Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

דבר ראשון אני משתמש חדש כאן ובכלל מאוד חדש בתחום רק בזמן האחרון נכנסתי לענייני הרכב...

אני עומד לקבל בקרוב חיפושית חדשה שנת 2000 מאבא שלי שעברה התעללות קשה ביותר. כולל בפנים וכולל בחוץ. מבחינה מכנית היא בסדר עד כמה שאני יודע.

אני בעיקר צריך עצות בקשר לשיפוץ החיצוני, אני אעלה לכאן תמונות של הרכב יותר מאוחר כדי שתבינו את חומרת המצב,

החצאיות שרוטות, כל הכנפיים שרוטות בהרבה מקומות, פגיעות בצבע, עיקומים בפח שחייבים פחחות,

שבר רציני בשימשה הקידמית כולל פגיעה קטנה בשילדה, משהו שממש גורם לי לפחד שיעצור אותי שוטר בזמן שלפני התיקון..

בכל אופן הבנתם את הרעיון.

אז ככה:

יש בכלל פירוקיות שמחזיקות חלקים של חיפושית חדשה??? מה עם פלסטיקים? יש לי סיכוי למצוא?

איפה כדאי לי לעשות את העבודות פחחות ותיקוני צבע?

בכלל כל עצה תתקבל בהמון ברכה,

בתודה

אמיר

פורסם

קודם כל ברוכים הבאים לפורום.

דבר שני חיפושית חדשה זה אחלה אוטו אמין ביותר נבנה במיוחד בכדי לשחזר את ההצלחה של הקודמת!

אני מציאה לך לתקן את הרכב במוסך פחחות מקצועי ש מוסך צ"מפיון יפנה אותך אליו!

ובקשר לשמשה תנסה לדבר עם חברת הביטוח יש לנם ביטוח לשבר שמשות וההחלפה בחינם !

הפלסטיקים בפנים קודם תנסה להדביק לשפשפ ו לתקן את מה שאתה יכול בעצמך ועם בכל זאת תצתרך משהו חלופי חפש בכל מיני פירוקי רכב יש סיכוי שתמצה!

:razz:

רכב טוב הוא רכב שמטפלים בו טוב 

FAVORIT LX לא מה שחשבתם.:king:

פורסם

אם יש פרוקיה שרכשה מתאונה חיפושית כזאת אז אולי יהיו להם חלקים כאלו אך כמובן שזה נדיר.

יש אפשרות לתקן סדק קטן בשמשה אן אורכו אינו עולה עד כ 5 ס"מ והוא לא נמצא מול עיני הנהג ואז החסכון הכספי הוא עצום. פחחות ותיקוני צבע ניתן לבצע ברמות שונות של איכות ואז המחיר הוא בהתאם ואיזה רמת עבודה ברצונך לקבל?.

לא כתבת, מהיכן אתה בארץ?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה על התגובות

אני מתל-אביב

הסדק בשימשה הוא הרבה יותר מ5 ס"מ לצערי..

אני רוצה רמת עבודה גבוהה, מצד שני אני בכלל לא פנאט לגבי קוסמטיקה, אני רק רוצה שהיא תיראה טוב.

אה כן - אני מעוניין גם בפוליש , לא יודע עדיין איזה סוג

• תוכן חדש...