Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

ברצוני לשאול כיצד ניתן להתקין רמקולים 6 על 9 במקום שבו רק 6.5 אינץ' נכנסים בסובארו לגאסי 1800 שנת 92 .

שמעתי שיש אפשרות הגהה , עם פלסטיקים מיוחדים , השאלה היא אם במקום של 6.5 אינץ' יש מקום לבסיס של הרמקול 6 על 9.

הציעו לי כבר לחתוך אבל אני לא מעוניין לחתוך , ככה שיש לי 2 אופציות :

1. להישאר עם 6.5 אינץ' ולהתקין רמקולים של 6.5 אינץ' ולשמוע לא מושלם .

2. אולי להתקין קומפוננט שיתן לי סאב , אבל כולם פה יודעים ששום קומפוננט שבעולם לא יתן לי את הבאס ש 6 על 9 נותן

3. לחתוך בכל זאת (כרגע לא בא בחשבון)

אשמח אם תוכלו לענות לי לשאלה , כי אני ממש רוצה לדעת אם יש אפשרות להכניס יחד עם הגהה רמקולים 6 על 9 במקום 6.5 אינץ' מבלי לחתוך ...

אשמח לקבל גם המלצות לפיתרון סאונד למי שלא יכול להתקין 6 על 9 , רצוי מאנשים שהיה להם ניסיון עם הבעיה הזו של לחתוך או לא ..

תודה ,

ליאור .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם
תקנה מגבהים שעולים 80 ש"ח וזהו.

גם אצלינו ברכב מאחורה 6.5, ואחי קנה מגבהים ל-6*9 וזה מצויין.

היכן רוכשים מגבהים שכאלו ?

האם יש מתקין באזור ראשל"צ שמישהו יכול להמליץ לי עליו ? לא בא לי שיעשו לי עבודה מחורבנת ...

פורסם

אם יש כוונות אף עתידיות לרכוש מגבר ולהתקינו, אזי עדיף להתאפק, ולרכוש מגבר וסאב כתיגבור לסט קומפוננט קדמי ,גם אם מדובר בהמתנה שכרוכה בסבלנות.

שים לב: הסבלנות היא מרה, אך פירותיה מתוקים:wink:

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אם יש כוונות אף עתידיות לרכוש מגבר ולהתקינו, אזי עדיף להתאפק, ולרכוש מגבר וסאב כתיגבור לסט קומפוננט קדמי ,גם אם מדובר בהמתנה שכרוכה בסבלנות.

שים לב: הסבלנות היא מרה, אך פירותיה מתוקים:wink:

בברכה

דני

אין כוונה כזו .

מצידי לקנות 2 רמקולים קדמיים איכותיים ועוד 2 רמקולים אחוריים 6 על 9 ובזה זה נגמר ..

אולי אולי בעתיד אני אוסיף מגבר וסאב לפי החשק .. אבל הסיכויים לכך קלושים ..

• תוכן חדש...