Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זאת אמורה הייתה להיות הלצה,ואני לתומי חשבתי שיש לך חוש הומור.ערב טוב-זאב

נ.ב.הכל בסדר אצלך?

כן.תודה.....חוש ההומור קצת מנוזל.....אבל מחר אני אצל סבתא ננה ויש מרק עוף......... ותה עם לימון......רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כן.תודה.....חוש ההומור קצת מנוזל.....אבל מחר אני אצל סבתא ננה ויש מרק עוף......... ותה עם לימון......רן
והכי חשוב,תה עם נענע(ננה) יש?

רן מציאה בשבילך:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Norton-Norton-16H-1938-Norton-16H-Vintage-single-side-valve-bike_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ6714QQitemZ4612932488QQrdZ1QQsspagenameZWDVW

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
מה הסיבה שאוסרת לנהוג בין 7 ל9 ?
היו על העניין הזה אין-ספור שירשורים בעבר. נכון להיום, ההגבלה הזו היא הסיבה העיקרית שאנחנו מקבלים הנחה משמעותית של 75% בביטוח החובה. ההגיון פשוט: רכב שלא יכול לנסוע בין 7 ל-9 בבוקר בדרך כלל לא ישמש את בעליו כתחבורה יום-יומית לעבודה, ולכן הוא מהווה סיכון ביטוחי נמוך .פחות קילומטרז' = פחות סיכוי לתאונות, ולכן אפשר לתת לו הנחת ביטוח. לפני מספר שנים כמעט וירדה המגבלה, אבל יחד עם זה כמעט ועלו תעריפי הביטוח... מועדון החמש מנע את הסיכון הזה ברגע האחרון וטוב שכך.

לכן - יש דברים שצריך להנות מהם בשקט, לא להתעסק איתם ולא לעורר דובים מרבצם.

תרשו לי לסיום לצטט שוב את דבריו הנכונים של udical:

"החוק במתכונתו הנוכחית מאוד הגיוני. אין שום סיבה שרכב אספנות ישמש כרכב יומיומי, זה כל הרעיון. אספנות !

ההטבות שמקבלים עבור לא לנסוע את השעתיים המסכנות האלה ביום מאוד גבוהות ובלעדיהן, היה מאוד קשה להחזיק ברכב אספנות..."

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

רות קיבלתי.

עובר למצב נטישת רעיון: הפצצת מיילים של חברי כנסת. :wink:

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

מה המצב באנגליה למשל או בארצות הברית ?

שם רואים רכבים עתיקים נוסעים חפשי חפשי ומקשטים את הנוף .

האם גם במדינות אלו קיימת הגבלה ?

האם במדינות אלו יש הנחה משמעותית בביטוח ?

תודה לעונים שבאמת יודעים !

דרור .

~~~~~~~~~

הי על העניין הזה אין-ספור שירשורים בעבר. נכון להיום, ההגבלה הזו היא הסיבה העיקרית שאנחנו מקבלים הנחה משמעותית של 75% בביטוח החובה. ההגיון פשוט: רכב שלא יכול לנסוע בין 7 ל-9 בבוקר בדרך כלל לא ישמש את בעליו כתחבורה יום-יומית לעבודה, ולכן הוא מהווה סיכון ביטוחי נמוך .פחות קילומטרז' = פחות סיכוי לתאונות, ולכן אפשר לתת לו הנחת ביטוח. לפני מספר שנים כמעט וירדה המגבלה, אבל יחד עם זה כמעט ועלו תעריפי הביטוח... מועדון החמש מנע את הסיכון הזה ברגע האחרון וטוב שכך.

לכן - יש דברים שצריך להנות מהם בשקט, לא להתעסק איתם ולא לעורר דובים מרבצם.

תרשו לי לסיום לצטט שוב את דבריו הנכונים של udical:

"החוק במתכונתו הנוכחית מאוד הגיוני. אין שום סיבה שרכב אספנות ישמש כרכב יומיומי, זה כל הרעיון. אספנות !

ההטבות שמקבלים עבור לא לנסוע את השעתיים המסכנות האלה ביום מאוד גבוהות ובלעדיהן, היה מאוד קשה להחזיק ברכב אספנות..."

בברכה,

קובי

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
מה המצב באנגליה למשל או בארצות הברית ?

שם רואים רכבים עתיקים נוסעים חפשי חפשי ומקשטים את הנוף .

האם גם במדינות אלו קיימת הגבלה ?

האם במדינות אלו יש הנחה משמעותית בביטוח ?

תודה לעונים שבאמת יודעים !

דרור .

~~~~~~~~~

לפני שנה או יותר, אירית ואני חפרנו קצת באינטרנט ומצאנו הגבלות שונות במדינות שונות - אולי אני אצליח לעשות חיפוש חכם בפורום ואמצא את זה. למיטב זיכרוני, אנחנו במצב לא רע יחסית: יש מדינות שבהן רכב אספנות זכאי לנסוע רק בסופי שבוע וחגים, ויש אפילו מדינות בהן הוא יכול לנסוע רק לאירועים מוטוריים.

בסה"כ לי אין טענות. יש מגבלה הגיונית, ואני מקבל הטבות משמעותיות עבורה.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אני יותר בעניין הגולד ווין וה-CBX תודה

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אוף.

אני כבר דמיינתי איך אני מחנה את הקורטינה ליד החנייה של המנהל בית הספר שלי וברגע שהוא יבוא להיכנס ללאנטיס שלו,הוא יקלוט אותה.:roll:

אמור להיות מאד מצחיק .

לא נורא,יש ימים שמתחילים ב9 ורבע.

מקסימום נלך את ה500 מטר האלה ברגל.:lol:

פורסם
אוף.

אני כבר דמיינתי איך אני מחנה את הקורטינה ליד החנייה של המנהל בית הספר שלי וברגע שהוא יבוא להיכנס ללאנטיס שלו,הוא יקלוט אותה.:roll:

אמור להיות מאד מצחיק .

לא נורא,יש ימים שמתחילים ב9 ורבע.

מקסימום נלך את ה500 מטר האלה ברגל.:lol:

ויש שעת אפס..אז תבוא במינוס 15 דקות...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

לפי מה שראיתי באוף-טופיק, יש לך כלי רכב ללא הגבלת שעות, עם צריכת דלק פנטסטית, ויכול להיות שהוא יעשה את המרחק לבית-הספר בפחות זמן מניקול. משהו עם פדאלים וכידון, אם אני זוכר נכון :wink: .

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
לפי מה שראיתי באוף-טופיק, יש לך כלי רכב ללא הגבלת שעות, עם צריכת דלק פנטסטית, ויכול להיות שהוא יעשה את המרחק לבית-הספר בפחות זמן מניקול. משהו עם פדאלים וכידון, אם אני זוכר נכון :wink: .

כן כן ,בואו כולם נצחק על זה שאני נוסע באופניים.:-P

סתם צחקתי,הבית ספר שלי כאמור נמצא במרחק של 500 מטר מהבית.

אני גם יכול להוריד את בלם היד(אמברקס) ולדרדר את האוטו לשם,זה נחשב נסיעה?:roll:

• תוכן חדש...