Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Clarion DXZ765MP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום ~!

רציתי לקבל קצת יותר מידע על המכשיר , איך הוא באיכות , לאיזה מכשירי אלפיין הוא משתווה ברמה ..

האם יש לו קרוס? שאני יוכל לעבוד בבי אמפניג ?

איך הוא לעומת הפאנסוניק 7403?

מה הייתם מעדיפים מבין השניים ולמה?

לאיזה אלפיין אני יוכל להשוות את הרמה שלו כדי לקבל תמונה ?

האם יש לו מצגת 3D או תמונות/אנימציות כמו בסדרותץ 6-7-8 בפיוניר?

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום ~!

רציתי לקבל קצת יותר מידע על המכשיר , איך הוא באיכות , לאיזה מכשירי אלפיין הוא משתווה ברמה ..

האם יש לו קרוס? שאני יוכל לעבוד בבי אמפניג ? אין לו קרוס , קרוס יש רק ל9255

לאיזה אלפיין אני יוכל להשוות את הרמה שלו כדי לקבל תמונה ? אם אתה לא צריך את הקרוס ואת הטיים אליינמנט אזי הוא יותר טוב מה9855

האם יש לו מצגת 3D או תמונות/אנימציות כמו בסדרותץ 6-7-8 בפיוניר? לא

זהו מכשיר אודיופילי מבחינת העובדה שיש לו DAC24BIT שזה נותן איכות סאונד משופרת , אין מה להשוות את האיכות עם פנסוניק/פיוניר וכאלו

מחירו בארץ לא משקף , אם אתה מביא מיבוא זה יעלה לך כולל משלוח ומיסים כ1800 ש"ח , ובמחיר הזה אין שום דבר שיכול להשתוות לו

בברכה יהודה

בברכה יהודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי, אני "נדחף" לשרשור כדי לא לפתוח אחד חדש..

יש לי שאלה באותו עניין.

אני עומד לפני הזמנה של המכשיר דרך אי-ביי ושאלתי את אחד הסיילרים אם הוא מוכן לשלוח לישראל וכמה הוא דורש.. והינה התשובה שקיבלתי:

Hey,

Will you ship this item to Israel?

If so how much will it cost and how long will it take to the item to get

here?

My Postal Code is: 84653

Thank you.

-------------

$60, no guaranteed delivery time with USPS

Thank you,

Tracy Kay, sales associate

Electronics Center

מחיר המשלוח מתאים לי, אך לא ברור לי על מה בדיוק הוא לא לוקח על עצמו אחריות..

האם זו תשובה מקובלת ואין ממה לחשוש או שהוא מתחמק פה ממשהו וזה צריך להעלות בי חשש כל שהוא לגבי הבחור/משלוח.

מדובר בקנייה מהלינק הבא:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&sspagename=ADME%3AB%3AAAQ%3AUS%3A1&viewitem=&item=250046713323&rd=1

בתודה, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא אומר שהוא לא אחראי על הזמן משלוח בגלל שזה דרך usps (שירות הדואר של ארה"ב) מנסיון שלי בדרך כלל זה מגיע עד שבועיים אבל לייתר ביטחון תשאל אותו באיזה סוג משלוח הוא שולח.

ואז תוכל לדעת לפי הקישור שמתחת את התקופת זמן המשוערת (המחיר שרשום לא משקף)

http://ircalc.usps.gov/intl_speed.asp?CID=10211&MailType=package&Pounds=1&Ounces=0

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה.

אני חוזר לשבוע וחצי לבסיס, ככה שלא ממש משנה לי כמה זמן משלוח.

אני אזמין, אדווח לכם כשאקבל עם חוו"ד .. :)

תודה.

מחשבה בוראת מציאות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יקח לזה שבועיים שלושה, הזמנתי כבר בערך 8 מוצרים מאי ביי אבל רק על אחד שילמתי מכס וזה היה על הרדיו דיסק שלי קלריון DXZ755 וגם אז צעקתי עליהם ובילבלתי אותם (בגלל שהמכשיר אמריקאי אין להם אותו במחשב) ובסוף שילמתי 1400 שקל על מכשיר חדש, שווה בהחלט...

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי תגלה לי את הסוד ?

לי סיפרו שהאפשרות היא לבקש מהסיילר שירשום על הקופסא נגיד 40 דולר ואז לא מבקשים מכס ..

בכל מקרה לא ממש משנה לי לשלם מכס, לא בא לי להסתבך בגלל כמה מאוד שקלים, חוץ מזה שזה הופך לתעבנות כי בכל מקרה אני קונה את זה במחיר נמוך בהרבה מבארץ, אם מכס או בלי מכס.

מחשבה בוראת מציאות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זהו מכשיר אודיופילי מבחינת העובדה שיש לו DAC24BIT שזה נותן איכות סאונד משופרת , אין מה להשוות את האיכות עם פנסוניק/פיוניר וכאלו

מחירו בארץ לא משקף , אם אתה מביא מיבוא זה יעלה לך כולל משלוח ומיסים כ1800 ש"ח , ובמחיר הזה אין שום דבר שיכול להשתוות לו

בברכה יהודה

איך אפשר ליהיות בטוח כש לא יודעים על מה מדובר? זה בקשר ל "קרוס יש רק ב 9255! ארי אתה נותן הצעות לבני אדם...

ומה זה האופנה החדשה לענות בתוך המצוטט? תפסיקו אם זה אנשים, זה בא ממישהו אחד וזה מיתפזר. למה לא ליהיות מיוחד?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך אפשר ליהיות בטוח כש לא יודעים על מה מדובר? זה בקשר ל "קרוס יש רק ב 9255! ארי אתה נותן הצעות לבני אדם...התכוונתי לרשום 955 אלא שהיות ואביב ענה לפני לא מצאתי לנכון להסביר שטעיתי . ולגבי הצעות לבני אדם , כול מה שאני אומר הם דברים שאני אישית מוכן לשלם עליהם , היות ואני אדם דתי ומאמין אסור לי באיסור חמור להטעות אנשים ובוודאי לא במזיד , אבל היות ואנו אנשים אזי טעויות קורות

ומה זה האופנה החדשה לענות בתוך המצוטט? תפסיקו אם זה אנשים, זה בא ממישהו אחד וזה מיתפזר. למה לא ליהיות מיוחד?

יותר נוח להסביר לו על הדברים שלו , אבל אשמח להבין למה אתה כועס על זה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום ~!

האם יש לו קרוס? שאני יוכל לעבוד בבי אמפניג ?

לאיזה אלפיין אני יוכל להשוות את הרמה שלו כדי לקבל תמונה ?

האם יש לו מצגת 3D או תמונות/אנימציות כמו בסדרותץ 6-7-8 בפיוניר?

עם אתה מדבר על המכשיר בחינק המצורף אז הוא הרבה יותר טוב יש לו אנימציות וגם מחליף צבעים שליטה מלאה על 3 מגברים וגם אחריות ל 3 שנים ובנוסף HARD DISK פנימי 6 שעות הקלטה

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=DXZ756MC&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...