Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ראשית, שתי המלצות לבעלי מקצוע במרכז הארץ שדרושות לי:

1. בעל מקצוע שיאבחן בעיה אפשרית בקליאו של בת הזוג שלי, שגורמת לה להתחמם כאילו אין מחר ללא סיבה נראית לעין. [הרכב עבר כבר שלושה מוסכים, ניקו את הרדיאטור אלפי פעמים, ויוק]

2. מתקין אזעקות סופר סופר סופר מקצועי שיודע מה הוא עושה ויוסיף לי לאזעקה גלאי שטח [כזה שמתריע על מסביב לרכב ולא רק בתוכו]

שני בעלי המקצוע צריכים להיות במרכז הארץ, בטווח שבין רחובות מדרום ועד הרצליה בצפון.

והשאלה השניה - מישהו מכיר את הנורות האלה? שוות משהו מלבד האור הכחלחל?

לרכב של אימי נשרפה נורה ואני יכול להשיג את אלה באותו מחיר

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לגבי ההתחממות בקליאו, ככל הנראה שצריך להחליף משאבת מים, יכול להיות שהיא עייפה.

לגבי הגלאי לאזעקה שלך, אני ממליץ לך ללכת ל- sub zero, הוא ברמת גן, מקצועי שאין כמוהו, גאון בכל הקשור לאלקטרוניקה. אתה יכול להשיג אותו במספר 0544444442, ותגיד שדימה שלח אותך.

בהצלחה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

פנה לחבר הפורום בני ל. בה"פ, ועם קצת סבלנות (יש תור..) אני בטוח שהוא יפתור את בעיית החום.

כמו כן, מומלץ רבות בפורום מכון הרדיאטורים של גונגה בת"א. שווה ביקור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לגבי ההתחממות בקליאו, ככל הנראה שצריך להחליף משאבת מים, יכול להיות שהיא עייפה.

לגבי הגלאי לאזעקה שלך, אני ממליץ לך ללכת ל- sub zero, הוא ברמת גן, מקצועי שאין כמוהו, גאון בכל הקשור לאלקטרוניקה. אתה יכול להשיג אותו במספר 0544444442, ותגיד שדימה שלח אותך.

בהצלחה,

דימה.

שלום.

על תקלה מהסוג הזה "עיפות" עוד לא שמעתי אבל לא יזיק למשאבה ללכת לבית הבראה של קופת-חולים להתאוששות וחזרה לנעורים.

בחייט דינק מה השטויות האלה שתלך לנוח אחרי הצהרים.

ידידי או שהמשאבה בתחת או לא!!!

לבעל הרכב צור איתי קשר בפרטי ונראה מה אפשר לעשות.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

על תקלה מהסוג הזה "עיפות" עוד לא שמעתי אבל לא יזיק למשאבה ללכת לבית הבראה של קופת-חולים להתאוששות וחזרה לנעורים.

בחייט דינק מה השטויות האלה שתלך לנוח אחרי הצהרים.

ידידי או שהמשאבה בתחת או לא!!!

לבעל הרכב צור איתי קשר בפרטי ונראה מה אפשר לעשות.

בברכה בני ל.

בני, למכונאות אני לא אכנס, במיוחד שזה התחום שלך, ואתה מבין בו "קצת" יותר ממני, אבל בחלקים מכאניים שזזים ישנו בלא טבעי שנגרם כתוצאה מעייפות חומר (מתכות לסוגיהן, גומי, וכו.. זאת בדיוק הסיבה שצריך לעשות אוברול למנוע פעם בכל תקופה מסויימת) ומכל גורם אחר שתורם לתהליך (חום גבוהה מהרגיל, מהירות עבודה גבוהה יותר מהרגיל וכו...)

רכיב מכאני, לאומת רכיב אלקטרוני, עובר תהליך שחיקה וגסיסה לפני שהוא "מת" סופית. רכיב אלקטרוני, לאומת זאת, או חי, או מת. אין באמצע.

במקרה יש לי "קצת" ניסיון עם חלקי מתכת נעים, שעובדים בסביבות מימיות, ומתכת שבאה במגע עם מים זורמים לאורך זמן ממושך, נשחקת.

אני אומר לך מראש שאת שלי אני אמרתי, ואני לא מתכוון להיכנס איתך לוויכוח, נקודה.

בברכה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

לגבי הנורות.

תוספת הציפוי הכחול מורידה את עוצמת האור. גם אם 30% יותר, "בשטח" לא

תראה יותר טוב וגם העצמים יהיו בעלי גוול לא טבעי (מנסיון).

קרא הודעותי בת'רד זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=958443#post958443

ותראה שניתן ליבא יותר טובים...

אבל כמו שרשמתי, ההבדל הגדות מתקבל מניקוי הרפלקטורים!!!

• תוכן חדש...