Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבוצת טויוטה הציגה את ה- TF-107 המכונית החדשה של הקבוצה לעונת 2007 בפורמולה-1.

טויוטה הינה הקבוצה הראשונה שמציגה את מכוניתה לקראת העונה החדשה , שנה שנייה ברציפות אבל הם מקווים שזה לא מבשר את תוצאות העונה הקודמת , בה איכזבה הקבוצה באופן מוחלט.

על פי הפירסומים הרשמיים של הקבוצה מדובר במכונית חדשה לגמרי ללא חלקים כלל ששימשו במכונית הישנה -" אולי חלק מחגורות הבטיחות.." כפי שאמר מנהל הקבוצה , בהצגה הרשמית בגרמניה.

עיקר ההשקעה במכונית החדשה נעשתה בתחום האוירודינמיות וביכולת של המכונית להשתמש בצמיגים בתחום האופטימלי שלהם מבחינת טמפרטורת עבודה ומגבלות אחיזה לאורך זמן.

אחת הטענות מהשנה שעברה היתה שיש למכונית בעיה בחלק הקדמי שלה מבחינת אחיזת הצמיגים לאורך זמן.

השנה כל קבוצות הפורמולה-1 עברו לשימוש בצמיג אחיד של ברידג'סטון , דבר שמאפשר לקבוצות לעבוד על פיתוח המכונית יותר ולהשאיר את פיתוח הצמיגים בידי החברה עצמה.

כמובן שהצמיגים החדשים של ברידג'סטון גורמים לחלק מהקבוצות לשלבי הסתגלות שונים אך עצם העובדה שהצמיג זהה יגרום להשפעה גדולה יותר של מבנה השלדה והתאמתה .

המנוע והגיר של המכונית , שממוקמים מאחור , הוזזו מעט קדימה במכונית החדשה והחרטום הוגבה מעט , בכדי לאפשר יכולת אוירודינמית טובה יותר.

קבוצת טויוטה ממשיכה ב-2007 עם אותם נהגים שהיו ב-2006 יארנו טרולי ורלף שומאכר .

טרולי נהג מהיר ביותר במקצי הדרוג אך נראה , לי לפחות, כי הוא לא מסוגל לשמור על מהירות לאורך מרוץ שלם ומתקשה להשיג תוצאות טובות באופן קבוע.

רלף שומאכר , הוא השומאכר הלא נכון , ולמרות מספר נצחונות שיש לו בפורמולה-1 אליפות כנראה שהוא כבר לא ישיג.

ההשקה הבאה - פרארי ב-14 לחודש .

דובי

m_1.jpg

m_2.jpg

m_3.jpg

m_4.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חברה עם יכולות מוטוריות מדהימות!!

תודה על הידיעה

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
הרמן, אתה לומד יותר מדי... מקפיץ הודעות מלפני שנה:roll:

צודק, פאדיחה שלי.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

ערב טוב

את הדגם המדוייק אני ממש לא יודע כרגע אבל על פי הצורה של המכונית ומבנה השילדה והכנפיים מדובר במכנוית שהתחרתה בעבר בסדרת מכוניות ספורט דוגמת ה- CAN AM או משהו דומה - קבוצה 4 או 5 ואולי אפילו סדרה מקומית מיפאן.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...