Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמר צודק. החוק אומר, כפי שכבר נאמר, אסור לעבור באדום.

חוק זה חוק - ושופט זה שופט.

אני אישית הייתי נוכח לפני איזה 10 שנים במשפט כאשר הנאשמת אמרה "אבל לא נסעתי באדום"

- אז נסעת בירוק? - שאל השופט

- היא אמרה "לא, היה צהוב"

- ובצהוב מוטר לנוסע? שאל השופט

חתם את הסיפור בעונש "ממוצע" ויאללה, הבא בתור

אבל זה עוד כלום - היה שם בחור מטייבה שנתפס נוהג ללא רישיון - השיחה בינו לבין השופט היה באמת אופרת סבון וצחוקים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למי שבקיא בחוקים (שמר) - אם בן אדם הולך למשפט ללא עורך דין וטוען שנכנס בצהוב מכיוון שלא יכל לעצור בביטחה, אפשר להרשיעו? (נניח שהשופטת מאמינה לו).

עד עכשיו זה היה נראה כאילו זה בלתי אפשרי, אחרי הסיפור שמעליי אי אפשר כבר לדעת.

Croc, לגבי הבחור מטייבה - אתה מוזמן לספר.

Back to the original - NC again.

פורסם

אני כבר לא זוכר מילה במילה מה שהיה שם.

אבל זה היה קירקס.

טפסו אותו עם עוד כמה חבריה נוהגים מהר מאוד בלילה ליד נתניה.

הוא בשלילה.

מכל הסיפור נוצר רושם שהם היו תוך כדי גניבה של רכב.

וגם בפעם שעברה.

אולי זה סטיגמות (מתנצל על זה) אבל זה הרושם שעלה מהשיחה ומתהגובות של הבחור.

השופט נתן לו מאסר על תנאי לשנתיים.

אין לי מושג איך אני זוכר את כל זה אחרי כל כך הרבה שנים - כנראה שאלו היו מקרים הבולטים של אותם כמה שעות שביליתי באולם הדיונים בהמתנה לתורי.

אני ד"א זוכיתי לגמרי (אפילו ללא עו"ד) אבל התנהגות זנותית של טובעת השאירה בי רושם עמוק.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
למי שבקיא בחוקים (שמר) - אם בן אדם הולך למשפט ללא עורך דין וטוען שנכנס בצהוב מכיוון שלא יכל לעצור בביטחה, אפשר להרשיעו? (נניח שהשופטת מאמינה לו).

עד עכשיו זה היה נראה כאילו זה בלתי אפשרי, אחרי הסיפור שמעליי אי אפשר כבר לדעת.

אם אינך מכיר את לשון החוק, ואין מי שיכיר אותם עבורך, אפשר גם להאשים אותך ברצח ארלוזורוב.

נניח שהיית הולך עכשיו לשחות בים. האם היית עושה זאת ללא ידע מוקדם או לפחות ללא מישהו שיוכל להציל אותך בשעת הצורך?

אם ענית ב-כן , אז בבית המשפט , התובע יהפוך אותך לטובע. :twisted:

פורסם

עדיף לו שישללו לחבר שלך את הרישיון נגיד ל 3 חודשים או משהו כדומה מאשר לצאת למשפט.

כי אז אתה צריך עורך דין וכל זה ואז זה יעלה הרבה כסף.

אבל אם בכל זאת חבר שלך רוצה ללכת למשפט אז שלא ידאג כי כמו ש"אמר הדג אל תדאג,יש לי עורך דין כריש:)"

עורך דין טוב ויוצא הכל טוב:), אבל שוב זה כסף.

פורסם

כשנהגתי בגרמניה (על E500 חדשה יש לציין), הנוסע שליידי הרביץ לי חזק כשעצרתי בצהוב ואמר ששם לא נהוג לעצור בצהוב כי מישהו עלול להכנס בך מאחור.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...