Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צביקה,

לא להתרגש - לפי התיאור שלך, ובמיוחד לפי הסיפור של דוושת המצמד, נראה שרק הלכה לך משאבת הקלאץ'. לכן הפדאל יורד, ולכן אין לך החלפה "נקיה" של ההילוכים.

תבצע בדיקה קטנה - תנסה להכניס לראשון עם לחיצה אחת, ואח"כ נסה להכניס אחרי פימפום קצר של הדוושה - אם במקרה השני הוא נכנס יותר בקלות - זו הבעיה. תבדוק גם באיזה גובה הקלאץ' מפריד - רוב הסיכויים שנמוך מאד, ואם תנסה להכניס להילוך אחורי תשמע חריקות של הגג"שים (זהירות לא לשבור...).

אמנם הגיר של ההרלד ידוע לשימצה, אבל לא נראה לי שכל ההילוכים נדפקו באותו היום...

יש סיכוי גדול ששיפוץ משאבה, או החלפה לחדשה יפתרו את הבעיה.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מזל טוב על הקניה!

לפני שנתיים הרכב היה שלי

הגג ,הדאש מעץ, והבגז' הוא מהרלד שנת 64 שקניתי כתורמת חלקים. הוא היה מרכב יד ראשונה מאישה זקנה, אבל אחרי תאונה.

זה מסביר למה לוח המחוונים אינו מתאים ללוח של 13/60 מודל 1969.

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
מסכים עם קובי, הגומיות במשאבת הקלאץ סימו חייהן. גש למשאבה וחפש רטיבות וחוסר שמן - רן

גם לי נראית ה"דיאגנוזה" של רן וקובי. אם זאת המשאבה העליונה - חפש רטיבות על הרצפה (בתוך תא הנוסעים), מתחת לדוושת המצמד. השיפוץ במקרה זה קל מאד - בד"כ ליטוש קל של פנים הצילינדר + החלפת 2 גומיות פותרת את הבעיה.

כנ"ל אם זה בצילינדר התחתון (ליד המצמד) - גומיה אחת בלבד, אך הגישה קצת פחות נוחה.

ולגבי שאלתך (ולמרות שכנראה לא זאת הבעיה): תיבת הילוכים של כרמל או סוסיתא כנראה תתאים. של פורד - בוודאי שלא.

עודד

פורסם
גם לי נראית ה"דיאגנוזה" של רן וקובי. אם זאת המשאבה העליונה - חפש רטיבות על הרצפה (בתוך תא הנוסעים), מתחת לדוושת המצמד. השיפוץ במקרה זה קל מאד - בד"כ ליטוש קל של פנים הצילינדר + החלפת 2 גומיות פותרת את הבעיה.

כנ"ל אם זה בצילינדר התחתון (ליד המצמד) - גומיה אחת בלבד, אך הגישה קצת פחות נוחה.

ולגבי שאלתך (ולמרות שכנראה לא זאת הבעיה): תיבת הילוכים של כרמל או סוסיתא כנראה תתאים. של פורד - בוודאי שלא.

למעשה היום ניסיתי עוד כמה אופציות...

ניסיתי להוציא אוויר מהמערכת ( משאבת קלא'ץ תחתונה) אבל זה לא עזר למרות שהיה אוויר במערכת!

היה לי תקלה דומה בסוסיתא שהוצאת האוויר פתרה את כל הבעיות(חריקות)!

למעשה יש רטיבות, אבל ממש קלה!

השאלה שלי אחרת.. יכול להיות מצב שמשאבה התקלקלה וצריכה שיפוץ,אבל אבא שלי ודוד שלי שהם מכונאים אמרו לי שברגע שהילוך ראשון ורוורס נכנסים אז המשאבה היא תקינה זה נכון?

"אל תלמד את אבא לעשות ילדים"

סוסיתא כרמל דוכס 1971

סובארו ליאונה 1600 (DL ) ידני...

פורסם

תיקון משאבת הקלאץ הוא פשוט ביותר, במיני שהיתה לי ויתקנו אותי המומחוים לדעתי המשאבות זהות, לקח לי פחות מחמש דקות ושלושים וחמישה שקלים לגומיות, גם אם אין בעייה אצלך שווה לרענן ולהחליף לחות מעידה על נזילה וכניסת אוויר, תעשה את זה בכל מקרה נקז אוויר כאשר המשאבה תקינה וכימעט בטוח שלא תהיה לך בעייה, רק אחרי ששללת את הטיפול הפשוט הזה עבור לתותחים הכבדים-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

למה אתה כבר רוצה למכור אותה?

ראיתי פרסום של הרכב למכירה ביד 2.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
למה אתה כבר רוצה למכור אותה?

ראיתי פרסום של הרכב למכירה ביד 2.

אני יאמר רק את האמת!

למרות שהשקעתי על הרכב די הרבה מאז שהוא אצלי..

אני מתחתן עוד כמה חודשים!

ואין ברירה אחרת,צריך הרבה זמן כדי להשקיע על הרכב,בואו לא נשכח שיש לי גם את הכרמל דוכס שדורשת הרבה תשומת לב

(רכב אהוב מאוד)!

ולי כרגע את הזמן מה עוד שצריך גם כסף!

עצוב אבל אין ברירה! זה אחרי התייעצות אם האישה תבינו אתם!

"אל תלמד את אבא לעשות ילדים"

סוסיתא כרמל דוכס 1971

סובארו ליאונה 1600 (DL ) ידני...

• תוכן חדש...