Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן, הבעיה היא שהידיות לא חוזרות למקום לאחר סיבוב של ההגה. גם ידית ימין וגם ידית שמאל.

אם כי בחלק מהמקרים הן לפעמים חוזרות (תלוי אולי בזווית הסיבוב - לא בטוח), אבל זה קורה ממש לעיתים רחוקות.

 

יש למישהו מושג איך אפשר לתקן את הבעיה?

והאם ניתן לעשות זאת לבד?

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

יענו לך יותר מאוחר.

דבר ראשון, אם הידיות חוזרות - אז נשמע לי שהן תקינות.

 

כתלות במידת הסיבוב - הידית חוזרת. לפעמים, כשהידיתלא חוזרת, הסיבוב לא היה מספיק "סיבוב" ככה שההגה לא סובב הרבה, ע"מ שהידית תחזור למקומה.

 

לפחות, זה מה שנראה לי כרגע, מהתיאור שנתת.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לא בדיוק....הידיות חוזרות אחרי סיבוב מלא של ההגה פעם בהמון זמן, וגם זה רק אם אני "עוזר" להן, משמע - נותן דחיפה קטנה לידית תוך כדי הסיבוב ואז בתום הסיבוב היא חוזרת מעצמה.

 

בתגובה לדבר השני שאמרת, אני מדבר רק על סיבובים שלמים של ההגה - כלומר, כאלה שלאחריהם הידית אמורה לחזור.

 

תודה בכל מקרה, אם יש לך או לאחרים עוד רעיונות - אשמח לשמוע.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

×
×
  • תוכן חדש...