Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי 205 סטנדרטית , ואני נוסע די הרבה זמן עם צירה שמתקתקת קלות ברבע סיבוב ימינה(לא בסיבוב הגה מלא).

העניין הוא , שכבר כמה חודשים , אני מרגיש ושומע מין מכות שתדירותן עולה עם המהירות, ושמתרחשות בעיקר בתאוצה בקו ישר ובמהירות בין 50-70 קמ"ש , בעיקר בהילוך רביעי כשאני מגיע ל 90 קמ"ש אני כבר שומע הרבה פחות מכות.

האם המכות הללו הן תוצאה של ציריה גמורה , או שכאשר ציריה מתקתקת בהגה ישר, לא ניתן להמשיך לנסוע יותר?

אני חושד גם בקאליפר תפוס שמתחכך בדיסק מעט עקום, אבל זה קצת לא הגיוני כי זה לא נראה לי קשור כל כך למצב של תאוצה.

הטסט שלי בשבוע הבא וזאת שעת כושר לטפל בתופעה , אני פשוט לא רוצה לסמוך על מוסך ולהחליף שוב ציריה ולגלות שהיא לא הבעיה.

תודה רבה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

קודם כל איזה צד?

האם גרמושקה קרועה(פנימית חיצונית?

יכול להיות שהמצב ציריה מתקתקת בסיבוב כבר החמיר וגרם לך כבר לצריה ש"זורקת" ומכאן התיקתוקים בקו ישר .במיהרות מסויימת היא קצת מתאזנת.

אבל כשיורדת המהירות חוזרת הזריקה.

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

בהחלט. היתה לי בעיה דומה ב- 309 (93) בהאצה בעליות.

בגדול, משום שבעת האצה יש עומס על הציריה, היא עשויה "לתקתק". הצעתי היא לתקנה בדחיפות (ועדיף למקורית).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תודה לשניכם,

נדמה לי שזו השמאלית תקולה, הגרמושקה נקרעה בעבר אבל סידרתי את זה יחסית מהר אז לא נכנס אבק.

אני רוצה רק לציין שבהילוך שני אין מכות כאלו בכלל , לא משנה כמה מהר אני מאיץ, ובנוסף אני יכול לנסוע 50 קמ"ש בשלישי ורק כאשר אני אעביר לרביעי באותה מהירות אני אשמע מכות, זה אופייני לבעיית ציריה?

מה השיטה הכי בטוחה שעלי לבקש מהמוסך לוודא שאכן זו הציריה?

האם בדיקה על ליפט או נסיעת מבחן?

מוש מה נסגר עם הציריות שלך אני זוכר שתיקתקו, כמה עלה לך לסדר את זה?

תודה רבה

פורסם

הציריה הארוכה היתה לא תקינה.

קניתי ב 340 ש"ח בדיסקל (חדשה לחלוטין).

מחזיר שמן 15 ש"ח.

החלפתי לבד.

ציריה קצרה(שמאלית אם כיוון הנסיעה) זה ממש שטויות להחליף.

זולה משמעותית

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

שטויות בשביל מי? כמה הקצרה עולה? אני זוכר שמשופצת אמורה לעלות 200 .

אין לי איך לפתוח את האום , האם גם בשביל הקצרה צריך לרוקן שמן גיר?

מה לגבי המוסך איך לבקש ממנו לבדוק אותה כי בעבר החלפתי את הימנית והיא לא הייתה הבעיה.

פורסם

מקדימה אום 30.

כן צריך לרוקן שמן גיר.

בודקים ויזואלית שהכל תקין.

בנסיעה אם פניות ימינה.

צד שמאל על ג'ק , מורידים גלגל ,הרכב מונע , מכניסם ראשון ולאט לאט משחררים קלאצ בלי גז. רואים שהיא לא זורקת(אקצנטרית) ושאין רעש (צריך 2 אנשים ,אסור לרדת מהרכב להבחן את הבעיה . כי צריך מישהו בפנים במקרה חרום. אל תדאג כל עוד גלגל באויר הרכב לא יזוז. אבל אם רגש

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

• תוכן חדש...