Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יום אחד תראו כלב נוסע במרצדס חדשה, זה הכלב של תמיר, הוא מצא נפט ומסתיר את זה מכולם.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לכל העירונים בפורום , בבקשה לא להגיב על מה שלא ראיתם .

הפטנט עם הבקבוקים עובד כבר שנים רבות על כלבים ברחבי הקיבוצים והמושבים בארץ.

(בלי להעליב כמובן ) :wink:

לארז : הכלב שלי ( בסימלון ) מצא ת ג'ימי הופה .:-P

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

זה נכון. ההסבר שנתנו לי זה שהבקבוק בשמש גורם למים להרקב או משהו (ניסיתם לשתות מבקבוק שהיה סגור באוטו ביום חמסין?), והכלבים יכולים להריח את זה. הם ממש לא מתלהבים מהריח, ועושים את הצרכים במקום אחר.

גם אני גדלתי במושב עם הרבה כלבים, וזה עובד.

פורסם

נו מה, מכל האלקטרונאים פה לא נמצא אחד שיודע?

אני שואל האם חיישן שמגיע עם פרוג'קטור יכול לעבוד עם 24V? ובעצם למה לא הרי הוא בסה"כ פותח וסוגר מעגל לא?

בריאות לכולם!

פורסם

בהנחה שהבנתי נכון והכלבה היא שלך, בצע חיפוש ברשת על electric dog fence . אפשר לקנות מערכות כאלה החל מ100 דולר.

מדובר במערכת אלקטרונית, עם חוט שאתה קובר באדמה והוא יהיה הגבול שאליו הכלבה לא תגיע. לכלבה יש קולר שכשהיא מתקרבת אל הגבול הוא משמיע צפצוף, וכשהיא מתקרבת עוד יותר הוא נותן לה מכת חשמל שהולכת ומתחזקת.

אני סבלתי שש שנים עם אחד הכלבים שלי, סן-ברנרד במשקל של כ60 ק"ג, שברח בכל הזדמנות מהחצר. בכל פעם עיביתי, חיזקתי והגבהתי את הגדר ותמיד הוא הצליח לברוח בסופו של דבר. הבן-אלף מעקם ברזלי בניין 10 מ"מ, ועושה חורים ברשתות פלדה מעוינים. קיבלתי מחבר את המערכת הזו, התקנתי אותה ומאז יש לי שקט באגף הזה. אפשר לגדל עכשיו גינה יפה בשאר החצר, עם צמחים חד-שנתיים עדינים יותר, מה שעד היום רק חלמתי עליו.

בעוונותי, לא השקעתי את הזמן שדרוש כדי לאלף אותו עם המערכת הזו, ופשוט נתתי לו ללמוד לבד היכן מותר לו להגיע והיכן לא. צריך בהתחלה קצת עצבי ברזל כדי לראות אותו סובל מזה ולא לכבות את זה באותו רגע, אבל בסופו של דבר המערכת תואמת גם את האינטרסים שלו, מניעת הרעלות, דריסות, נשיכות, כניסה להסגר וטרינרי או קשירה בשרשרת. אנשים טובים יותר ממני אמורים קודם לאלף את הכלב, והלפעיל את המערכת רק לאחר שהכלב כבר יודע מה רוצים ממנו, כמחסום אחרון. יש בערכה חוברת הדרכה מצוינת, עזרי לימוד ולפעמים גם קלטת וידאו. ההתקנה עצמה פשוטה ומהירה מאוד. מהר מאוד הכלב לומד היכן נמצאים הגבולות, לא מגיע בכלל למצב של התחשמלות או צפצוף, ואפשר להוריד לו את הקולר לכמה ימים לפני שהוא תופס שזה לא עליו.

פורסם

הרעיון עלה בעבר... (תתפלא באיזה נושאים הזויים החיפוש עוזר..)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=115026

בגדול צריך חיישן, ברז חשמלי רגיל (של ברמד הכי טוב) 12V AC, ושנאי (שהורדתי ממכשיר שהיה זרוק בבית).

ובעניין הבקבוקים, אני מושבניק וזה לא עובד. רק עשה כתמים צהובים בדשא.

בהצלחה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

השאלה שלי היא האם החיישן צריך להיות במיוחד מותאם ל 12V/24V או שכל חיישן מתאים?

אצלך העניין עובד?

בריאות לכולם!

פורסם

הבקבוקים צריכים להיות סגורים עם פקק או שלא?

(לא הבנתי אם הכלבים מתרחקים מהם בגלל העיוות בראייה שהמים יוצרים או בגלל הריח של המים הנרקבים).

פורסם

כן סגורים עם פקק. תמלא את הבקבוק כמעט עד הסוף, תסגור עם פקק ושים במקומות שונים על הדשא.

קח בחשבון שהבקבוקים יעשו סימנים על הדשא (שיעברו כמה ימים אחרי שתזיז את הבקבוקים למקום אחר).

פורסם
השאלה שלי היא האם החיישן צריך להיות במיוחד מותאם ל 12V/24V או שכל חיישן מתאים?

אצלך העניין עובד?

החיישן רק סוגר מעגל, לא מספק מתח.

חבר ממסר ושנאי 12/24 וולט וסגור לממסר את מעגל ההפעלה דרך החיישן.

שים לב שאתה קונה ברז חשמלי שמתאים למתח שמוציא השנאי (יש ברזי AC וברזי DC).

פורסם

תודה שמר,

היום הזמנתי חיישן שכזה מחנות חשמל - אחד איכותי משהו, עולה 130 ש"ח.

אני מתכוון בהתחלה לחבר אותו למחשב ההשקיה כמו שאמרתי לפני כן, מה שאומר שאני אצטרך למתוח את החוטים כ 10 מטרים עד החיישן. אני מקווה שזה יעבוד במרחק כזה.

אם לא אז אני אקנה ממטרה רגילה על משטח ואחבר אותה לברז (אולי אפילו AC כדי שלא אצטרך חשמל) חשמלי עם החיישן שיפעיל את הברז.

אולי ייצא לי יותר זול לקנות פרוג'קטור עם חיישן ולפרק את החיישן.

בקשר לבקבוק עם המים - גם אני מושבניק (לשעבר) ואצל חבר שניסה את הענין הבקבוק כלל לא הפריע לכלב לעשות את צרכיו מסביב...

בריאות לכולם!

פורסם

בקשר לבקבוק עם המים - גם אני מושבניק (לשעבר) ואצל חבר שניסה את הענין הבקבוק כלל לא הפריע לכלב לעשות את צרכיו מסביב...

חכמים בלילה, שמתם לו מים מינרליים.

שימו מי ברז, והוא בורח כמו טיל !

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קניתי חיישן שכזה, אבל הוא עובד רק על 220V ולא על 24V, מכיוון שלדעתי הרכיבים הפנימיים במעגל כן עובדים במתח נמוך יותר אז אני חושב שיש ממיר מתח מורכב שם בדרך כלשהי. מכיוון שאני לא אלקטרונאי אז אני צריך את עזרתכם פה.

מצורפת תמונה מטושטשת מעט של המעגל הראשון (יש 2), האם ניתן להבין משהו מזה חוץ מהעובדה שממסר הגדול הכחול אחראי על ניתוק וחיבור המפסק?

החוטים כחול וחום הם הזנה והאדום הוא היציאה (שאמורה להתחבר אל הפנס במקור).

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...