Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם חימום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעבר לבעיה שיש לי עם מזגן כאשר בנסיעה הוונטות אינן נפתחות(המצב של 12V)

יש עוד בעיה

החלטתי לבדוק האם יש בועות במיים.

במצב רגיל אין בועות.. המיים עומדים.

הדלקתי חימום והנחתי לאוטו לעבוד מספר דקות

פתחתי

ונתתי גז

היה בועות גדולות כאלה אבל לא זרק מיים.

לאחר גז של דקה בערך הבועות נעלמו. סגרתי את הפקק והמתנתי שוב(אמרתי אולי התנקז אוויר במערכת) אבל הבועות חזרו

המלצות?

הצעות?

רעיונות?

פורסם

וקסרה מצוידת במערכת קירור סגורה יש להלביש בקבוק על פתח המילוי ולמלאות מים עד חצי הבקבוק ולנקז אויר משני פתחי נקוז :

1] פקק פלסטיק

2] בורג אלן 5 בפלנג' מים

התנע מנוע וחכה עד להדלקת מאוררים בצע ניקוז נוסף דרך בורג אלן 5

אל תדאג כרגע בקשר למים הירוקים בצע אבחון התקלה , תקן אותה ולאחר מכן בצע החלפת נוזל קירור בזמן נוח לך.

דרך לבדיקת תפקוד מאוררים : פתח סוויץ' , ניתוק מחבר חום מיוניט חום צבע חום , מאוררים אמורים לעבוד לכמה שניות במצב נמוך ולאחר מכן לעבור למצב גבוה.

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם

בכלל לא:p

נראה לי שאני אקח את הרכב למוסך למרות שזה מסוכן(רישוניות טסט ביטוח.)

אבל עוד דבר:

יש לי בקסארה איפו שהקיר אש פתח ניקוז אויר כזה..

ליד הבית טרמוסטט

וזהו מה שאני יודע

מה זאת אומרת להלביש בקבוק?

ואין לי בעיה עם הוונטות בוא אני אסביר לך את המצב:

האוטו מונע.. הוא מגיע לטמפרטורת עבודה למשל 95

הוונטות נפתחות בעוצמה חלשה - מקררות עד 89 ונפסקות.. פעם היה מקרר עד 80

זה בלי מזגן.

במצב השני 12V

עם מזגן בעמידה הם עובדות.. בנסיעה הם לא נכנסות + לפעמים לא נכנסות בכלל. גם שהמנוע ב 90 100.. לעומת זאת לפעמים הם עובדות מ 80 מקררות ל 75 וממשיכות לקרר עד שזה מתייצב..

עכשיו הקטע שהם פעם כן נכנסות פעם לא.. מבין?

אני נורא חושש ממראש.. (לחץ משתחרר בפתיחת מכסה המיים בכל טמפרטורה מעל 70 מעלות. + בועות שהחימום פועל ונותנים קצת גז.(שהוא לא פועל אין בועות. לפחות לא נראות לעין. ומיים לא עולים.) אם זה אומר לך משהו - צינור שהולך לתרמוסטט קשה.

רציתי לקחת תאוטו למוסך אבל שוב - המוסכים המורשים של פיגו רמאים גדולים.. (ואיזה ניסיון רב יש לי איתם.. או הו.) וזהו אני לא מצליח להגיע לשום מסקנה..

יש עוד דבר שאני מאוד מודאג ממנו. אבל אני בטוח שזה בגלל שאני צריך להכנס לטיפול (12K ק"מ וסבל רב) האוטו עבר שיפוץ מערכת הזרקה. ולא כוונה הרצועה של המשאבה(יחס אוויר דלק וכו.) והמנוע עבד מספר דקות עם עשן לבן+תקתוקים. לאחרמכן עשו כיוון למשאבה הכל הסתדר.. אומנם השמן ניהיה שחור מאוד..ועכשיו יש עשן לבן מעל 3 אלף סל"ד

סליחה שאני מציף אותך אחי

פשוט אין לי לאן לפנות המקום היחיד שהיתי מטפל שם רבתי איתם..בעיר שלי יש רק מוסך מורשה אחד ואני לא יכול להסתכן לנסוע לעיר אחרת בלי ביטוח ורישיונות.

פורסם

למה אם תפגע או תפגע זה בטוח יעלה יותר מראש מנוע שממנו אתה יותר מודאג.

הבקבוק שמתקינים הוא ליצירת נקודה גבוה יותר ממערכת המים כדי ליצור מצב שבו בועות האויר יעלו למעלה ויתנקזו ממהמערכת.

באיזור הדרום ישנם 4 מוסכים מורשים , ולא , לא כולם רמאים גנבים רוצחים ושודדים.

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם
\ ואני לא יכול להסתכן לנסוע לעיר אחרת בלי ביטוח ורישיונות

אין לך רשיונות וטסט לאוטו ואת נוסע איתו חופשי בתוך העיר?

מה ההבדל בין נסיעה עירונית לבין עירונית?

פורסם

נסעתי פעם אחת

וזהו

בגלל שלא היתה לי ברירה.. והפעם השניה היתה גרירה כי לא רציתי לנסוע

אז בנתיים האוטו עומד.

לא נוסע איתו לאף מקום. אולי קצת בחניה כי צריך.. זהו.

• תוכן חדש...