Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך זה קורה תמיד ?

עד שאני מחליט להחליך מכוניות והכל כבר סגור והחוזים חתומים הדואר מחליט שהוא לא עושה העברות בעלות!!!!!!!

זה הכי מעצבן בעולם,כבר שבוע אני מנסה למכור את הרכב ולא מצליח בגללם!!!!!!

מישהו עוד מרגיש כמוני?

אני לא מבין למה בבעיות שלהם עם שר תקשורת וכד' תריך לסבול האזרח הקטן שרק רוצה להחליף רכב...מצידי שלא יחלקו לשר התקשורת דואר...שיקחו מהממשלה תעריפים גבוהים יותר אבל למה להעניש אזרחים?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם
לא למכור רכב מילא, אני לא יכול לחדש רישיון נהיגה

לפחות יש לך תירוץ לשוטרים:)

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

יש סניף דואר אחד ויחיד בארץ שנמצא בתל אביב ועושה העברת בעלות וכל השאר

יותר מאוחר אני יברר איך קוראים לרחוב שבו הסניף נמצא ואני יודיע לך

אני העברתי אתמול בעלות על רכב שם

פורסם

סוכנויות דואר פרטיות לא שובתות, אם אתה מאזור המרכז יש לך אחת שאני מכירה שנמצאת בגיסין 37 בפתח תיקוה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יותר נכון להגיד שאין תשלומים ממשלתיים.

בדרך כלל תוך שבוע שבועיים זה נרגע.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

באמת!?!?.

וואי אם תוכלו לאתר לי איזה סניף באזור ראשון לציון/נס ציונה/חולון אני אודה לכם מאד...

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

חברה יש בידי בשורה מרעישה!

הסוכנויות דואר הפרטיות בכל הארץ עובדות ללא עיצומים!!!

איך לדעת מה סוכנות ומה לא אתם שואלים? שיטה פשוטה!

נכנסים לאתר www.postil.com ,עושים חיפוש סניף לפי מקום מגוריך או מה שאתה צריך ושם פשוט תלחצו

על הסניפים שאתם מעוניינים בהם תסתכלו בכותרת האם כתוב :" בית דואר ", "סניף כזה וכזה" או שמא כתוב "סוכנות א"

אם כתוב סוכנות א זה אומר שזה פרטי והם מבצעים את כל הפעולות הרגילות כולל העברת בעלות...מקווה שעזרתי למישהו..

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

בראשון לציון באיזור התעשיה החדש-ישנה סוכנות רכב פרטית,העברתי שם בעלות השבוע.

רחוב הלח"י,ימינה מלישנסקי,ברמזור הראשון לבאים מכיוון דרום.

תור,לא היה,ותוך 5 דקות היינו בחוץ.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

שלום אני צריך להעביר בעלות באיזור ירושלים . ניסיתי לחפש לפי ההמלצה פה ולא ראיתי שום כותרת בחיפוש .הוא נותן פשוט כתובות. אשמח לעזרה בחיפוש כזה או אם משהו יודע על סוכנות פרטית באיזור ירושלים. תודה רבה

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...