Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ועוד - יום לפני המירוץ ראיתי באירוספורט מירוץ 15 הקפות בבחרין של פורשה סופר קאפ.

כולם על אותו רכב - ויש אקשן בקושי.

כי שם באמת רק או ע"י טעות או ע"י הברקה טכנית אפשר לאקוף.

די סטאטי והיה הרבה פחות מעניין ממה שהיה באותו מסלול במירוץ של פורמולה 1.

הבדלים בין הרכבים לדעתי זה חלק מהעיניין בספורט הזה ועל היצרנים לשאוף למיטב.

נכון שזה מבאס את הנהג להיות בקבוצה שהיא לא בשפיץ. במיוחד נהגים שעל פניו תחרותיים אבל אף פעם לא יוצא להם להיות בקבוצה מובילה במושב של מוביל. באמת באסה.

אבל בשביל כמה מיליונים לעונה גם אני מוכן להיות מבואס ולהיות במקומו :lol: (כאילו שיש לי את הקישורים)

אין מה להשוות ביצועים של פורשה כמה חזקה שלא תהיה למכונית F1 ,לפחות בפורשה קאפ יש לנהגים טעם להלחם,בF1

יש קבוצות שעדיף מהתחלה שלא יעלו למסלול....כי המשחק מכור מראש ואין להם שום סיכוי,הקרב צריך להיות יותר בין הנהגים

ופחות בין היצרנים...אבל זה מה יש וזה מה שימשיך להיות :?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קובי אתה טועה ובגדול .

נכון שהיום שם המשחק בפורמולה-1 זה כסף והרבה אבל זה לא אומר שלקבוצות אחרות מלבד פרארי ומקלארן-מרצדס אין מה לחפש.

דווקא שתי הקבוצות שמשקיעות את הכי הרבה כסף בפורמולה-1 הם השנה לבינתיים אלו שלא מצליחות לתרגם כסף לתצוגה על המסלול ואני מדבר על טויוטה והונדה .

טויוטה משקיעה את הסכום הגבוה ביותר של כסף וכל זאת בכדי לנצח את....הונדה כמובן , היריבה מבית.

הונדה מבחינתה עושה הכל בכדי להצליח ולפחות בשנה שעברה השתחרר הרבה לחץ שם כאשר ניצחו בהונגריה.

מעבר לכך , ניקח למשל את רד-בול. ענק המשקאות אנרגיה של דיטר מאטישק האוסטרי נהנית מתקציב ענק גם במושגים של פורמולה-1 , ממתכנן גאוני שנחשב למוח הכי טוב שיש היום בקרקס הזה, אדריאן ניואי , מנוע רנו שזכה באליפות בשנה שעברה ואי אפשר להתווכח עם זה שהוא טוב ועדיין אין תוצאות( למרות העקיפות של קולטארד בבחריין) בטח לא תוצאות שהם היו רוצים לראות . הפודיום במונקו בשנה שעברה היתה הברקה בודדת בינתיים.

לסיכום - כל מי שנמצא בעסק הזה יודע טוב מאד לאן הוא נכנס ומאיזו סיבה ובכל זאת כאשר ה-FIA הודיעו בשנה שעברה שהחל מ-2008 תיכנס עוד קבוצה לסבב הרשימה התפוצצה ממועמדים . פרודרייב של דיויד ריצ'ארדס זכתה בחוזה והם לא מתכוונים, לפחות כרגע , להשתולל עם התקציב ולהנות מגב של יצרן רכב אלא לקנות מין המוכן.

יש לי עוד הרבה מה לכתוב בנושא אבל צריך לקחת את הילדים .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...