Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזה לא דבר חדש אבל זה מקומם בכל פעם מחדש. בכתבה שנתקלתי בה באתר אוטו דובר על שוטרים שהם עברייני תנועה לכל דבר, ושתועדו ע"י קוראים מתנהגים בבריונות על הכביש ובחוסר כבוד תוך כדי חניה אסורה. האם ישנו מקום שניתן לפנות אליו ולהתלונן במקרים כאלה? לא ייתכן שעבירה לשוטר תעבור בשתיקה. אני בטוח שהרבה אנשים ישמחו לתעד חוצפה של שוטרים ודברים כאלה קורים בכל יום. לדברים כאלה צריכה להיות כתובת שתאפשר לאנשים להתלונן תוך צירוף תמונה או פרטים כלשהם בעילום שם אם רוצים.

http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=3467&SubjectId=132

עבריין הוא עבריין, גם אם הוא לובש מדים.

פורסם

שבוע שעבר יום א, שעת עומס מכיוון הקריות לצומת המוביל.

רכב משטרתי מוסווה (התברר), מבצע פנית פרסה על פס לבן על מנת לחתוך חלק גדול מהפקק, לתדהמתי קופץ שוטר מאחורי העץ ועוצר את הרכב.

שתי דקות , חיוכים ולחיצת יד והשוטר אשר עבר עבירה קשה משוחרר בצחוק..

דקה אחר כך הוא מנסה לחתוך אותי מימין כדי להספיק להגיע לפניה לטבריה..

וזה רק סיפור אחד, תאמין לי , שוטרים הם העברינים הגדולים ביותר על הכביש, מסיבה אחת, הם לא נענשים !!

פורסם

לשוטרים יש הוראה לדווח למוקד כאשר הם חייבים לעבור עבירת תנועה כדי לבצע תפקיד. אם בזמן והמקום המדווחים אין דיווח כזה או הצדקה לאי דווח - הוא מטופל.

פורסם

לא משנה כמה הענשיה תיהיה גדולה וחמורה, הפתרון הוא בחינוך ברגע שהחינוך שלנו לילדנו, לעצמנו יתבצע הכל יפתר, אם זה במערכת המשפט והממשלה ואם זה על הכבישים.

ברגע שמחנכים בנאדם לנהוג זהיר והוא מבצע את זה ההשפעה שלו יותר גדולה מאשר שיוכלו להסיתו לבצע עבירות תנועה.

תתחילו בכם ברגע שבנאדם לא יעקוף בקו לבן למרות שהכביש ריק והרכב שמלפנים פורק סחורה, או לא ללחוץ על הגז בררגע שהאור הירוק מתחלף לצהוב ולעבור על גבול הכתום.

לדעתי האישית, ברגע שכל בנאדם יתחיל להתמודד עם הבעיות האלו לעצמו ולא להפנות ולחפש אשמים גם אם זאת המשטרה (הפשוט פאטתית אם יורשה לי לומר) אנחנו נגיע למצב של פחות תאונות דרכים בשנה ופחות עבירות תנועה מצד כולם.

הרי כל אחד מבצע עבירות תנועה גם אם זה להעבור ב20 קמ"ש את המהירות המותרת ועד לנסיעה מסוכנת ברחבי דרכים עירוניות, אז ברגע שאתה, אני ואפילו ראש הממשלה והנהג שלו יסעו לפי החוקים גם המשטרה תסע כך.

עוד דבר שחשבתי להעלות אותו לענייני המשטרה זה: נהיגה מתקדמת חובה לכל נהג שמלאו לו שנה וחצי - שנתיים. (הניסוח לא משהו אני יודע)

עצם העובדה שנהגים חדשים מתפרעים ומבצעים שיקולים לא נכונים על הכביש, זה מחוסר הניסיון שלהם ושלא לדבר שהם רוצים לקחת את המכונה הסופר מכנית הנקראת מכונית לרמות שונות ולראות איך הדבר ה"לא יאומן" הזה מגיב.

ברגע שניתן את הנהיגה המתקדמת שבאמת יכולה להציל חיים ולקחת את האוטו לצורות שלא ניתן לבצע על הכבישים הציבוריים רמת התאונות השיקולים וההתפרעויות ירדו בכבישים, ואולי נגיע למצב של נהיגה אירופאית רגועה בלי צפצופים לחבר ברגע שרואים אותו במדרכה ממול.

* נראה לי שסטתי טיפה מהנושא אבל היה חושב לי לומר זאת.

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

בתור שוטר שח"מ (שירות סדיר במשטרה) שמשרת במוקד 100 תרשו לי לתרום לכם מהידע שלי בעניין הזה.... אני מקבל לעתים פניות מנהגים על "חוצפה" של שוטרים וניידות שמבצעות עבירות תנועה שלא לצורך מילוי תפקידם תוך "צפצוף על החוק".

אני לא משרת מספיק זמן במשטרה ואינני מכיר את כל הארגון על כל שוטריו או אפילו חלק קטן מהם ולכן אינני יכול לאשר או להכחיש את הטענות הללו (אני לא רוצה להתבטא בדברים שאני לא מבין בהם). לגבי השוטרים שאני מכיר באופן אישי, כל השוטרים שדיברתי איתם פשוט אומרים לי שכשהם במדים הם משתדלים לנהוג בצורה שמייצגת את התפקיד שלהם, וכאשר הם לא בתפקיד וברכב אזרחי אז הם נוהגים ככל האזרחים.

בכל אופן, אני ממליץ לכם שבמידה ונתקלתם במקרה כמו אחד מהמתוארים בדיון אז תפנו למוקד 100 ואל תסתפקו בהודעה על המקרה, כי אז לרוב פשוט יעלו מול הניידת בקשר ויגידו לו להפסיק אבל אין ענישה במקרה הזה. תבקשו את מספר הטלפון של קצין תלונות הציבור ותתלוננו מולו. העניין יבדק, ואם יתברר שעבירת התנועה התבצעה שלא לצורך מילוי תפקידו כמובן שהוא יענש בהתאם.

יום טוב

פורסם

לא חושבת שהמשטרה תטפל בתלונות מהסוג הזה, הרי היא עמוסה בפשיעה ובדברים חשובים יותר.:roll:

התיק יסגר תוך זמן קצר "מחוסר עיניין לציבור".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אגב, תמונות.

צולם לפני זמן מה בחניית חנות "חצי חינם" בירקונים. אגב - היו מלא מקומות אחרים בחניה, אבל במרחק של 50 מטרים שלמים מהכניסה!

cf949b4e.jpg

פורסם

לפני כיומיים אני בנתיב השמאלי לפנייה לכיוון ביתי.

קיימים בכביש ארבעה נתיבים. שני הנתיבים הימניים ממשיכים ישר, ושני הנתיבים השמאליים לפנייה שמאלה.

עמדתי ראשון בנתיב הימני יותר מבין שני הנתיבים לפנייה. הגיע הירוק ואני מתחיל לנסוע. פתאום מגיחה מכונית משטרה מהנתיב הימני ועוקפת אותי באמצע הצומת! הייתי קרוב מרחק של פחות ממטר אחד להיכנס בה. היא פשוט חתכה אותי. ופנתה שמאלה מנתיב שמיועד לישר בלבד.

הם באמת חוצפנים ואני באמת חושב שבמידה ופונים למשטרה הם מעלימים את הפניות הללו..

פורסם

אסור להם לעשות את זה

יש חניה פשוטה אז הרכב המשטרתי חייב להיות בחנייה הזו ולא בחיינת נכים

בכול מיקרה לכול שוטר במדינה או כול מיתנדב יש תיק אישי במשטרה בירושלים במטה הארצי

אם זה משהו חמור אתה יכול לבקש שם לתת תלונה

בתיק האישי על עבירה

בד"כ אם זה משהו לא דחוף אסור על הרכב המשטרתי לעקוף או לסתות מי המסלול של הרכב

במיקרה וזה דחוף יש לו רשות לעקוף

כמו לכול גורמי החירום

אמבולנסים,מכבי אש

יש להם את הזכות במיקרה חירום לעקוף כול רכב

פורסם

אני כבר לא מתרגש מהם,כל פעם אני רואה משהו חדש ולא מתפעל.

אפילו מתחת לבית שלי יש איזה שוטר והוא חונה את האוטו באלכסון וחוסם את כל החניון ובגלל שהוא שוטר.

אגב,שלא נדבר על זה שאני נוסע יום אחד בכביש ואיזה שוטר טס לו בנתיב השמאלי על כ 180 בערך,לא נראה לי שהוא היה במרדף או משהו אלא סתם רצה לנצל את מעמדו.

אפילו אם שוטר במרדף אני לא רואה סיבה למה לנסוע על 180,הוא מסכן גם את האזרחים.

לא יודע מה איתכם,כל פעם שאני רואה אוטו משטרה אני קולט אותו נוסע בהרבה מהמהירות המותרת ללא סיבה מיוחדת.

אפילו עוד לפני שהיה לי רישיון שעוד הייתי אפילו ילד לא זכור לי ששוטר נסע במהירות חוקית,שלא לדבר על זה שברמזורים שאני עומד ויש שוטר מקדימה הוא פשוט שרואה את הצהוב מתחיל לדפוק רייס באוטו כאילו הכביש של אבא שלו.

השוטרים עוזרים להרבה אך לצערי יש גם שוטרים שלא עושים את עבודתם כראוי.

פורסם

כול מה שאתה צריך לעשות זה לרשום את מספר לוחית הרישוי שלו

להתקשר למטה הארצי לספר להם את כול הסיפור

פשוט להגיד להם את מספר הרכב שלהם

והשוטר הזה היה בטיפול ארוך מאוד מאוד !

• תוכן חדש...