Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הייתי אמור לקבל בימים האחרונים רישיון חדש קבוע עם תמונה ממשרד הרישוי(עברו חודשיים ממתי ששילמתי את האגרה ולא קיבלתי). אז היום התקשרתי למשרד הרישוי ושאלתי מה קורה עם זה ולמה זה לא מגיע, אז אמרו לי להתקשר לרשות להנפקת רישיונות עם תמונה. התקשרתי אליהם ושם אמרו לי שלא ניתנה הוראה להנפיק לי רישיון.

בכל מקרה שלחתי היום פקס עם בקשה להורות על הנפקת ושליחת רישיון, עם תעודת הזהות שלי והרישיון הזמני שניתן לי.

תוך כמה זמן אתם מעריכים שאני אמור לקבל? בלי קשר אמרו לי שאני אקבל את הרישיון החדש, איזה כיף:-P

תודה מראש, אבי.

פורסם

במידה ועברת טסט לפני חודשיים (זו האפשרות היחידה שאני יכול לחשוב שתמנע ממך כרגע קבלת כרטיס) - תקבל את הרישיון הקבוע במהלך השבועיים לאחר תום המלווה.

או שמא יש קנסות שלא שולמו?

פורסם

אז זהו שזאת הבעיה בדיוק.

המלווה שלי נגמר לפני יותר מחודשיים, ולא קיבלתי את הרישיון הקבוע, אז כששאלתי למה אז אמרו לי לשלוח את הפקס וכל זה..

עכשיו השאלה היא תוך כמה זמן אני אקבל, אחרי ששלחתי את הפקס המבקש להורות על הנפקת רישיון חדש.

נ.ב

רק לידע כללי, הרישיון הקבוע מגיע לא תוך שבועיים מתום המלווה, אלא תוך חודשיים מקסימום(כלומר זה הזמן המקסימלי שבו הרישיון אמור להגיע, ובמקרה שלי כאמור הוא לא הגיע).

פורסם

הרשות להנפקת רשיונות עם תמונה?!

מה לכל הרוחות קורה במדינה הזאת?

עוד מעט תהיה גם הרשות להנפקת מדבקות משקל לרכב מסחרי ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אז זהו שזאת הבעיה בדיוק.

המלווה שלי נגמר לפני יותר מחודשיים, ולא קיבלתי את הרישיון הקבוע, אז כששאלתי למה אז אמרו לי לשלוח את הפקס וכל זה..

עכשיו השאלה היא תוך כמה זמן אני אקבל, אחרי ששלחתי את הפקס המבקש להורות על הנפקת רישיון חדש.

נ.ב

רק לידע כללי, הרישיון הקבוע מגיע לא תוך שבועיים מתום המלווה, אלא תוך חודשיים מקסימום(כלומר זה הזמן המקסימלי שבו הרישיון אמור להגיע, ובמקרה שלי כאמור הוא לא הגיע).

הרישיון יכול להגיע תוך חצי שנה מרגע הנפקת הרישיון הזמני (תום התוקף של הרישיון הזמני לנהג חדש) - לגבי המקרה שלך , אז אין לי תשובה

פורסם

יש למישהו תשובה למה מלכתחילה הרישיון לא הגיע אליי תוך חודשיים מתום המלווה(בהנחה שהכל היה כשורה-התקשרתי כמה פעמים במהלך החודשיים האלה בשביל לוודא את זה, ואמרו לי שהכל טוב ואני אמור לקבל את הרישיון בקרוב - מה שלא קרה).

• תוכן חדש...