Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תזכורת: הרכב יונדאי אלנטרה 2001 אחרי תאונה קטנה שבא ניזוק גלגל קדמי צד ימין ומה שקשור בו

שמאי בדק והרכב נגרר למוסך ושהה שם שבוע ימים והוחלפו הרבה דברים

אחרי שבוע המוסך מתקשר ואומר שהרכב מוכן והעלות היא 4500 ש"ח והתשלום רק במזומן או באשראי כי אין להם הסכם עם חברת הביטוח

אני משלם באשראי, ומודיעים לי במקום שנותר רק להחליף חיישן ABS (כלול במחיר) ושאני אקח את הרכב ויתקשרו אלי מתי שהחיישן יהיה מוכן שזה יקח לכל היותר שבוע ימים

כבר עשרה ימים וכל יום אומרים מחר וגם נודע לי אחר כך שבכלל השמאי היה צריך לבדוק את הרכב לפני שקיבלתי אותו בחזרה

ואני איבדתי אמון במוסך ויש רעשים כאשר עושים פרסה יכול להיות שהרכיבו חלקים לא טובים

מה נראה לכם? נכון שמשהו מסריח פה? מה לעשות?

פורסם

קומבינה אולי לא, אך עבודה מרושלת ומבולגנת כן.

חזור למוסך ובקש בדיקה מקיפה של מכון כוון פרונט במסגרת הביטוח. אל תיקח את הרכב מהמוסך כאשר הוא לא תקין.

בדוק את פוליסת הביטוח שלך (תתיעץ עם סוכן הביטוח), יתכן ומגיע לך רכב חלופי החל מיום מסויים שבו הרכב עדיין במוסך, ולכן הם שחררו לך אותו.

האם תוכל לסרוק את הקבלה שנוכל לבדוק את החלקים שהוחלפו והעבודות שבוצעו?

• תוכן חדש...