Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזעקה מחו"ל

akurtser
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כרגע יש לי ברכב רק אימובילייזר, אבל לא אזעקה...

הסתכלתי קצת באי ביי ומצאתי כמה דגמים מעניינים (עם ביפר, התנעה מרחוק ועוד...):

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=38655&item=2420367782

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=33721&item=2418547132

השאלה שלי היא כמה מסובך צריך להיות להתקין כזה דבר לבד, ובמידה ולא עושים את זה לבד, כמה מתקין אזעקות ייקח לי על ההתקנה.

תודה מראש.

אלמוג.

נ"ב: כברראיתי שהמשלוח בשתי המכירות האלה הוא לארה"ב בלבד אבל זה בסדר.

"If you really want something in this life you have to work for it.

Now quiet, they're about to announce the winning numbers !"

-Homer Simpson .

פורסם

למיטה ידיעתי, האופציה של התנעה מרחוק אינה חוקית בארץ, מסיבות בטיחותיות כמדומני.

מכס וכו'.

יום טוב,

זיו.

פורסם
למיטה ידיעתי, האופציה של התנעה מרחוק אינה חוקית בארץ, מסיבות בטיחותיות כמדומני.

מכס וכו'.

יום טוב,

זיו.

חבל שאתה מדבר על דברים שאתה לא יודע

1. זה בטיחותי מאוד לרכב אוטומטי

2. באם הדלקת את האוטו ופתאום מישהו מחליט לגנוב אותו , ברגע נגיעה בדוושת ה: גז,ברקס האוטו נכבה.

3. המטרה היא שאתה בבית 5 דקות לפני שאתה יורד להדליק את האוטו ואז זה מדליק לך מזגן וגם המנוע כבר חם ומוכן לנסיעה

יש כמה וכמה מותקנים בארץ (על פיז'ו 106 XSI ידנית כחולה עם 2 פסים לבנים)

זה עובר מצויין במכס..

אומרים שזה מסוכן לידני כי אם הרכב שלך בהילוך שאתה חונה .. אתה יכול לתאר מה קורה..

לגבי אזעקות מחו"ל, אני הבאתי אזעקה "משהו משהו" מאיביי ומסתבר שהיא שווה לתחת.. כל מיני דברים שחסרים , לפני שאתה מזמין , תלך למתקין שלך ותשאל אותו אם הוא יודע להתקין את סוג האזעקה הזה..

• תוכן חדש...