Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להחליף את הסאב והמגבר שברשותי למשהו יותר רציני,מה שיש לי עכשיו לא שווה הרבה.

רציתי לדעת על איזה חברות אתם ממליצים, ומה יתן לי עוצמה טובה במחיר נמוך יחסית.כזכור לכם, לא נשאר לי הרבה לאחר קניית הסיויק המטורפת שלי. (אמרתי קודם שהתקציב הינו 2000 אך התקציב ירד בהרבה ככה שכרגע אין לי תקציב קבוע אני אראה לפי המחירים ואז אחליט)

נ.ב

אני רוצה להתקין לבד ומכיוון שאני חדש בתחום ולא יצא לי לנסות עדיין אז אם יש למישהו מדריך ויכול לעזור לי בדרך מסויימת אז תודה רבה. יש לי כבר מגבר באוטו ככה שהכבלים שלו מחוברים כבר והכל רק הבעיה היא שאם אני מחליף למגבר חזק יותר אז צריך להחליף כנראה את הכבל. בכל מקרה לא נראה לי שההתקנה תהיה כ"כ מסובכת.

תודה.

פורסם

שאלות - :?::?: :?:

1- איזה מגבר יש לך עבור הסאב כרגע ?

2- מה ההספק של המגבר הנ"ל ?

3- לאילו סגנונות מוסיקה אתה מקשיב ?

4- כמה כסף (פחות או יותר - צריך לקבל מושג איש) אתה רוצה לשלם על כל אחד מהרכיבים ?

5- אתה רוצה משהוא שהוא לכיוון SQ (כמה שאפשר..) או SPL ?

6- סאב עם תיבה ? יש לך תיבה ? או ללא תיבה ?

נשמח לתשובות .:idea:

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

1)יש לי מגבר של חברת concord שאני לא יודע את הדגם אבל הוא כבר עשר שנים אצלי, והוא מיד שניה ואין לי מושג כמה זמן השתמשו בו ככה שהוא כבר לא משהו,הבנתי מהמתקין שלי (שהתקין לי בוסטון אקוטיקס מקדימה וJVC מאחורה) שצריך להחליף אותו כי הוא כבר לא איכותי,אבל יש לו אינטרסים ככה שאני לא יודע.אם יש למישהו תמונות עם הדגמים של החברה הזאת אז אני חושב שאזהה את המגבר שלי.

2)אני מאזין למוזיקה שחורה,מה שאומר הרבה הרבה בומים ואני חולה על זה.שכל האוטו ירעד וכולם ישמעו.

3)חשבתי להשקיע בסביבות ה1500 ביחד, וכמובן שכמה שפחות אבל אם יש משהו ששווה להוסיף בשבילו עוד טיפה אז סבבה.

4)אני לא מבין בנושא הזה של הסאבים אז תעזור לי מאד אם תסביר לי על זה.

5)יש לי תיבה ויהיה חבל אם אני לא ישתמש בה,היא ישנה ומכוערת אבל טובה וכרגע חבל להוסיף כסף על תיבה כי אני קצר בכסף.

פורסם
1)יש לי מגבר של חברת concord שאני לא יודע את הדגם אבל הוא כבר עשר שנים אצלי, והוא מיד שניה ואין לי מושג כמה זמן השתמשו בו ככה שהוא כבר לא משהו,הבנתי מהמתקין שלי (שהתקין לי בוסטון אקוטיקס מקדימה וJVC מאחורה) שצריך להחליף אותו כי הוא כבר לא איכותי,אבל יש לו אינטרסים ככה שאני לא יודע.אם יש למישהו תמונות עם הדגמים של החברה הזאת אז אני חושב שאזהה את המגבר שלי.

2)אני מאזין למוזיקה שחורה,מה שאומר הרבה הרבה בומים ואני חולה על זה.שכל האוטו ירעד וכולם ישמעו.

3)חשבתי להשקיע בסביבות ה1500 ביחד, וכמובן שכמה שפחות אבל אם יש משהו ששווה להוסיף בשבילו עוד טיפה אז סבבה.

4)אני לא מבין בנושא הזה של הסאבים אז תעזור לי מאד אם תסביר לי על זה.

5)יש לי תיבה ויהיה חבל אם אני לא ישתמש בה,היא ישנה ומכוערת אבל טובה וכרגע חבל להוסיף כסף על תיבה כי אני קצר בכסף.

עוד שאלות :

1- אז אנחנו מסכימים שמחליפים מגבר , האם זה יהייה מונובלוק רק לסאב או שעליו להגביר גם רמקולים כלשהם ?

2- משמע יותר לכיוון הSPL - רעש להזזת שכונות ולא איכות של אולפן הקלטות ברכב (SQ).

3- נראה מה אפשר לעשות .

4- מה גודל הפתח בתיבה ? 12" או 10" או 15" ?

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

1) הרמקולים שלי הם מצויינים ואני לא חושב שיש צורך להגביר אותם.ככה שכנראה אני אלך על מונובלוק לסאב.

2) כן בדיוק אבל שיהיה טיפה מדוייק.

3)סבבה תודה.ואני יכול לחרוג קצת בתקציב אם זה יהיה משהו שיצדיק את זה.

4) עכשיו די גשום בחוץ אז אני אבדוק את זה כשהמצב בחוץ ירגע.

פורסם

מישהו יכול להביא לי חוות דעת? אני לא הכי מבין בזה וזה חשוב ודחוף לי.תודה רבה. ואם יש למישהו המלצות אני מוכן לשמוע וזה יעזור לי הרבה.תודה.

פורסם
חשבתי אולי על הדגמים הבאים במיוחד לאחר התקציב הנמוך.

http://zap.co.il/model.asp?model_id=370989

או

http://zap.co.il/model.asp?model_id=130834

מה אתם אומרים?

לגבי הסאבים - שניהם גרועים, צר לי. אני קניתי Rockford P2 משומש במחיר קרוב לזה, והוא פשוט שתי רמות מעליהם. מציע לך לעשות משהוא דומה. לא סוני, לא קנווד, ולא פיוניר. בתקציבים הנמוכים (400-500 ש"ח לסאב זה תקציב נמוך) הבחירה המקובלת היא רוקפורדים, קיקרים למיניהם, ויד שנייה, שיכולה לתת הצעות מעניינות לפעמים. עצה ידידותית - תעזר בסבלנות והמתן לתשובות, הקפצה מותרת לאחר 24 שעות בלבד.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

עשיתי כמה בדיקות הכוללות הוצאת הסאב מהתיבה ועכשיו אני יכול לתת נתונים יותר מדויקים:

מגבר: חברת קונקורד כמו שאמרתי קודם,והוא בעל 4 יציאות והוא בחוזק של 500 וואט,אין לי מושג מהי כמות הRMS-לא כתוב. ככה שכל יציאה היא בחוזק של 125.

סאב: סאב עלוב בעל 350 RMS (זאת הסיבה שלא שומעים כלום כמעט) של חברת ג'נסיס,"12.SPL.

שניהם ישנים,אבל הסאב במצב טוב יותר ואני לא יכול לדעת מה המצב של המגבר כי הסאב חלש מדי אז אני לא יודע עד כמה החוזק שלו אחרי כל השנים שיש לי אותו.

בקיצור אני חושב שאני יחליף קודם את הסאב ורק אחר כך את המגבר.

השאלה היא אם הרוקפורדים או הקיקרים יהיו חזקים?יותר חשוב לי החוזק ופחות איכות,וכמובן שכולם צריכים להיות SPL.

תודה.

פורסם
עשיתי כמה בדיקות הכוללות הוצאת הסאב מהתיבה ועכשיו אני יכול לתת נתונים יותר מדויקים:

מגבר: חברת קונקורד כמו שאמרתי קודם,והוא בעל 4 יציאות והוא בחוזק של 500 וואט,אין לי מושג מהי כמות הRMS-לא כתוב. ככה שכל יציאה היא בחוזק של 125.

סאב: סאב עלוב בעל 350 RMS (זאת הסיבה שלא שומעים כלום כמעט) של חברת ג'נסיס,"12.SPL.

שניהם ישנים,אבל הסאב במצב טוב יותר ואני לא יכול לדעת מה המצב של המגבר כי הסאב חלש מדי אז אני לא יודע עד כמה החוזק שלו אחרי כל השנים שיש לי אותו.

בקיצור אני חושב שאני יחליף קודם את הסאב ורק אחר כך את המגבר.

השאלה היא אם הרוקפורדים או הקיקרים יהיו חזקים?יותר חשוב לי החוזק ופחות איכות,וכמובן שכולם צריכים להיות SPL.

תודה.

דבר ראשון - 350 RMS זה ממש אבל ממש לא קצת ואתה יכול להרעיד את כל האיזור בהגברה נכונה ותיבה מתאימה. במקרה שלך SPL תיבה גדולה (לפי הנתונים) עם פורט. גם ירעיד וגם יעשה הרבה רעש (חור בראש*)

דבר שני - על מוצרים של ג'נסיס לא אומרים עלוב! :bad-word::mad:

דבר שלישי - במידה ותמתח יותר את התקציב תקנה ב700 CompVR זה סאב שירעיד לך את הצורה. חד וחלק.

במידה לא אכפת לך מאיכות אלא רק פוזות ורעש אתה יכול לקנות ב400 את הפיונייר 400RMS. (איכססססס)

דבר רביעי - מגבר אתה יכול לקנות את המגנט פנטום (בגלל שלא אכפת לך מאיכות) או כל זבל סיני אחר. או שתקנה יד שנייה שזה מומלץ הרבה יותר!

הרוקפורדים פחות עושים רעש (הזולים P1 P2) הקיקרים זה רעש טהור :twisted: .

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

• תוכן חדש...