Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכן שלי מתעסק עם ספויילרים גנובים. אני מת לעשות לו משהו רע, כי זה ממש מעצבן לראות אותו מפסוט מהספויילר החדש שלו שנגנב מאימפרזה GT מסכנה.

מה עושים? אפשר להלשין עליו למשטרה?

today is a good day to die

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאיפה אתה כל כך בטוח שזה רכוש גנוב ?

אם יש לך הוכחות, אז ברור!!! לך למשטרה!!

הוא טרוריסט, הוא פושע, אותו למשטרה!!!! :x8)

פורסם

כואב לי להגיד את זה,אבל תפעיל שיקול דעת- מה לדעתך יעשו לו?

המשטרה לא תיגע בו.

אם מדובר במישהו "כבד" - הוא עוד יפגע בך!!!!

תעזוב אותו לנפשו.

אבל!!!!!!!

אם בא לך (אני לא צוחק) -צור קשר עם מועדון בעלי האימפרזה הישראלי ותמסור להם את הכתובת.(שמישהו ישים קישור).כל אחד שם עבר מן הסתם גניבת ספויילר וישמח למצות את הדין לפחות פעם אחת בשביל כל הפעמים בהן הוא לא זכה לתפוס את הגנב.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

כמה אופציות:

1) לפלח לו את כל הסמלים מהאוטו.

2) לפלח לו את הספויילר.

3) לשרוט לו את כל כנף ימין ושמאל בעזרת מפתח.

4) להוציא לו את כל האוויר מהגלגלים.

5) לקנות רוגדקה וב 3 בלילה לירות על השמשה הקידמית שלו.

6) לשבור לו את הפנסים הקידמיים או האחוריים.

אם הוא יתפוס אותך בשעת מעשה אני לא אחראי למה שהוא יעשה לך :lol:

פורסם
אתה יכול לפרסם את הידיעה שלך בפורום של מועדון אימפזה טורבו

בצרוף הכתובת שלו

הם בטח יטפלו בו כבר

זה נשמע רעיון לא רע בכלל. אני די בטוח שזה גנוב, כי את הספויילר הקודם שלו הוא קנה כ"רכוש גנוב" את זה הוא אמר לי, ולכן אני די בטוח שגם זה גנוב.

חוץ מזה שהוא עארס מגעיל, ואני לא מאמין שיש לו כסף/מוסר לקנות ספויילר חדש.

אגב, מה הכתובת של מועדון האימפרזה הישראלי?

פורסם

איך אתה יודע שהוא גונב ספויילרים? אולי הוא רק קנה את הספויילר ממישהו שהוא עבריין, ואז הוא לא אשם.

אז לפני שאתה הולך לעשות לו בעיות תחשוב קצת. ואם מישהו יחליט שהוידאו שלך בבית גנוב וישלח לך משטרה, מה תרגיש?

יש לפעמים ספויילרים בזול מכל מיני אנשים מפירוקים. תשאל אותו - אולי הוא משיג מפירוקים.

זה לא האוטו שעושה את הנהיגה - זה הנהג.

פורסם
איך אתה יודע שהוא גונב ספויילרים? אולי הוא רק קנה את הספויילר ממישהו שהוא עבריין, ואז הוא לא אשם.

אז לפני שאתה הולך לעשות לו בעיות תחשוב קצת. ואם מישהו יחליט שהוידאו שלך בבית גנוב וישלח לך משטרה, מה תרגיש?

יש לפעמים ספויילרים בזול מכל מיני אנשים מפירוקים. תשאל אותו - אולי הוא משיג מפירוקים.

אני עדיין לא ממהר לעשות לו משהו, ולכן אני שואל את דעתכם כאן בפורום.

פורסם

מר אלמרה, אם הוא קנה ספוילר גנוב ממישהו, הוא אשם בדיוק כמו זה שגנב אותו .

הרעיון עם מועדון האימפרזה הוא רעיון מצויין .

פורסם

מי שקונה מעבריין או גנב פושע בעצמו ולא חף מפשע

למצוא ספויילר של אימפרזה בזול בפרוקיה, איפה?

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
הכתובת של מועדון אימפרזה טורבו:

http://www.sti.org.il

נקווא שהעבריין הזה לא גולש בפורום כי אז הוא ידע שאתה מלשין עליו והוא יטפל בך

חחחח.....יש משהו בדבריך....אבל עדיין, אני צריך קודם לדעת ב200% שמדובר בגנוב לפני שאני עושה משהו שאני יכול להתחרט עליו.

• תוכן חדש...