Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו התקשרנו אם חבר למשרד הרישיוי ושאלנו אותם בקשר לחוק שמתבטל.

אנחנו שנינו הוצאנו רישיון בתחילת ספטמבר מה שאומר שיש לנו לפי החוק הישן עוד חודש מלווה,אבל הפקידה שענתה אמרה לנו שצריך להשלח לנו הרישיון בגלל שהחוק הישן התבטל

האם זה הגיוני?

ב4.12 אמור להגמר במלווה לפי החוק הישן בגלל הביטול אני יקבל ב 4.11 את הרישיון?

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=134960

אגב, לפי מה שהבנתי, זה אקטואלי רק לגבי נהגים שהוציאו רשיון אחרי 1.11.06

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מי שמוציא רישיון אחרי ה1.11 יש לו מלוה חודשים.

מי שהוציא לפני- 3 חודשים (מה שכתוב ברישיון)

הגבלת נוסעים- ירדה לכולם

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
מי שמוציא רישיון אחרי ה1.11 יש לו מלוה חודשים.

מי שהוציא לפני- 3 חודשים (מה שכתוב ברישיון)

הגבלת נוסעים- ירדה לכולם

התקשרתי למשרד הרישוי פעמיים ואמרו שאני יכול להתחיל לסוע ,היום ניגמר לי חודשיים של מלווה.
פורסם

יש רק חודשיים מלווה,ואין הגבלת נוסעים

וזה חל על "כל נהג"!

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

אחלה עוד 3 ימים אני יכול לנסוע בלי מלווה

עכשיו אם אני לא מקבל את הרישיון בדואר האם אני יכול לנסוע בלי מלווה אם הרישיון הזמני שלי שבו כתוב שנדרש מלווה עוד חודש כשכבר עברתי חודשיים של מלווה

פורסם

ואתם רוצים לסמוך על משרד הרישוי?

אני כבר רואה מחר הודעה בפורום:

"האמנתי לפקידת הרישוי, נהגתי לבד אחרי שניגמר לי חודשיים מלווה,תפס אותי שוטר והחרים לי את הרכב".

פורסם
ואתם רוצים לסמוך על משרד הרישוי?

אני כבר רואה מחר הודעה בפורום:

"האמנתי לפקידת הרישוי, נהגתי לבד אחרי שניגמר לי חודשיים מלווה,תפס אותי שוטר והחרים לי את הרכב".

נסמוך על ynet
פורסם

המשפט הזה יספיק

התנאים הנדרשים לגבי "נהג חדש" בשלב זה הינם: חייב בתנאי מלווה חודשיים בלבד ולא חלה עליו הגבלת נוסעים

האמור חל גם על נהגים שהוציאו רשיון לפני 01/11/06

• תוכן חדש...