Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הנתונים כתובים בכותרת.

תמיד המזגן עבד די טוב. לפני כשבוע נסעתי לטבריה כאשר המזגן עבד כל הדרך. נסיעה של שעתיים.

לפי דעתי תוך כדי הנסיעה הוא התחיל לעבוד יותר טוב מתמיד וקירר יותר טוב.

מאז התחילה בעיה מוזרה שרגע לפני שהגעתי לטבריה המזגן התחיל להוציא סתם אויר(לפי דעתי המדחס לא עבד).

מאז כל פעם יש את הבעיה הזאת. אני נוסע, המזגן מקרר מעולה ואז פיתאום הוא מפסיק להוציא אויר קר.

ואז אני סוגר את המזגן לדקה, מדליק ואז שוב עובד טוב עד לפעם הבאה.

מה הבעיה?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

עם מזגני אלכס אין הרבה משחק,

יש כמה דברים שצריך לבדוק עפ"י סדר.

1. האם היוניט מכניס את המאוורר לעבודה כאשר אתה מדליק את המזגן(אולי בעיה ביוניט של המזגן).

2.האם יש גז(אולי יש דליפה- סימן טוב הוא שמן על מחברי הצינורות).

3.אולי מייבש סתום(מלא).

4.שסתום(נתפס).

5. מדחס.

אי אפשר לאבחן דבר כזה עגב"י מסך המחשב.

גש למי שמתעסק באופן מקצועי עם מיזוג אוויר לרכב.

זה יכול להיות בעיה של חוסר גז, וזה יכול להיות גם שסתום דפוק או אפילו במקרה הכי גרוע- מדחס.

מהיכן אתה בארץ אולי אוכל להמליץ לך על בעל מקצוע באיזור מגוריך.

ניר

under construction..

פורסם

אני מכיר מישהו טוב, תודה בכל מיקרה. פשוט חשבתי שאפשר לבדוק משהו עצמאית.

גז אני מניח שיש, אחרת זה לא היה מקרר בכלל.

1. האם היוניט מכניס את המאוורר לעבודה כאשר אתה מדליק את המזגן(אולי בעיה ביוניט של המזגן).

אתה מדבר על המאוור של הרדיאטור של המזגן? אז הוא כן עובד.

מה זה מייבש ואיך בודקים אותו? ועל איזה שסתום מדובר?

תודה

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

התקלה שאתה מתאר נראת כבעית טרמוסטת או פרסוסטת גש למזגניסט שיחבר שעונים ויבדוק לחצים, ללא שעונים כול העצות טאורטיות בילבד.

יום טוב יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

מונע קיפאון של יחידה המאדה (הקרור) ע"י רגש שמוצמד למאדה ומפסק חשמלי שמנתק-מחבר את המדחס בטמפרטורות קבועות מראש.

• תוכן חדש...