Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שזוכר פעם היו ארגזי כלים מברזל שפותחים אז המגש העליון עולה למעלה ואם היו כמה מגשים כולם היו עולים ויוצרים כמו מדרגות עם גישה נוחה לגל הברגים וכ"ו, המגשים היו מחולקים בתוכם לכמה ריבועים או לא משנה מה.

איפה אני מוצא כזה היום לקנות מפלסטיק באיזור המרכז?

משום מה אני לא מוצא תמונה של זה אבל אם למישהו יש ויכול לתת קישור אני אשמח

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הנה... אפילו תוצרת ישראל (ZAG במסווה של סטנלי)...

אגב, אני ממש לא אוהב את הצורה הזו, לא פלא שהיא הפכה ללא נפוצה. אם יש לך מעט כלים והם יושבים "בול" בארגז, סבבה... אם יש לך טיפה יותר כלים והם לא כל כך מסודרים, העניים הזה של המגרות לא ניסגר ומיתעקם, מיתעצבנים על זה וכו'...

אני מעדיף ארגז אחד גדול, או שניים, שבפנים הכל מחולק לקופסאות (קופסא עם בוקסות, אחת עם מקדחים וכו') או ארוז ב"חלוק בד" (למשל מפתחות או מברגים)...

את הברגים תרחסן במקום יעודי לו (יש קופסאות עם מקום איחסון לברגים ודברים קטנים)...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תודה גילי

1. כזאת קופסא אני רוצה, רק אולי עם מדף נוסף, וכמובן שתהיה פלסטיק לטובת משקל מופחת לנשיאה בין סלעים.

http://www.shakespeare-fishing.com/images/accessories/2-tray-box-loaded.jpg

2. זה מיועד לדייג, לכן זאת התצורה המתאימה לי אישית מבין כל הסוגים האחרים שראיתי.

3. באייס ומקומות כאלה אין את הסוג הזה, יש המלצה למקום שיש לו מבחר של סוגים כאלה באיזור המרכז?

יש גם כזאת אבל היא נראית לי מברזל, למרות שהסידור שלה פשוט מצויין!

http://www.seewald.com/images/Fishing/tackle_box_103Ka.jpg

in the face

with a chair

פורסם

בעיקרון ACE אמורים להיות המיצגים שלהם בארץ, אולי יש להם איזה קטאלוג שאפשר להזמין...

יש ארגזים טובים לכתר... מוזר שלא רואים יצוג יותר בריא של החברה הזו בארץ (זאג), חבל...

אגב, כזה, לא יהיה לך טוב?

גילי

פורסם

שאלה בנושא, האם יש כזה ארגז לטכנאי מחשבים? ארגז שמכיל את כל הציוד בשביל טיפול במחשב? או שפשוט קונים ארגז ריק וממלאים אותו בכלים הדרושים?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
שאלה בנושא, האם יש כזה ארגז לטכנאי מחשבים? ארגז שמכיל את כל הציוד בשביל טיפול במחשב? או שפשוט קונים ארגז ריק וממלאים אותו בכלים הדרושים?
לא, מתחילים דברים שניכנסים לכיסים, אחרי זה קונים מיכנסיים יותר גדולים, עם יותר כיסים...

אחרי שניגמר המקום, לוקחים שקית ניילון...

אחרי שיש לך יותר משתי שקיות, אתה מקבל החלטה, או לדלל את הכלים, או ליקנות ארגז... ;)

איזה דברים טכנאי מחשבים באמת צריך? מברג? ו... דיסק של ווידוז_אורגינעל, זהו בעיקרון... לא?

את שאר החלקים אתה לא תיסחוב איתך כל הזמן...

גילי

פורסם

אם כבר הזכרת דיסק ווינדאוס מקורי. אז איך זה הולך? אתה קונה דיסק אורגינלי 1 ומעתיק לכולם למחשב? זה הרי אסור נכון? אז מה עושים? קונים רישיון לדוגמא ל20 מחשבים ואז מותר להתקין ב20 מחשבים?

יש עוד דברים חוץ ממברג, לדוגמא מברשת+כלי עם כוהל לניקוי אבק ועוד

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

גילי זה טוב מה שהראת מבחינת תאים, אבל אני לוקח גם דברים קצת יותר גדולים כמו פנס, גליל של חוט, פלייר שפיץ וכ"ו לכן אני צריך תא איכסון כיחידה אחת בתחתית הארגז ושלמעלה יהיה לי כזאת חלוקה.

באייס בנס ציונה יש מבחר ממש מצומצם של ארגזים, כולם נועדו לכלי עבודה ולכן אני לא מוצא שם משהו נחמד (מעבר לזה המחירים שם בשמיים).

אני צריך לבקר בחנות מפעל של כתר (ביפו נדמה לי) ולבדוק מה יש שם

in the face

with a chair

פורסם

תומר

הארגז שנראה בקישור שציינת

זה בידיוק הארגז שאתה צריך ויכול להשיג בקלות..

באמבולנס טיפול נמרץ ישנו ארגז שנקרא תיק רופא

הארגז הוא בידיוק הארגז שנראה בתמונה וגם הוא מפלסטיק- עונה לדרישה שלך מבחינת קלות החומר..

קוראים למוצר

הארגז הוא מתוצרת FERNO

http://www.mimrame.co.il/main.php?mod=downloads&pid=3

צור קשר עם המשווק ובקש הצעת מחיר לתיק רופא FERNO

תקן מד"א

לפי מיטב ידיעתי הארגז מגיעה לא מאובזר אבל תוודא שהוא לא מאובזר- בזבוז כסף מיותר..

פורסם

לך לחנות טמבור שמיתמחת בכלי עבודה (כן יש להם סיווגים) יש להם מיכל הצורות והדגמים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

על הציוד היקר במידה והם מאבזרים אותו..

האמבזור שאני מכיר זה מד ל"ד

סטטוסקופ

תרופות לא ממש זולות

וכל מיני דברים נוספים שממש מיותרים לצרכים שלך..

פורסם
תומר

הארגז שנראה בקישור שציינת

זה בידיוק הארגז שאתה צריך ויכול להשיג בקלות..

באמבולנס טיפול נמרץ ישנו ארגז שנקרא תיק רופא

הארגז הוא בידיוק הארגז שנראה בתמונה וגם הוא מפלסטיק- עונה לדרישה שלך מבחינת קלות החומר..

קוראים למוצר

הארגז הוא מתוצרת FERNO

http://www.mimrame.co.il/main.php?mod=downloads&pid=3

צור קשר עם המשווק ובקש הצעת מחיר לתיק רופא FERNO

תקן מד"א

לפי מיטב ידיעתי הארגז מגיעה לא מאובזר אבל תוודא שהוא לא מאובזר- בזבוז כסף מיותר..

אל תיצור קשר עם אף אחד!

כדי להשיגו יש דרך יותר פשוטה: תזמין אמבולנס תגיד שאתה לא מרגיש טוב, ברגע שהם יגיעו לבדוק אותך תזנק על הארגז תחתוף אותו ותברח!

פורסם

אני אחפש גם את החנות מפעל של כתר, שמעתי שיש להם שם ארגזים מיועדים לדיג במחירים סבירים

in the face

with a chair

פורסם

וואלה מה אני יגיד לך ..בתור דייג 15 שנה, איכשהו עצם העובדה שאתה מחפש ארגז לציוד מביא לי את הכריזה.

דייג אמיתי שם הכל בקופסא של חומוס או גלידה לשעבר,

הכל ניכנס שם עם סדר מופתי שכל הקרסים מיתפזרות ומחלידות

ותמיד שאתה רוצה להוציא משהו אז יוצא לך עם קרס על אחת העצבעות ומקווה שהחיסון פוליו מכיתה ג' יחזיק

תיכף תגיד שאתה רוצה את התאים כדי לשים בהם את הקרסים הקשורות שאתה קונה.

אבל בהצלחה ברכישה, הים כבר יטפל לך בארגז , הוא לא אוהב "דייגי בית מרקחת" :hihi:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...