אתה רוצה להשקיע..

דקל

פורסם

לגמרי לא שווה להשקיע ב-HU העלוב שקיים ברכב.

שמעתי מכמה גורמים שניסו להגביר את המערכת והתקבלה תוצאה ממש לא איכותית.

אצלי ברכב הגיע ה-CHANGER המקורי ומאז שראיתי מה הוא שווה ישר התארגנתי עם כסף להחלפה מהירה...

פורסם

מנסיון הטייפ הפנימי פשוט על הפנים מכל כיוון של תסתכל עליו, וHU טוב הוא אבל הפינה למערכת (לכל מערכת)

אצלי הוא מותקן במקום הטייפ המקורי נראה טוב ונשמע טוב, התקנה לא יקרה וגם המסך עובד כמו שהיה פעם.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

שידרוג מערכת שמבוססת על רדיו טייפ פסולה היא למעט מקרה אחד בו אתה אוהב לשמוע רדיו ובאופן חזק ונקי , יותר ממה שהמערכת המקורית מסוגלת לספק.

אם כך הדבר, מומלץ להתקין מגבר 4 ערוצים בסיסי , לא חזק, אלא איכותי ביחס למחירו, ולחבר לו סאב קטן בארגז אטום . לדעתי המחיר ירקיע ל 1500-2000שח כולל התקנה וחוטים.

אם לא יהיה מי שיכוון בסוף כראוי, ממש אשף בכיוונים עדינים, ובהנחה שההתקנה תהיה ראויה כבסיס לכל כיוון ו/או התאמה, חבל על הזמן.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה על כל התגובות.

אני לא שומע רדיו רוב הזמן - אני משמיע מוזיקה ברכב דרך MP3.

לפי מה שהבנתי מכולם לא שווה להשקיע בקונסולה המקורית. נראה לי שנתפשר ופשוט נדרג את הרמקולים וזהו.

אלא אם כן מישהו יאיר את פני למשהו יעיל חסחוני וטוב אחר. התקנת רדיו דיסק בנפרד לא באה בחשבון.

פורסם

אם הרמקולים תקינים, אין טעם בשידרוגם, שכן, גם אם תרכוש חדשים וטובים ככל שיהיו, כאשר אין מגבר, גבול העיוות של החדשים יופיע גם יופיע ובווליום לא גבוה יחסית.

לכן עדיף בכל מקרה את ההצעה שהצעתי לך, במיוחד לאור שאתה משתמש ב MP3 ,על כל, ועל אף ה"נפילות" שבשיטה בה אתה משתמש.

לציין ששידרוגה בהמשך בדמות הת' קומפוננט קדמי, לא לפני שיותאם ויותקן רדידיסק ראוי, רצוי.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני.

למה לא להתקין מגבר ואליו לחבר רמקולי קומפוננט. לא תהיה חריגה מהתקציב אם אינני טועה. האם השיפור יהיה ראוי ?

המלצות למה לקנות, התקנה וכו' יעזרו לי מאוד.

פורסם

לפותח השירשור -נראה שאתה כן מתכוון להשקיע כסף אבל לא על הדבר הנכון.

להשקיע בקומפוננטים או מגבר עם המערכת העלובה שמובנת באיביזה זה כמו להגדיל ז**ן שלא יכול לעמוד (יסלחו לי כולם על ההשוואה).

אני יכול להגיד לך שהדבר הכי חשוב לפני קומפוננטים או מגברים או שיט כבעל איביזה שנאלץ לעשות את השידרוג יש לשים קודם רדיו דיסק טוב- ולא בהכרך יקר (הכל עדיף על הקונסולה המרכזית)

ממליץ על פיוניר כי יש להם שלטים להגה דבר שהופך את השימוש לנוח יותר.

אם תעשה את זה ואפילו תשים את הרמקולים הכי גרועים (ובכוונה אני מקצין) ולא קומפוננטים השמיעה תישתפר ב200% בהבטחה.

וכן אח"כ קומפוננטים ומגבר הם התחלתו של שילוב נאות

אם תרצה אני ישים תמונות שתוכל לראות

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בכיף מחר אני יעלה את התמונות

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY: