Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ! אני כאמור חדש באתר והבנתי שיש כאן אנשים שממש מבינים במכוניות .

אני מאוד אוהב מכוניות ועכשיו קניתי אופל קדט GT בייבוא אישי מנוע 1.8 הזרקה גיר רגיל כמובן.

רציתי לדעת מה האוטו הזה שווה אם יש אנשים שמכירים את האוטו או שעשיתי שטות שקניתי אותו .

בסה"כ הוא מהיר ומאוד נוח (מושבי "ריקרו" כמובן) .

ויש לי בעיה קטנה שלאחרונה צצה לי שההילוך רוורס נכנס לי בחריקה ממש ממש רועשת כאילו הקלץ' לא מפריד מי יודע מה ולמרות שבנסיעה רגילה ההילוכים נכנסים כמו מרגרינה ולא מחליקים .

אודה לכם על כל מידע שתתינו לי על הכלי המיוחד הזה ...

פורסם

כבר קנית - אז תהנה ממנו, רכב מעניין.

הבעיה ברברס היא כנראה סינכרון שחוק, אפשר לחיות עם זה או להחליפו, מה שכרוך בפתיחת גיר ויהיה לא זול במיוחד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

שים לב:

לפני שאתה משלב לרוורס, שלב (עם קלאץ' לחוץ כמובן....) להילוך שני, הוצא מייד משני, ואז שלב לרוורס.

חזור לדווח אם הרוורס באופן זה משתלב טוב יותר.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מזל טוב ! זו המכונית הלבנה מראשון?

לדעתי, מכונית מעניינת וייחודית בארץ , אולי אפילו יחידה עם מנוע כזה.

אתה תהנה ממנה, אם היא במצב טוב, יתכן ותיהיה לך בעייה להשיג חלקים מסיויימים בארץ .

בדרך כלל, אין סינכונים בגיר להילוך אחורי, נסה לעשות את מה שדני מציע , או פשוט להמתין 2-3 שניות עם קלאץ' לחוץ, לפני שילוב לרוורס.

ושוב , שיהיה במזל, אם תרצה קישור לספר של הרכב, פנה אלי בפרטי.

(יש לי קדט GT שנת 86 , אבל עם מנוע 1300:cry: )

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
שלום לכולם ! אני כאמור חדש באתר והבנתי שיש כאן אנשים שממש מבינים במכוניות .

אני מאוד אוהב מכוניות ועכשיו קניתי אופל קדט GT בייבוא אישי מנוע 1.8 הזרקה גיר רגיל כמובן.

רציתי לדעת מה האוטו הזה שווה אם יש אנשים שמכירים את האוטו או שעשיתי שטות שקניתי אותו .

בסה"כ הוא מהיר ומאוד נוח (מושבי "ריקרו" כמובן) .

ויש לי בעיה קטנה שלאחרונה צצה לי שההילוך רוורס נכנס לי בחריקה ממש ממש רועשת כאילו הקלץ' לא מפריד מי יודע מה ולמרות שבנסיעה רגילה ההילוכים נכנסים כמו מרגרינה ולא מחליקים .

אודה לכם על כל מידע שתתינו לי על הכלי המיוחד הזה ...

האוטו שרכשתה היה ב-90 אחוז שלי בעבר הרחוק אשמח לשמוע על מעצבו ולענות על שאלות יניב----0503399991

• תוכן חדש...