Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בynet חוצים ילדים!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שכתב את הכתבה די צודק. אין הצדקה לקרוא לנהגים פושעים "מחבלים". זה גם ממש לא מזיז להם.

מה שצריך לדעתי זו שיטה שבה אנשים יכולים לדווח בטלפון עם תעודת זהות וכמה פרטים על עצמם על עברייני תנועה, ואחרי כמות מסוימת של תלונות, מביאים את הבן אדם לבירור ומתקינים לו קופסא באוטו.

אם מסתבר שהוא באמת חתיכת פסיכופט, רושמים את זה בתיק שלו ועבירה הבאה שלו פשוט לוקחים לו את הרשיון אוטומאטית לכמה חודשים טובים או אפילו שמים אותו שבוע במעצר.

ברור שאם מתקשרים רק אנשים שמכירים אותו, אי אפשר לקחת אותם ברצינות, אבל אם מישהו מדווח על נהג משתולל באילת, ושבוע אחר כך מישהו אחר בתל אביב, ואחר כך בטבריה, אז המסקנה היא שהוא באמת משתולל. כל פעם שאני מתקשר למשטרה כדי לדווח, אומרים לי שאני צריך להגיע לתחנה עם תעודת זהות. אין מצב, כי אני יודע שלא יעשו לו כלום, והוא יכול אולי למצוא אותי אחר כך.

אם היו עושים שיטה כזאת, אנשים היו הופכים ליותר זהירים, כי הם לא ממש יודעים מי מסתכל ומי מדווח.

אם המנהלים רוצים, אפשר לפתוח על זה שרשור נפרד גם.

פורסם

מי שכתב את זה ממש לא צודק.

בתור אחד שנוהג מעל 30000 ק"מ בשנה, תופעת חציית האור האדום לא שייכת לעבריינים. האידיוט שעבר 5 שניות אחרי האור האדום ורצח את הרכב הקודם שלי (ואת העצם ברגל) הוא לא פושע ולא מחבל. סתם עוד בחור דתי וישר (באמת, הוא בחור ישר ונחמד שהודה בטעות והתנצל) שלא הבין שחציית צומת באור אדום זה יכול להגמר בתאונה.

כל אזרח צריך להבין ולדעת, לכל אחד זה אמור לחלחל.הפשע בכבישים לא שייך רק לפושעים, הוא שייך גם לכל אותם אנשים טובים שמיהרו, שלא רצו לבלום בבת אחת, שראו שאחרים עושים את זה.

סוף סוף פרסום נכון ברדיו...

נ.ב אני היום כמעט רדפתי אחרי בחור נחמד שיצא לטייל עם משפחתו, אני ראיתי כתום ובלמתי, הוא מהנתיב ליידי ו50 מטר מאחורי נתן גז ועבר. כן, באדום .

פורסם

יש שלושה סוגים של אנשים שעוברים אור אדום.

1)עבריינים

2)אנשים שלא מרוכזים באותו רגע. אני לא מצדיק את זה, ולי זה לא קרה מעולם, אבל זה קורה, ואין מה לעשות לגבי זה.

3)אנשים שלא יודעים לנהוג ולא יכולים לשער כמה מרחק הם צריכים בשביל לבלום, אז הם שמים גז.

פורסם
יש שלושה סוגים של אנשים שעוברים אור אדום.

שלושת הסוגים הם עבריינים.

מה לגבי עבריין, שלא מרוכז באותו רגע, ולא יודע לנהוג ולכן שם גז ? לאיזו סוג הוא שייך ? אולי הוא סוג רביעי ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה רבה על הכתבה.

אני חייב לציין שאני תומך בכל מילה שנכתבה בכתבה הזאת.

ניראה כאילו הקמפיינים האלה הם סתם כדי להראות כאילו מישהו עושה משהו.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

הרבה יותר זול קל פשוט ואפשרי לעשות קמפיין ברדיו מאשר להשקיע ברעיונות כמו שהועלו פה על תיזמון הרמזורים קצת אחרת או כאלה דברים.

ואגב- הידעתם( ו\או חשבתם על זה בכלל), שהצעירים המשתוללים, שהם לדעתי רוב העוברים באדום, רובם לא מקשיבים לרדיו אלא לשירים במערכת בפול ווליום?...הם פשוט לא נחשפים לפירסומות האלה.לא שהפירסומות גם עוזרות מי יודע מה...

אחחחח...אם היה לי שקל על כל פעם שמישהוא היה מנסה לעבור לנתיב שלי(דרכי) \ לא מסתכל במראה ופורץ לכביש מהחנייה או פורץ לנתיב שלי(במרחק קטן במיוחד ממני) \ נוסע בנתיב שלי בכיוון ההפוך \ מדביק את הדוושה בירוק מהבהב ממרחק של חצי קילומטר ועובר באדום זורח וצועק \ חוסם את התנועה בצורה שגורמת למיפגע(בצורה שאי אפשר לעקוף או שצריך לעקוף בנתיב הנגדי) בשעות העומס \ חותך אותי במהירות מטורפת ממרחק עוד יותר מטורף, הייתי יכול לקנות היום את גיידאמק או לשחד את דרכי לרשות הממשלה.

מאגר מוחות של 5 מהנדסים טובים שעושים את העבודה שלהם באהבה ויימצא פיתרון אחרי כמה שעות.

כמה פוליטיקאים שאיכפת להם(=רוצים לקנות את הציבור עם ג'סטות) יכולים להזיז תקציב לכיוון הזה.

תחשבו על זה.

ניתן בקלות להוציא תקציב לנושא אם מקצצים קצת מכל מישרד. הרי תאונות הדרכים פוגעות בכל משרדי הממשלה- מהחינוך ועד לביטחון, מהתיירות ועד לתחבורה.

מושחתים, התרביתם מעבר לשליטה(ונמאסתם).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

רז, יש בעיה קטנה בהגדרה של עבריין.

אני 100% מסכים איתך שגם האנשים האלה הם עבריינים, אבל יש לך מושג כמה פעמים קטלו אותי וכעסו עלי בגלל שאני אומר שאת האנשים האלו צריך להוריד מהכביש?

יש בעיה עם ההבנה של האנשים בעניינים האלה, כי פשוט לא לוקחים את הנהיגה ברצינות. רואים את זה כל פעם שמישהו במכונית חדשה וגדולה נכנס לך לנתיב בלי לאותת וגורם לך לבלום חזק, או כשמישהו צופר לך בכביש החוף כשאתה עוקף מישהו על 110, רק כי האידיוט מאחורה רוצה לנסוע על 150. זה קורה כי הם לא מבינים שבכביש צריך להיות רציניים ואחראיים, ולחשוב קצת על מה שעושים.

זאת החפיפניקיות הישראלית שגורמת לאנשים לחשוב ככה.

פורסם

במקום לשדר פירסומות שעולות הון לקמצוץ אנשים שיקשיב להן, כל מה שדרוש בכדי למנוע כמעט לחלוטין תאונות בשל חצייה באור אדום זה:

1. אור ירוק שמהבהב יותר פעמים בכבישים בין עירוניים

2. רמזור הופך לירוק לאחר יותר זמן(ז"א שאם הרמזור שלי הפך כרגע לאדום, הרמזור של נהג אחר שחוצה את הצומת יתחלף ליאור לאחר כ10 שניות לדוגמא, במקום מספר שניות בודדות כיום)

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

בצומת הצ'ק-פוסט בחיפה לוקח לרמזור כמה שניות טובות אחרי שיש אדום למכוניות ממול להתחלף לירוק.זה יעיל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...