Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ספורטאי מייצג קודם כל את עצמו. אני מבין שלהניף את הדגל זו פנטזיה מאוד משמעותית עבור רבים, אבל עבור מי אתם מניפים את הדגל? עבור מופז חדל האישים שיקנה עוד ממל"זים אחרי שיעלה לפודיום ויקפוץ עליכם עם נשיקה? עבור המשטרה שעושה "פשיטות" על כל רכב שמזיזים לו את האגזוז 2 מ"מ ימינה? המדינה היא לא מושג אבסטרקטי, היא לא איזה משהו מהעבר שחרוט אצלכם בזיכרון. היא קיימת וכרגע היא אפילו לא מכירה בספורט מוטורי ועושה ככל יכלתה על מנת למגר את ה"נגע".

ניצחון של ספורטאי ישראלי בתחרות ספורט מוטורי שקול ליינן איראני שזוכה במקום הראשון בתחרות טעימות יין בינ"ל.

האם המדינה צריכה לממן לו את החביות? (באיסלאם יש איסור מוחלט על צריכת אלכוהול)

ראו את הניצחון כאישי, המדינה בין כה וכה נגד העניין. את הדגל הניפו על החלון ביום העצמאות אם מדגדג לכם.

פורסם

i think once motorsport will be legal in israel, some of the big compunes will see and understand how much money this industry can bring and get, and the impact it can make in israel and outside of israel, a few different sponsers will rise and offer there help to the right drivers with high potential

but first for any of it to happen the sport need to be legal.

as for the govrement here in uk we had only one rally sceme that the govrement has contribute for and it was not a big seccsses.

inbal :-)

פורסם

ספורטאי שצריך לקבל כסף מהמדינה צריך להיות בראש ובראשונה ספורטאי מקצוען, כלומר לעסוק בספורט למחייתו. כפי שנאמר קודם, לאדם שעובד בעבודה כלשהי ומשתתף בפעילות ספורטיבית זו או אחרת בזמנו הפנוי, אין שום לגיטימציה לקבל כסף מהמדינה.

מעבר לזה, גם במצב בו הספורטאי מקצוען, המדינה צריכה לממן אותו רק כאשר הוא מייצג את המדינה כחלק ממשלחת רשמית. קחו לדוגמא את שחר פאר - אין שום סיבה שהמדינה תממן את הנסיעות שלה לתחרויות בסבב ה-ATP ובגרנד-סלאם מאחר והיא מייצגת שם את עצמה בלבד. לעומת זאת, כאשר היא מייצגת את מדינת ישראל במשחקים האולימפים או בגביע הפדרציות (המקבילה הנשית לגביע דייויס) יש מקום למימון מטעם המדינה, בין אם דרך איגוד הטניס או בצורה ישירה יותר.

במקרה המדובר ובכל מקרה בו ספורטאי (מקצוען או לא) משתתף בתחרות בה הוא לא מייצג את המדינה במסגרת רשמית, הבחירה אם לתת דגש על ייצוג המדינה או לא, נמצאת בידיו ונתונה להרגשת הפטריוטיות האישית שלו.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

ובכל מיקרה, הידע שיש במדינה בנוגע לאימון ספורטאים בתחום הוא לצערי דיי נמוך.

מה שאומר שיש צורך לייבא מוחות מחו"ל.

ותראה לי פראייר שירצה לבוא לארץ הקודש כדי ללמד\להדריך\איךשלאתקראולזה את הספורט.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
ספורטאי מייצג קודם כל את עצמו. אני מבין שלהניף את הדגל זו פנטזיה מאוד משמעותית עבור רבים, אבל עבור מי אתם מניפים את הדגל? עבור מופז חדל האישים שיקנה עוד ממל"זים אחרי שיעלה לפודיום ויקפוץ עליכם עם נשיקה? עבור המשטרה שעושה "פשיטות" על כל רכב שמזיזים לו את האגזוז 2 מ"מ ימינה? המדינה היא לא מושג אבסטרקטי, היא לא איזה משהו מהעבר שחרוט אצלכם בזיכרון. היא קיימת וכרגע היא אפילו לא מכירה בספורט מוטורי ועושה ככל יכלתה על מנת למגר את ה"נגע".

ניצחון של ספורטאי ישראלי בתחרות ספורט מוטורי שקול ליינן איראני שזוכה במקום הראשון בתחרות טעימות יין בינ"ל.

האם המדינה צריכה לממן לו את החביות? (באיסלאם יש איסור מוחלט על צריכת אלכוהול)

ראו את הניצחון כאישי, המדינה בין כה וכה נגד העניין. את הדגל הניפו על החלון ביום העצמאות אם מדגדג לכם.

למרות שאני מסכים עם עיקר דבריך, המשפט המודגש פשוט אינו נכון.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
ובכל מיקרה, הידע שיש במדינה בנוגע לאימון ספורטאים בתחום הוא לצערי דיי נמוך.

תמורת הסכום הנכון, תוכל להביא כל אחד.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אני הדיוט מושלם בכדורגל אבל אני יודע בוודאות על כמה מאמני כדורגל לא ישראלים בארץ, לא?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא היה ולא יהיה מימון ממשלתי לנהג רכב או כל מתחרה בענף יחיד ,הכי הרבה הקלות במיסוי ,ראו אריק זאבי ,משה פונטי (ג'ודו),עמית וגל ענבר ,מיכל היין ,

החוק המוטורי לכשיתקבל ויהיו תקנות ,צוים,הוראות זה המקס שנקבל "אישור " לשחק בארגז החול,אל לספורטאי לצפות מאף אחד ,רק מעצמו ועל חשבונו

יגאל

פורסם
צריך להרגיש

ברור לך דובי שיש בעיה בצמד המילים הזה.

כל אחד מרגיש מה שהוא מרגיש בהקשר הזה - עניין אישי לחלוטין.

לפי התבטאויות שונות בתקשורת ניתן להסיק שרוב הספורטאים הישראלים מרגישים שהם מייצגים את המדינה.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

בכוונה כתבתי - צריך להרגיש - וזאת רק בכדי לחבר משהו בין הרגשות למחויבות.

האם ספורטאי שאינו נתמך על ידי המדינה , יש לו איזו מחויבות כלפי המדינה , מעבר להרגשה שכולנו מרגישים ברמה כזו או אחרת כלפי המדינה .

אני לא יודע מה איתכם אבל אצלי , למרות הכל הדגל וההימנון עדיין עושים לי משהו .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אם הייתי נהג מירוצים שהולך להתחרות בחו"ל,

הייתי שם מדבקה כדבעי של דגל מדינת ישראל.

על ה*** הממשלה,

אני ארגיש גאווה לייצג את ישראל,

ואת עצמי, כי כולם יודעים שלישראלים- קשה יותר להתשלב ולהיכנס בספורט המוטורי במדינה זרה, ועצם העובדה שאני משתתף, הופכת אותי לראוי לכבוד.

בדיוק כמו גידי.

אביחי

פורסם

יש הבדל בין להיות ישראלי גאה לבין ייצוג מדינה

בכל המירוצים הבין לאומיים שהתחריתי אם בירדן ואם בWRC התחריתי כישראלי שמייצג את המדינה שהנפיקה לי את רשיוו המירוצים.

בירדן למשל כולם ידעו שאנו ישראלים וכמובן לא הכחשנו אבל ההרשמה נעשתה ע"י קפריסין שהנפיקה את הרשיונות.

כנ"ל ב WRC .

היום החוק שונה

הדרכון קובע בתחרויות בין לאומיות ולא הרשיון.

לכן בWRC דגל המדינה מוצג ליד שם הנהג ולא משנה איפה הנהג חי או מתאמן.

בברכה

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

דני

קיים תמיד ההבדל בין היצוג הרשמי - קרי דרכון, רשיון מרוצים וכו' לבין ההרגשה.

כאשר מדינה תומכת בך באופן רשמי ולא רק על ידי הוצאת רישיון מרוצים אלא גם מבחינה כספית או קשרים/סידורים מיוחדים שונים זה משהו אחד ,אבל כאשר אין שום תמיכה מהמדינה או מינימום אכפתיות , האם גם אז הספורטאי מייצג את המדינה ?

כאשר התחרית בחו"ל, אתה או כל נהג ישראלי אחר , תחת רישיון מרוצים קפריסאי, האם למרות הכל הרגשת שאתה מייצג את מדינה ישראל בצלוא מובן המילה או רק בעצם זה שאתה אזרח ישראלי שמתחרה בראלי בינ"ל ?

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אני אענה לך במלוא הכנות דובי

לכשיצאנו לאליפות המזרח התיכון בירדן 1998 הראשון שלי,היינו ישראלים גאים אך צנועים

המדינה כמובן לא תמכה בנו במאומה למרות שפניתי אז למשרד החוץ ושאלתי איך עלינו להתנהג

היינו שקטים מבחינה בטחונית כי היינו אורחי המלך.

באליפות העולם הראשונה שלנו WRC יצאנו כבר קבוצה ישראלית,רמי ,נדב,גוני,ואנוכי.

פנינו אז לממסי לבקש תמיכה כקבוצה ישראלית שפעם ראשונה מתחרה באליפות העולם.

התשובה היתה ידועה מראש,לא תומכים,בקשנו מטרייה בטחונית שישמרו עלינו, תשובה שלילית,

בקיצור כלום!!

אל תשכח שהיינו אז במהלך מיסוד הספורט כלומר כולם ידעו, אבל ככה המדינה התייחסה, כך גם התייחס אז הגורם שהיה

לכאורה הפטרון של הספורט המוטורי.

אז מה אתה בדיוק אתה שואל? אם אני גאה להיות ישראלי? בהחלט כן!! זאת מדינתי, אם אני גאה להיות מתחרה ישראלי?

הגויים התייחסו אלי יותר יפה, תענה אתה!!

בברכה

דני לוי

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...