Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה לי לשמוע את המנוע דרך מסך המחשב.

אני לא יכול להגיד לך מה לעשות כעת.

אבל עדיף שתזמין מכונאי או שתקח את הרכב בגרירה למוסך.

זה ישתלם לך כלכלית .

מנוע כמו שיש לך לא עולה זול .

חבל שיהיה לך בעיות גדולות יותר.

בהצלחה.

ירון מאיר

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהנחה שהמנוע צעדים תקול ולא נפתח ונסגר ,מה קורה אם אני ינתק את הקונקטור שלו בכלל או לחילופין יוציא אותו לגמריי זה יכול להשפיע על תופעת הכבות המנוע ? זה ישפיע על צריכת הדלק?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

יתכן ומדובר בצינור שאמור להתחבר לנינור יניקת האויר אשר מתחיל מקופסת פילטר האויר.

דרך צינור זה חוזרים אדי השמן בחזרה לסעפת היניקה.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם
בהנחה שהמנוע צעדים תקול ולא נפתח ונסגר ,מה קורה אם אני ינתק את הקונקטור שלו בכלל או לחילופין יוציא אותו לגמריי זה יכול להשפיע על תופעת הכבות המנוע ? זה ישפיע על צריכת הדלק?

דעתכם בבקשה, יהיה אפשרי בכלל להניע את הרכב ללא המנוע צעדים?

מה המחיר למנוע צעדים חדש, זה עסק יקר?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
דעתכם בבקשה, יהיה אפשרי בכלל להניע את הרכב ללא המנוע צעדים?

מה המחיר למנוע צעדים חדש, זה עסק יקר?

מה הדרך לדעת בוודאות אם ישנה משיכת אוויר או בריחת וואקום מהסעפת יניקה? הכוונה היא לא מאחד הניפלים או החיישנים שמוברגים עליה אלה מהאטמים בינה לבין הבלוק מנוע שהיא יושבת עליו?

האם אכן משיכת אוויר קטנה מהחיבורים בין הסעפת לבלוק היא גורם מכריע בהכבות המנוע במצב סרק ?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

בכל זאת אולי מישהו יכול לעזור ברעיון או שיטה לביצוע בדיקת בריחת וואקום מהסעפת יניקה?

איזה עוד חיישנים עליי לבדוק שיכולים לגרום למנוע להכבות כאשר עוזבים את דוושת הגז?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

יוסי.........

קח ספרי קרבורטורים ותתחיל להשפריץ לאורך האטמים שים לב איפה יש ביעבוע ושינוי בטורים

ככה תראה עם יש בריחה מהסעפת.

כמו כן תבדוק שכל החורי ואקום בסעפת מחוזקים הייטב.

לגבי המיי קרור לא הגיוני 15 ליטר.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

כתוב בספר של היינז שתכולת נוזל הקירור במנוע v8 כולל הכל 15 qts מה הכוונה לא ל15 ליטר?

ואם אכן יש דליפת אוויר מכיוון האטמים של הסעפת ניתן לסתום אותה באמצעות שכבה של סיליקון שחור עמיד בחום? זה יחזיק לאורך זמן או שיש פיתרון אחר לבעיה הזאת?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
תפרק את הסעפת תביא אטמים אייכותים מאוטו ליין תבקש מהם גם חומר לאטום .

קובי זה בידיוק מה שעשיתי רכשתי מאוטוליין סט אטמים לסעפת וזה מגיע עם rtv/סיליקון והרכבתי הכל ,אני לא יודע אוליי עשיתי טעות ששמתי סיליקון שחור על האטמים ואז הנחתי את הסעפת והדקתי את הברגים,למרות שזה רק יכול לעזור באטימה יותר טובה לא?הייתי צריך לשים את הסעפת ישירות על האטמים ללא שום חומר איטום? בכל אופן אני יעשה את הבדיקה לאיתור בריחת וואקום בעזרת הספריי קרבורטורים כפי שאמרת ונראה אוליי הבעיה לא משם בכלל

עשיתי גם ניקיון יסודי למנוע צעדים+למצערת ,נראה עכשיו איך הרכב יגיב

אין כמו קמארו עצבנית

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

יכול להיות שהבעיית הכבות מנוע והיווצרות בייקפיירים נובעת "מניקויי ייתר" ז"א הבנתי שהחלפת סעפת יניקה לחדשה לגמריי +עשית ניקויי יסודי ושיפוץ למצערת והחיישנים שבסביבתה, ייתכן ואתה אכן צריך להניע בסל"ד קצת גבוה אפילו עם רגל על דוושת הגז עד שייכנס מספיק דלק לכל איזור המצערת והסעפת ולחכות בהרבה סבלנות עד אשר יהיה הוואקום הנכון בסעפת והטורים יתחילו להתייצב ולרדת לאיזור ה900-1000 סל"ד ואז כנראה גם הבייקפאיירים שנשמעו בהתחלת ההנעה אמורים להעלם בהדרגה עד לקבלת מנוע פועל "עגול" ויציב בסרק, כפי שציינו לפניי התהליך יכול לקחת גם כמה שעות עד שהמנוע התייצב ויישמע יפה כמו שמנוע v8 אמור להיות

מקווה שעזרתי ,מחכה לעדכון

פורסם
יכול להיות שהבעיית הכבות מנוע והיווצרות בייקפיירים נובעת "מניקויי ייתר" ז"א הבנתי שהחלפת סעפת יניקה לחדשה לגמריי +עשית ניקויי יסודי ושיפוץ למצערת והחיישנים שבסביבתה, ייתכן ואתה אכן צריך להניע בסל"ד קצת גבוה אפילו עם רגל על דוושת הגז עד שייכנס מספיק דלק לכל איזור המצערת והסעפת ולחכות בהרבה סבלנות עד אשר יהיה הוואקום הנכון בסעפת והטורים יתחילו להתייצב ולרדת לאיזור ה900-1000 סל"ד ואז כנראה גם הבייקפאיירים שנשמעו בהתחלת ההנעה אמורים להעלם בהדרגה עד לקבלת מנוע פועל "עגול" ויציב בסרק, כפי שציינו לפניי התהליך יכול לקחת גם כמה שעות עד שהמנוע התייצב ויישמע יפה כמו שמנוע v8 אמור להיות

מקווה שעזרתי ,מחכה לעדכון

אגב שכחתי לציין שלפניי ההנעה עליך לבדוק תחילה שהמצבר שברכבך תקין ומוטען לגמריי, לאחר מכן תבדוק שקוטביי המצבר מחוזקים טוב למצבר ונקיים מקורוזיה/חלודה, בדוק הארקות לגוף הרכב שאכן מחוברות ולא רופפות, לאחר מכן מלא דלק לפחות 1/4 מיכל רצויי אפילו יותר, החלף מסנן דלק כדיי לשלול מצב שיש סתימה ולא מגיע דלק למצערת עקב מסנן סתום/ישן, החלף מסנן אוויר, מומלץ אף להחליף את כל השמנים והנוזלים ברכב לפניי ההנעה מכיוון שהרכב לא הונע במשך כמה שנים ,וכמובן כפי שכבר הזכרתי קודם הרבה סבלנות

מקווה שעזרתי, אנא עדכן בתוצאות

• תוכן חדש...