Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אז ככה יש לי התלבטות ין 2 כלי רכב דיי שונים במהותם

אני ישמע כמו איזה חייזר אבל אני יסביר.

ההתלבטות שלי היא בין מיציבישי כריזמה לבין פיז'ו 106

אז נכון אחת היא משפחתית ושניה בקטגוריה שונה לגמרי

אבל העניין הוא כזה:

מבחינה כלכלית אני לא דואג לא המחיר שלהם הוא שמדאיג אותי

זאת הרכישה הראשונה שלי של רכב וההתלבטות נובעת מכמה סיבות

1) הראשונה היא אמינות: המיצובישי שייכת לאדם מוכר הוא יד ראשונה עם קילומטרז'

נמוך יחסית לשנה (105,000 ק"מ לשנת 99), לגבי הפיג'ו אין לי מישהו שאני מכיר

שיש לו פיג'ו לכן הקניה היא ע"י חיפוש עצמאי וכולנו יודעים מי קהל היעד של

המכוניות האלה ובתור אחד כזה :wink: אני בטוח שהמכוניות מהסוג הנ"ל "עבדו" קשה.

2) הנאה מנהיגה מאוד חשובה לי ואני לא מתכוון לזה במובן של נהג מסלול אלה פשוט הנאה

אני לא רוצה כדברי הפרסומת "למות משעמום.." ולכן פזלתי ל106 סתם כי אהבתי

3) צריכת דלק - רוב הנסיעה שלי היא בעיר לכן חשובה צריכה נמוכה בעיר וידני יכול לתרום

4) אמינות בכלל לאוטו כאוטו אני מהאנשים שעדיין תומכים במוטו שיפני=אמינות ואין לי זמן

בין העבודה-לימודים-חברה-משפחה-חיים....לבלות במוסכים אין לי את הזמן לזה

(לצערי כי אני מאמין שאפשר ללמוד שם הרבה)

אני אשמח לשמוע מהנסיון שלכם ולהחכים כל דבר לשלילה וחיוב יעזרו בהחלטה.

תודה לכולם מראש!

פורסם

זה לא נשמע כאילו אתה מתלבט בין שני רכבים, אלא כאילו אתה מתלבט בין שתי גישות חיים. בזה לא נוכל לעזור לך עד שתהיה סגור על עצמך.

אבל עצה קטנה אני כן יכול לתת לך - אתה יכול ללכת גם על משהו באמצע. לא 106 ראלי שלא פשוט למצוא אחת נורמלית שלא עברה חיים קשים אצל פסיכים (הטובות עוברות ידיים דרך חברים ולא דרך פירסום) ולא כריזמה שהיא אחת המשפחתיות היותר משעממות שיש (לפחות מאלו שיצא לי לנהוג עליהן).

אתה יכול ללכת על פשרה כמו 206, שגם תהיה יותר מהנה מכריזמה וגם תוכל למצוא אחת יד ראשונה מסטודנטית.

206 הייתה רק דוגמא לצורך העניין. יש עוד שיתאימו.

• תוכן חדש...