Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה לי אחת ועוד לפני ארבע שנים היא הייתה שנת 1994 יפיפיה 120 K מושבי עור סאן רוף ,ליגה של אוטו

אבל ים של בעיות טיימינג מאוד רגיש בולמים להשתדל להחליף בזמן ,זה ממש לא נעים שבולם קדמי עולה למעלה דרך המכסה מנוע באמצע נסיעה.

מייצב טורים בעייתי אנ י אפילו לא רוצה לחשוב איזה בעיות יש לאוטו כזה שעשה 150 K

אבל מבחינת ביצועים כוח מומנט יציבות היא נותנת תמורה חוץ מזה היא לא שווה כלום

פורסם

באופן מאוד גס אני רואה לפחות שני אנשים כלואים באותו גוף.

נסה לכתוב תשובות הגיוניות, עם התחלה אמצע וסוף, למען אלה שקוראים אותך.

ולשואל - ה-GSI ידועה בבררנותה לגבי מוסכניקים שטיפלו בה.

אם זה היה מישהו שמבין מה הוא עושה בצירוף בעלים שלא חסך עליה והקפדי להחזיק אותה מטופלת היטב, מדובר ברכב חמוד ביותר בקו ישר, פחות מתנהג, אבל גם בזה אפשר לטפל.

יש לו מנוע די מתקדם יחסית לזמנו, מאוד מאוד מאוד רגיש לטיפולים \ נוזלי קירור \ שמן ובלי קשר האוטו גם ידוע באלקטרוניקה העדינה שלו.

בכל מקרה, GSI שמורה תימכר מעל המחירון הנקוב שלה, לעומתה GSI מוזנחת תמכר הרבה מתחת - הזנחה פשוט הורגת את האוטו הזה. חוץ מזה יש פה בפורום כמה חברה עם הרכב הזה בדיוק - נסה לקבל את דעתם

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

בנוסף קיימות לא מעט בעיות צרורות ב בלמים\ABS שאף אחד לא יודע איך בדיוק להתייחס אליהם...עדיין.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

לי יש רכב כזה ... בכמה מילים כמו שכולם אמרו רכב עדין עם ביצועים טובים

אם זה רכב לא שמור וטופל אצל מוסכניקים שלא מכירים את הרכב אכלת אותה.....

ודרך אגב לא תמצא אופל אסטרה sgi מתחת למחירון!!!!!!!!!!

אופל אסטרה gsi אם לא תסע לא תדע!!!!!!!

פורסם
בנוסף קיימות לא מעט בעיות צרורות ב בלמים\ABS שאף אחד לא יודע איך בדיוק להתייחס אליהם...עדיין.

אולי איפה שאתה מסתובב עם האוטו לא יודעים איך לטפל בבלמים/ABS.

בתחום האלקטרוניקה ואופל יש כמה מומחים בקנה מידה עולמי. סתם בשליפה מהשרוול, אין שום בעיה אלקטרונית/חשמלית שאייל נוימן לא יעלה עליה ויתקן, חד משמעי!

אני יכול להגיד לך בוודאות שמבחינת מכניקה האוטו פשוט, טוב ואמין.

מבחינת אלקטרוניקה, הרכב מסובך (ואיזה רכב מודרני לא מסובך), רגיש לטעויות של מכונאים חשמלאים חובבנים .

אחת הבעיות המרכזיות של הרכב הזה (בארץ) היא שזה אחד הרכבים הראשונים שהגיעו לארץ שהיה באמת בעל מערכת אלקטרונית כ"כ מורכבת, בהתחלה אפילו ליאו גולדברג גימגמו קלות, אח"כ הם כבר התעשתו אבל מייד כשפגה האחריות ואנשים התחילו לטפל באוטו במוסכי מדרכה למיניהם, כבר אז החלה שירת הברבור של האוטו.

גיזמו - בולם משתחרר ויוצא דרך המכסה מנוע? :shock: זה לא קשור לאוטו, זה קשור לרשלנות של מכונאי או התחראות טוטאלית של הנהג.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...