Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההד יוניט שלי זה deh-2850

יש לי מאחורה רמקולים 6*9 נראה לי 2 way

הקדמיים שלי מחורבנים ואין לי מגבר,

מה עדיף,

לקנות קומפוננטים עם הכל ב500 שקל כולל התקנה,

או רמקולים קדמיים,

אם קומפוננטים אז מה עדיף,

crunch או x-site

ומה ההבדל בין קומפוננטים עם מגבר מול בלי מגבר,

וכמה יעלה לי מגבר סביר?

חן חן!

user_online.gif

פורסם

מה עדיף,

לקנות קומפוננטים עם הכל ב500 שקל כולל התקנה,

או רמקולים קדמיים,

אם קומפוננטים אז מה עדיף,

crunch או x-site

ומה ההבדל בין קומפוננטים עם מגבר מול בלי מגבר,

וכמה יעלה לי מגבר סביר?

חן חן!

user_online.gif

קודם כל נתחיל כך בגדול קומפוננט מומלץ יותר מרמקולים..

על מנת לנצל את מרבית הקומפוננטים צריך מגבר, ההבדל בין קומפוננט

עם מגבר לקומפוננט בלי מגבר זה עד כמה תנצל אותו..

קומפוננט שהוא יהיה בלי מגבר לא ינוצל במלואו בעוד שקומפוננט עם מגבר ינוצל

יותר טוב מאשר הר"ד שלך ינצל אותו.

במקרה שלך ההיתי ממליץ לך לבחור קומפוננט כי אני רואה שאתה אולי בעתיד

תוסיף מגבר ואז קומפוננט הוא השקעה עם תשואה.

בתקציב הנ"ל ההיתי ממליץ לך לא ללכת על אף אחד מהקומפוננטים הנ"ל וללכת בכיוון של ה pulse

הוא עולה בסביבות ה 500 ש"ח (ממליץ לך לשמוע לפני כן לא חסרים אנשים עם pulse) ניתן לנצל אותו דרך הר"ד אבל עדיין מומלץ לשלב מגבר באיזשהו שלב....

דרך אגב, איזה מכונית יש לך.. שתדע איזה רמקולים (כמה אינצ') אתה יכול להכניס מקדימה??

פורסם

קומפוננט עדיף על רמקול רגיל אבל ללא הגברה הקומפוננט לא ינוצל אפילו לחצי שלו וההבדל בין קומפוננט מוגבר חיצונית למוגבר על ידי הרדיו דיסק הוא הבדל של שמים וארץ

לא שמעתי את החברות שציינת אבל ראיתי את הX-SITE באוטודיפו נראה לי די זבל סיני

אבל תנסה לשמוע אותו ולהחליט לבד לא לפי מה שיאמרו לך

עריכה: מגבר לקומפוננט יכול לעלות בין 200 שקל לאלפי שקלים הכל תלוי בפפינוס שאתה מקציב .

פורסם

הרכב זה פיז'ו 206xs שנת 2000,

הייתי ב shark car בנהריה,

הם אמרו לי שיש סוגים של קומפוננטים שבשבילם חייבים מגבר וקומפוננטים אחרים שמגבר יישרוף אותם,

גם לי x-site נראה דרעק סיני, אבל המוכרים קשקשו לי שזה משהו טוב מיבואן אישי שלא מתחיל לקשקש לי אחרי יומיים...

מישהו מכיר את החנות ויכול לתת חוות דעת?

אם אני רוצה להשקיע בסאונד באוטו 1,500 שקל כולל התקנות והכל ויש לי כבר 6*9 סבבה והד יוניט חדש, במה כדאי לי להשקיע, ממי לקנות, איפה, מה ואיפה להתקין?

זה בטח יהיה מגבר, קומפוננט, וסאב (או שאולי לא...) אבל איפה אני יכול למצוא דברים משומשים במצב טוב בלי שיחרטטו אותי כי אני ממש לא מבין בדברים האלה כלום...

פורסם

קודם תשקיע באיטום בדלת וקיבוע טוב של הרמקולים הקדמיים.

אח"כ תחפש מגבר וסאב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הרכב זה פיז'ו 206xs שנת 2000,

הייתי ב shark car בנהריה,

הם אמרו לי שיש סוגים של קומפוננטים שבשבילם חייבים מגבר וקומפוננטים אחרים שמגבר יישרוף אותם,

גם לי x-site נראה דרעק סיני, אבל המוכרים קשקשו לי שזה משהו טוב מיבואן אישי שלא מתחיל לקשקש לי אחרי יומיים...

מישהו מכיר את החנות ויכול לתת חוות דעת?

אם אני רוצה להשקיע בסאונד באוטו 1,500 שקל כולל התקנות והכל ויש לי כבר 6*9 סבבה והד יוניט חדש, במה כדאי לי להשקיע, ממי לקנות, איפה, מה ואיפה להתקין?

זה בטח יהיה מגבר, קומפוננט, וסאב (או שאולי לא...) אבל איפה אני יכול למצוא דברים משומשים במצב טוב בלי שיחרטטו אותי כי אני ממש לא מבין בדברים האלה כלום...

מכיר את החנות והם שני חרטטנים גדולים בצפון

מנסים לדחוף כל מיני מוצרים במחירים גבוהים לאנשים שלא מבינים הרבה בתחום

:shock2::snipersmi
פורסם

למה צריך להשקיע באיטום בדלת?

ואיך מקבעים את הרמקולים ולמה?

ולמה מגבר וסאב באים לפני קומפוננטים?

וזה מה שחשבתי על שארק קאר, הם נראו לי חרטטנים...

פורסם

אחי לחבר שלי יש את הקומפונט של קראנצ' אני חייב לציין שלמחיר שלהם הם נותנים תפוקה הם לא יורדים מהפולס בהרבה (אישית מעדיף פולס), אבל חוץ מהטוויטר של קראנצ' שהוא קצת "מציק" באוזן,

הקומפונט אחלה ובמחיר סביר ביותר,

אני חושב שתלך על קומפונט או קראנץ או פולס או אחר שיתאים לך לפי דעתך,

כי בסופו של דבר ממי שאני מכיר מתחיל בHU עובר לקומפנוט ואז מגבר וסאב אז תשקיע קצת בהתחלה שלא תיתקע עם זבל שצריך למכור אח":כ.

פורסם
למה צריך להשקיע באיטום בדלת?

ואיך מקבעים את הרמקולים ולמה?

ולמה מגבר וסאב באים לפני קומפוננטים?

QUOTE]

כי בדלת עם איטום אפילו קליפורניה בום יכולים להישמע כמו פוקל בדיוק כמו שפוקל נשמעים כמו קליפורניה בום בלי איטום (זה היה להמחשה).

קיבוע של רמקול לדלת צריך להיות על פלטה או לפחות טבעת MDF על מנת להפחית את הויברציות של הרמקול ופח הדלת.

אחרי האיטום לפי הסדר באים קומפוננט, מגבר וסאב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סטארלט בבקשה בלי לבלבל את השכל יותר מידי.

אולו אכן המלצות משובחות, אבל תלוי למי אתה נותן אותן.

הבחור לא הולך להשקיע, הן בזמן הקרוב והן בזמן הרחוק, במערכת שלו ברמות כאלו, כך שההמלצות שלך מגוכחות.

לפותח השירשור, המלצתי לך היא כזו, אם הינך חושב שבעתיד אתה הולך להשקיע עוד סכומי כסף, גם אם והם בינוניים, תקנה את הפולס ובינתיים תגביר עם הפאנל.

אם אינך מתכוון להוציא עוד סכומי כסף על המערכת, תקנה קומפוננט נציל או לחילופין רמקולים FULL RANGE נצילים גם כן.

איטומים בדלתות כרגע ממש לא בכיוון לצערי, מה גם ההשוואה שנתן לך ידידינו סטארלט בנוגע לפוקאל קצת מופרכת.

בברכה, אייל.

Maserati.

פורסם

מה זאת אומרת להגביר עם הפאנל?

בלי מגבר יעני?

אני רואה שפולס זה סוג של קונצנזוס פה, אתם מתכוונים למורל פולס או שיש חברה שנקראת פולס?

חוששני שמא אולי בעתיד ייכנס לי הג'וק הזה ואוסיף ואשפר פה ושם,

מה ההבדלים בין מגבר 2 יציאות ל4 יציאות,

לקומפוננטים וסאב איזה מגבר צריך?

תודה רבה רבה!

פורסם

פולס של הקומפונט מהסדרה הנמוכה של מורל, הם נחשבים הקומפונט העממי משום שהוא בין הזולים ונחשב לאחד הטובים בשוק ביחס למחיר\תפוקה

כמו שאחרים המליצו פה תלך עליו שיוגבר על הHU בעתיד הקרוב\רחוק שתוסיף מגבר תוכל לנצל את הסט בצורה ראויה ,

נכון להיום אתה אולי לא חושב על השקעת כסף על מערכת "מכובדת" ולכן כדי לך להביא את הפולס ולא זוג קדמיים פשוטים,

מהסיבה הפשוטה שעדיף עכשיו לשים עוד מאה מאתיים שקל מאשר להיתקע אח"כ כי אי אפשר לדעת מה צופן העתיד

מגבר 2 ערוצים יגביר לך זוג רמקולים או סאב

מגבר 4 ערוצים יגביר 2 זוגות רמקולים או 2 סאבים או מה שהרוב עושה והמקובל- זוג קומפונט וסאב ,

שי.

פורסם

תמדוד בעצמך

תיקח סרגל או מטר ותמדוד את כל ההרוחב של הרמקול ואת זה תחלק ב 2.54

זה ייתן לך תמידה הרצויה

• תוכן חדש...