Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אולי השאלה טיפשית , כי זה עניין אינדיבידואלי , פשוט מתלבט.. ומעוניין לשמוע דעות אישיות ממכם , אם לא איכפת לכם כמובן.

הצבעים שאני מתלבט ביניהם הם : כחול אורורה , שחור

תודה ולילה נפלא.

[CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][URL="http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=161304"]אין כניסה![/URL][/COLOR][/B][/CENTER]

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השחור המטאלי חזק ומבריק , אך מצד שני - צריך להיות ראליים - מאוד קשה לשמור על צבע כזה " בשלמותו " בארץ ( דלת שנפתחת , שריטות קנאות ) .

אני חושב שהכחול מאוד יפה , זו הבחירה האישית שלי .

פורסם

מדובר על דגמי 2008 , ראיתי הכחול בסוכנות , והוא ממש פצצה , ו70% אני בוחר אותו , אך גם השחור נכנס כאופציה , לצערי לא ראיתי אף מאזדה 3 שחורה על הכביש כך שלא ממש יכול להשוות.

מדובר בדגם 4 דלתות.

[CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][URL="http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=161304"]אין כניסה![/URL][/COLOR][/B][/CENTER]

פורסם
השחור המטאלי חזק ומבריק , אך מצד שני - צריך להיות ראליים - מאוד קשה לשמור על צבע כזה " בשלמותו " בארץ ( דלת שנפתחת , שריטות קנאות ) .

אני חושב שהכחול מאוד יפה , זו הבחירה האישית שלי .

אתה צודק, אבל אם הוא לא גר בעיר גדולה וצפופה ויש לו חניה פרטית אז עדיין ניתן לשקול זאת.

לנו בבית יש רכב שחור ואין ממש בעיה עם הצבע.

נ.ב, בעצם שאני חושב על זה, שחור על מאזדה 3 זה דיי בעייתי כי אומרים שיש לה מזגן חלש.

על צהוב באמת לא חשבתי, הוא מאוד נאה על המאזדות.

פורסם
אתה צודק, אבל אם הוא לא גר בעיר גדולה וצפופה ויש לו חניה פרטית אז עדיין ניתן לשקול זאת.

לנו בבית יש רכב שחור ואין ממש בעיה עם הצבע.

נ.ב, בעצם שאני חושב על זה, שחור על מאזדה 3 זה דיי בעייתי כי אומרים שיש לה מזגן חלש.

על צהוב באמת לא חשבתי, הוא מאוד נאה על המאזדות.

אני לא גר בעיר גדולה ואכן יש חניה פרטית ומסודרת , ובקשר לבעית המזגן הייתה בדגמי 04 ו 05 , לאחר מכן בדגמים החדשים אני חושב שנפתרה הבעיה.

השחור יהיה יותר אלגנטי מהכחול אורורה ?

פורסם

השחור משדר קצת יותר איום לדעתי.

בישוב שלי מסתובבות במקרה שתי 3 עם אותם צבעים כמו שציינת- כחול אורורה ושחור.

הכחולה היא סדאן והשחורה האצ'בק.

וההאצ'בק השחורה פשוט נראית מצויין ואיכשהו מצליחה להראות שונה מהעדר.

פורסם

שחור ללא ספק!

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הכחולות יפות מאוד, אין ספק.

והרכב הזה הוא אחד הרכבים הבודדים שאני מכיר שגרסת הסדאן יפה יותר מההצ'בק (לדעתי, על טעם וריח...)

צהוב לא נראה לי מתאים כ"כ על הרכב הזה. אם חשוב לך ייחודי אז כחול מספיק, אין הרבה.

אל תיקח שמפניה/כסוף לדעתי, משעמם מדי.

ולגבי המזגן - הבעיה עדיין קיימת, אבל צבע חיצוני הוא לא גורם כ"כ חשוב לעניין הזה, צבע הריפודים יותר חשוב. אם יש אפשרות לריפודים בהירים הייתי שוקל בחיוב.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

א. ההבדל בין רכב שחור לרכב שאינו שחור נמדד במעבדה בתנאי חום וההפרש היה חצי מעלה. זניח.

ב. שחור. מאזדה 3 נראית כל כך טוב בשחור... זה צבע מדהים בעל גוון מעניין... אבל היי - אני משוחד!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

האמת - אני אוהב את הצבעים הבולטים - הייתי הולך על כחול אדום או צהוב, או לחילופין שחור, שנותן קצת יותר יוקרה.

לדעתי - צבעים בהירים וייחודיים משדרים יותר "זריזות וספורטיביות" ואילו הצבע השחור נותן לרכב מראה יוקרתי יותר, שקול האצ'בק אם זה אפשרי, היא גם נראית שונה וטוב יותר! (לדעתי!)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...