Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה יש מרגש ריק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכולם.

מישהו יודע אולי איפה יש מגרש ריק באיזור המרכז , שאפשר לחבוא אליו עם האוטו ולעשות כל מיני דברים?

תודה לעוזרים

כדי שלא תעשה "כל מיני דברים", בלי ידע וניסיון כדאי קודם להתחיל לנהוג בפיקוח:

http://www.maslulim.co.il/

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אין לי רישיון
תגיד לי , אתה נורמלי ?!

אתה רוצה לשבת על ההגה כשאין לך רישיון ? אתה רוצה שישללו לאבא שלך את הרישיון ?

ממש חכם .

פורסם
אני לא מתכוון לעשות צלחות וכאלה סתם לנהוג.. אין לי רישיון

אהא, אין לך רשיון. ומה השלב הנסתר שבין *אין רשיון* ל-*יש רשיון*? נכון, לימוד נהיגה.

פורסם

כדי לחסוך שאלות לאחר שתתפסו על ידי ניידת משטרה הנה העונשים הקנסות והנקודות על נסיעה ללא רישיון:

נהיגה ברכב מנועי או במכונה ניידת ללא רישיון נהיגה הזמנה לדין 8

נקודות

נהגת ברכב הבנ"ל/במכונה הניידת הנ"ל,

ללא רשיון נהיגה תקף, בניגוד לסעיף 10 (א) לפקודת התעבורה.

נהיגה ברכב ע"י בלתי מורשה לנהיגת רכב מאותו הסוג

כולל בלתי מורשה בכלל הזמנה לדין 8

נקודות

שיהיה בהצלחה:?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תבין אותי.. :| חוץ מקארטינג אין לי דרך אחרת שאני יכול ל"נהוג". אני יודע שזה לא בסדר , אבל לפעמים עושים גם דברים כאלה. :-( אני פשוט מת על כל מה שקשור במכוניות ואופנועים

פורסם

אני מכיר מגרש מעולה- קארטינג נתניה, הקארטינג בהרצליה.

נראה לי שהבנת את הפואנטה.

תתאפק עוד קצת, לא שווה להסתבך, ולסכן חיי אחרים, גם אם אתה חושב שכלום לא יקרה.

PUG-306 XSI MK2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...