Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברה יש לי חדשות מענינות.... רשמתי בהודעה הראשונה שלי שחבר שלי נוסע לרמת גן , ואכן הוא נסע בתאריך ה8.8 וחילק שם 100 פליירים של המפגש ... 50 אנשים אישורו שהם בטוח יבואו אז ככה שהולך להיות גדול.... וגם הרבה אנשים מהצפון יגעו.... אז בכלל הולך להיות מעניין וכיף.

1.6 206

פורסם
חברה יש לי חדשות מענינות.... רשמתי בהודעה הראשונה שלי שחבר שלי נוסע לרמת גן , ואכן הוא נסע בתאריך ה8.8 וחילק שם 100 פליירים של המפגש ... 50 אנשים אישורו שהם בטוח יבואו אז ככה שהולך להיות גדול.... וגם הרבה אנשים מהצפון יגעו.... אז בכלל הולך להיות מעניין וכיף.

האם מישהו מה"כבדים" אישר שהוא בא ?

פורסם

האם מישהו מה"כבדים" אישר שהוא בא ?

רולי... :roll:

:-)

פורסם

הם התחייבו על זה בכתב? אם הם לא באים בסוף, יהיה להם קנס? יש ניידות אכיפה ללכידת האנשים שלא מגיעים?

:p

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם

הם לא התחייבו לכלום ואני גם לא יודע למי הוא חילק את הפליירים...(כמו שאני מכיר אותו וכמו שאני יודע שהוא מת שהמפגש הזה יצליח כי את הראשון הוא פיספס - בגלל הצבא) הוא בטוח חילק להכי כבדים ואלה שהוא לא מזה מהפורומים כי הם בטוח מעודכנים לגבי המפגש.

בועז אני מאוד מקווה שהכבדים יגיעו... ורולי היה במפגש הקודם אז אני מאמין ומקווה שהוא יגיע גם לזה

1.6 206

פורסם

אני מגיע שוב, לצומת גלילות... ב 3 אני שם, בחניה של הסינמה סיטי - ולא בתחנת הדלק...! בבקשה על תפשלו שוב, בבקשה בבקשה!!!!

אני במיא את פיברגלס איתי, ועד מטען חורג שיכלול בין היתר צלם עם דיגיטלית... להתראות בביג!

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

חבר'ה אל תהיו מגעילים תגיעו למפגש בביג היום!!!

אני ולירן מגיעים מעפולה למפגשים שלכם!

יהייה טוב תגיעו !!!

אלעד.

נינג'ה לבנה!

פורסם

מה קורה אנשים..... אני רושם את ההודעה הזאת 5 שעות לפני תחילת המפגש.....

בכל מקרה אני רואה שיש העינות רבה כלפי המפגש לכן הולך להיות מפגש ממש טוב.

אז יאלה אנשים שעדין לא החליטו אם הם באים .... שיחליטו כי הם עומדים להפסיד מפגש מצוין.

אז ביי לכולם ונראה אותכם ב5

1.6 206

פורסם

בפורום אחר שאני לא אומר את שמו, גיליתי שיהיו עוד פעם כמה דרעקים שיהנו בלעשות תלחות, פירפורים ותאונות.

היות ואני אוהב את הרכב שלי ודואג לשלמותו אינני רוצה שאיזה קקה בן 18 יעשה לי מהמכונית לגו.

אני מאחל לכם מפגש מהנה ללא תאונות. :)

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

גם כן מפגש , לא היה משהו בכלל :!:

מלא ערסים שעושים רעש ומלא לנטיסים משופרים

וכמובן אחרי שעה כולם התפזרו כי לא היה מה לעשות שם :?

if you feel in control , you're not going fast enough

פורסם

המפגש היום פגז והיה סדר למופת גם ביציאה וגם בכניסה!! היו די הרבה מכוניות(לא כמו פעם שעברה אבל עדיין הרבה)

באיזור השעשועים היה מעולה היו הרבה בדיקות ואני חייב לציין שההונדה הלבנה היתה חזקה מאוד כמו כן הGSI וה VR6..

פורסם

בהשוואה למפגש הקודם בביג, חוץ מזה שהיציאה והכניסה התנהלו בסדר מסוים -

מה שהקל על שניהם, המפגש הזה היה די... צולע. :?

אחת מנקודות השיא הייתה כניסה מאד מרשימה של מישהו על מיצובישי סופר לנסר לבנה

שניסה לעשות משהו לא מובן וכנראה איבד שליטה בזמן שהוא ניסה לעשות את זה.

על מה אנשים חושבים - אנחנו נמצאים במגרש חניה למען השם!!! :shock:

• תוכן חדש...