Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתא המטען? הכוונה שלי למשהוא כמו 10ס"מ של גובה מהתא מטען ובפנים כל המגברים וכו'?

יש המלצות לעובי? לצורה?

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

בת"א , יש לך 2 חנויות שמוכרות פרספקס לפי מידה, צבע ועובי,

(הן נמצאות ברחוב שוקן,מול בית המשפט) , המחיר הוא לפי מ"מ עובי למטר מרובע.

וזה די יקר .

ZZR

פורסם

אני קניתי את הפרספקס לתא המטען שלי מחנות שלטים ליד העבודה שלי - עשיתי את החריטה בעצמי, כיסוי בשבלונה והחדרת לדים...

אני מצרף לך קישור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=107559

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני קניתי את הפרספקס לתא המטען שלי מחנות שלטים ליד העבודה שלי - עשיתי את החריטה בעצמי, כיסוי בשבלונה והחדרת לדים...

אני מצרף לך קישור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=107559

כמה עולה שם?

אבל אני מעוניין שהפרספקס יהייה מעל הכל כאילו הוא מתפקד בתור מגש לתא מטען לכל המזוודות וכו'

כמה מ"מ עובי אני צריך?

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

אני לקחתי 5 מ"מ והוא מאוד עבה וחזק - אם אתה הולך לעשות את כל הרצפה אתה צריך שתי שכבות של 5 מילימטר או שכבה אחת של סנטימטר וזה כבר מאוד יקר וקשה גם להשגה...

אני קניתי לוח 70 על 30 ב40 ש"ח - לא יודע אם זה זול או יקר... עובי 5 מ"מ

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני לקחתי 5 מ"מ והוא מאוד עבה וחזק - אם אתה הולך לעשות את כל הרצפה אתה צריך שתי שכבות של 5 מילימטר או שכבה אחת של סנטימטר וזה כבר מאוד יקר וקשה גם להשגה...

אני קניתי לוח 70 על 30 ב40 ש"ח - לא יודע אם זה זול או יקר... עובי 5 מ"מ

סבבה זה לא יקר, לפי מה שהנתי יש גם עם צבעים?

אגב איפה המיקום של החנות הנ"ל?

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

זאת חנות שלטים שנקראת bh signs ברחוב רזיאל ביפו אבל אני חושב שהם מכרו לי את הפרספקס בגלל שאני עובד ממש לידם וגם תיקנתי להם מחשב(משהו קטן, לא רציני)... הם לא מוכרים פרספקס באופן נורמלי...

Pioneer TS-X150

פורסם
זאת חנות שלטים שנקראת bh signs ברחוב רזיאל ביפו אבל אני חושב שהם מכרו לי את הפרספקס בגלל שאני עובד ממש לידם וגם תיקנתי להם מחשב(משהו קטן, לא רציני)... הם לא מוכרים פרספקס באופן נורמלי...

תראהביררתי איפה שאני גר לגבי פרספקס...ישנם שני סוגים אחד מPVC נראה לי והשני מפוליקרבונט שהוא היקר יותר אז ביררתי לגבי הראשון(הזול) שאלתי איזה עובי אני צריך בשביל התא מטען(כדי שיחזיק משקל כבד) אמרו לי 5מ"מ יספיק עכשיו אצלם 170*122(מ"מ) על 5מ"מ עובי יעלה713ש"ח כולל מע"מ זה קצת יקר .... אתה יכול אולי לברר לי אצלך?

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

713 ש"ח, לא הגזימו קצת?

אם כך אתה יכול להכין לבד לוח מאפוקסי וגם יצא הרבה יותר זול!

תראהביררתי איפה שאני גר לגבי פרספקס...ישנם שני סוגים אחד מPVC נראה לי והשני מפוליקרבונט שהוא היקר יותר אז ביררתי לגבי הראשון(הזול) שאלתי איזה עובי אני צריך בשביל התא מטען(כדי שיחזיק משקל כבד) אמרו לי 5מ"מ יספיק עכשיו אצלם 170*122(מ"מ) על 5מ"מ עובי יעלה713ש"ח כולל מע"מ זה קצת יקר .... אתה יכול אולי לברר לי אצלך?
פורסם

קודם כל, בכל מקרה המחיר נראה לי מופרך לגמרי! ובמידה וזה המחיר, אז זה פשוט לא שווה את זה.

עוד דבר שהייתי מייעץ לך בעניין:

פרספקס על כ-ל הבגאז' לא יראה יפה לדעתי. שלא לדבר על זה שברגע שאתה שם על זה דברים כבדים, אתה שורט את המשטח ולו אפילו קצת.... אז אחרי שימוש ממושך בבגאז' לייעוד המקורי שלו, אתה תמצא את עצמך עם לוח פלסטי בצבע מט-מלוכלך-שרוט.

מה שהייתי מייעץ לך, זה לבנות רצפה מזוייפת מעץ עבה (נגיד 8-10 מ"מ), וחלון אחד במרכז מהפרספקס. או למשל כמה חלונות קטנים בשביל כל רכיב. זה גם יתן לך הרבה יותר אפשרויות לתכנון הבגאז', העברת הכבלים במקומות מוסתרים, וגם יותר עמידות בפני שריטות מהמטען.

בברכה!

יונתן.

פורסם

ניתן להגיע לרמת קושי לא פחות כי אם יותר חזקה בעזרת בנייה מאפוקסי וסיבי פיברגלס וגם לחסוך במידה ניקרת במשקל.

ניתן גם לבצע את אותה העבודה במחצית ממחיר האפוקסי בעזרת פוליאסטר וסיבי פיברגלס, רק שהוא פחות חזק.

פורסם
ניתן להגיע לרמת קושי לא פחות כי אם יותר חזקה בעזרת בנייה מאפוקסי וסיבי פיברגלס וגם לחסוך במידה ניקרת במשקל.

ניתן גם לבצע את אותה העבודה במחצית ממחיר האפוקסי בעזרת פוליאסטר וסיבי פיברגלס, רק שהוא פחות חזק.

אתה רוצה להגיד לי שאתה יכול להכין לוח שקוף וחלק לחלוטין בתנאים ביתיים??

אם כן, אשמח מאוד לשמוע ולראות איך אפשר לעשות זאת.

בברכה!

יונתן.

פורסם

ברגע שמשתמשים בסיבי פיברגלס הלוח לא יצא שקוף, יצא לו גוון לבן.

אם אתה רוצה שקוף אתה צריך תבנית ולישפוך לתוכה את האפוקסי, הוא יצא שקוף, הפוליאסטר לא שקוף לגמרי ויש לו גוון חום.

אתה יכול לעשות תבנית מלבנית ולחתוך את הצורה הרצוייה.

פורסם

אז זה נראה לי קצת כמו בזבוז זמן... לא?

למה אתה צריך להסתבך עם חומרים מסוכנים, לשבור ת'ראש עם תבניות, לעשות משטחים ישרים - והכל רק כדי להשיג פלטה בגוון לבן??

לא יותר פשוט לקנות פלטת עץ ב20 שקל, שתכסה את כל הבגאז'??

בכל מקרה לא תקבל פלטה שקופה לגמרי... ורק תבזבז זמן וכסף, אז כבר עדיף עץ וזהו.

בברכה!

יונתן.

פורסם

קודם כל - אם אתה קונה אפוקסי של "אלגד" הוא יוצא שקוף לגמרי והוא מתייבש אחרי 20 דקות

אתה שופך אות לתבנית המתאימה כשהיא מצופה בחומר שנועד להפריד בין התבנית לשרף (או נייר כסף או מסקינגטייפ) ואתה מקבל לוח פלסטיק שקוף...

לגבי המחיר שאמרו לך - לחלוטין מופרך, אמור לעלות לך גג 300 ש"ח כזאת חתיכה לפי המחיר שאני שילמתי... אם תהיה לי הזדמנות לקפוץ אליהם אני אשאל אותם אבל בעקרון, הם לא מוכרים פרספקס, היתה להם חתיכה בגודל מתאים והם פשוט זרקו לי מחיר... תנסה עסקים דומים בתחום באיזור שבו אתה נמצא...

לגבי הגודל של החתיכה - גם נראה לי קצת גדול מידי ולא הכי כדאי מבחינת התחשבות בזה שמדובר בתא מטען... רצוי להקטין את שטח ה"חלון" ככה הוא גם יהיה הרבה יותר חזק באופן יחסי.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...