Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח חנייה

mitsugli
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי דו"ח חנייה בעכו ביום שבת, ארבע גלגלים על המדרכה - 500 ש"ח קנס, כתוב בדו"ח שהעבירה צולמה. אני יודע שביום שבת בחיפה אין מצב שאני יקבל דו"ח על חנייה שלא מפריעה לתנועה. ובמקרה שלי גם לא היו חניות פנויות באזור של 3 ק"מ.

עכשיו השאלות שלי:

1. מה באמת צילמו את הרכב חונה כך?

2. האם יש אפשרות לבטל את הדו"ח?

3. ואם זה בסדר שנותנים דוחות חנייה ביום שבת?

<-- זה היעד :evil:

פורסם

עכשיו השאלות שלי:

1. מה באמת צילמו את הרכב חונה כך? אתה יכול לבקש לראות את התמונה של רכבך מצולם.

2. האם יש אפשרות לבטל את הדו"ח? אשאיר זאת למנוסים ממני, איני ממש בקיא בזה.

3. ואם זה בסדר שנותנים דוחות חנייה ביום שבת? אם זה בסדר? לא. אבל הם יעשו הכל בשביל להכניס עוד לקופת המדינה:roll:

תשובות באדום.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

1. רוב העיריות היום, מצלמות את הרכב באיזור האסור בקנסות רציניים בד"כ כאשר מדובר מ-500 ש"ח ומעלה. ידוע לי בוודאות על מקרה (של חבר) שטען שלא היה במקום (קנס על סך 500 ש"ח בדיוק מה שקרה לך) אך העירייה שלחה לו תצלום סותר והוכיחה לו. אני במקומך הייתי מאמין שהם צלמו. אם אתה לא בטוח ועדיין מפקפק, פשוט שלח מכתב בדואר רשום לעירייה ובקש את התצלום כיון שלא זכור לך שבאותו היום נמצאת שם, יכולות להיות 1000 סיבות (אמא\סבתא\חברה נסעו באותו יום ברכב שרשום על שמך, זיכרון לטווח קצר) לגטימיות לחלוטין והם יהיו חייבים לספק לך את התצלום.

2. קודם כל תחכה שהדו"ח יגיע בדואר רשום, אח"כ תתחיל לפעול.

3. לא, זה לא בסדר. ידוע לי שבתל אביב לפחות ברוב המקומות שלא מפריעים לתנועה לא מחלקים דוחות בשבת, האם אתה משוכנע ובטוח שזה לא היה במוצ"ש אולי? מוצ"ש זה סיפור אחר לגמרי...

בקיצור, תבדוק את כל הפרטים ותחזור עם הממצאים.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
אני יודע שביום שבת בחיפה אין מצב שאני יקבל דו"ח על חנייה שלא מפריעה לתנועה.

מאיפה אתה יודע, זה כתוב איפשהו מיבחינת חוק אמיתי כלשהו ?

במקרה שלי גם לא היו חניות פנויות באזור של 3 ק"מ.

יש חוק או רפורמה כלשהיא שמצדיקה טענה כזו ?

בשורה התחתונה, חנית 4 גלגלים על המידרכה, זו עבירה ,קיבלת דוח, לפקח לא היה כובע, השוטר בוגד באישתו, אתה צריך לשלם.

גם אני חניתי חודש שעבר בחניית נכים בתום לב בלי לשים לב ב 1 וחצי בלילה של יום שישי, בלעתי גם 500 שקל. (עם מלח)

אין מה לעשות החיים לא קלים ושאלוהים יקח את כל המחבלים.

אינשאלללה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ביום שישי בלילה מחלקים דוחות חופשי, זה ידוע לכל. לגבי יום שבת עד מוצ"ש ברוב המקומות לא ידוע לי על עיריות שמחלקות דו"חות.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
קיבלתי דו"ח חנייה בעכו ביום שבת, ארבע גלגלים על המדרכה - 500 ש"ח קנס, כתוב בדו"ח שהעבירה צולמה. אני יודע שביום שבת בחיפה אין מצב שאני יקבל דו"ח על חנייה שלא מפריעה לתנועה. ובמקרה שלי גם לא היו חניות פנויות באזור של 3 ק"מ.

עכשיו השאלות שלי:

1. מה באמת צילמו את הרכב חונה כך?

2. האם יש אפשרות לבטל את הדו"ח?

3. ואם זה בסדר שנותנים דוחות חנייה ביום שבת?

1. סביר להניח

2. לא.. למה אתה מיוחד ?! חנית, עשית פאלטה.. תשלם.

3. מה שבת שונה מיום אחר? זה שהפקחים לא עובדים לא נותן לאף אחד מאיתנו זכות ... בשבת גם אסור לנסוע מהר, ואסור לדרוס אנשים .. בדיוק כמו ביום חול.

פורסם

עכשיו השאלות שלי:

1. מה באמת צילמו את הרכב חונה כך? כנראה שכן.

2. האם יש אפשרות לבטל את הדו"ח? כנראה שלא.

3. ואם זה בסדר שנותנים דוחות חנייה ביום שבת? אם נותנים דוחות חנייה "רגילים", אז לדעתי זה לא בסדר, מכיוון שמדובר במס שהעירייה גונבת, ותו לא. לדעתי הארנונה שאני משלם אמורה להספיק.

אבל, וזה אבל גדול, כאשר מדובר ברכב שחונה על המדרכה, בצורה שלא משאירה מקום לכיסא גלגלים לעבור, הנהג צריך לקבל דו"ח, ללא קשר למועד ביצוע העבירה.

. . .

פורסם

בקשר לצילום,בכל העיריות מצלמים על כל עבירת תנועה ולא רק מ 500 ש"ח,שזה 4 גלגלים.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

עד כמה שאני זוכרת פקחים עובדים בשבת בערים הגדולות בהן יש בעית רכבים, כגון: תל אביב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...