Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עצה לחיים ארוכים:

תפנימו שאלה מחירי הדלק, ומידי פעם יש הוזלה.

הפוך ממה שאתם מרגישים היום, שמחיר הדלק הוא 3 שקל, וכל הזמן מייקרים אותו.

ככה תחיו לנצח.

פורסם
לדעתי פשוט צריך לעשות שרשור דביק עם מחירי הדלק.

כי הם מתעדכנים יום כן יום לא....

בפעם המי-יודע-כמה: מחירי הדלק מתעדכנים תמיד בראשון לחודש בלבד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ביחס למחיר של הדלק,

משתלם לשים דלקן? מה עלות ההתקנה?

והאם יש הוזלה במחיר?

2006 - פיזו 205 95, זה מה שהתקציב אישר, אבל *** לקח.

2008 - מהעבודה קורולה 2008 אם תיבה שמחליפה רגע אחרי.

2012 - שברולט ספארק זה ה-זבל.

פורסם
בפעם המי-יודע-כמה: מחירי הדלק מתעדכנים תמיד בראשון לחודש בלבד.

קצת ציניות.

ידוע שהם מתעדכנים בראשון לחודש.

זאת הייתה רק צורת ביטוי.

פורסם

עזבו שטיות הדלק רק מתייקר ומתייקר אף אחד לא עושה עם זה כלום כשיש הוזלה קטנה מאוד כולם שמחים אבל הכל זה ירידה לצורך עליה וכרגע אנחנו נרגיש רק את העליה.

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

אם כבר דלק - מישהו יודע מה הקטע של ריבוי תחנות הדלק באזור התעשיה רעננה? פעם הייתה באזור התעשיה עצמו תחנה אחת בלבד - פז הנופר. אח"כ נפתחה סונול בסוף אותו רחוב, בקצה הצפוני של אזור התעשיה. אח"כ נפתחה עוד סונול (!) בדיוק ממזרח לפז, במרחק של פחות מ-100 מטרים, על הרחוב המוביל מויצמן לתוך אזור התעשיה (הכי קרוב לכ"ס) - כנראה שזה בגלל שהסונול הראשונה נכשלה כי אף אחד לא רואה אותה בגלל הריחוק מויצמן. ועכשיו, ממש עכשיו, נפתחת תחנת "דלק" מהצד השני של הרחוב של פז, במרחק עשרות מטרים ממנה. למה צריך 4 תחנות ברווח של פחות מחצי ק"מ לכל כיוון? (שלא לדבר על זה שיש תחנה נוספת בכניסה לרעננה, בצומת רעננה צפון).

בקיצור - למה צריך כל כך הרבה תחנות, ולמה לעזאזל פז הורידו את המבצע ל-98? איפה אני מוצא תחנה נורמלית שהדלק האיכותי יותר לא עולה בה איזה 6.30? (והחל ממחר, מי יודע כמה...)

מצורפת מפה מושקעת ביותר (שלקחה לי בערך שלוש דקות), לשימושכם.

רוני

gas_stations.JPG

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דור-אלון בכניסה לחולון (בין צומת חולון לכיכר קוגל) - ליטר 98 עולה 5.76 ש"ח (יש לך עוד קצת פחות משבע שעות להינות מהמחיר הזה :? )

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
דור-אלון בכניסה לחולון (בין צומת חולון לכיכר קוגל) - ליטר 98 עולה 5.76 ש"ח (יש לך עוד קצת פחות משבע שעות להינות מהמחיר הזה :? )

תודה, אבל מהמיקום שלי מתחת לסימלון וכמובן גם מההודעה הקודמת שלי בשרשור זה, אני חושב שניתן להניח שאני מאזור רעננה, ומכיוון שאת עסקאות הסמים שלי אני עושה בימי חמישי, אין לי ממש סיבה להגיע לחולון (סתאאאאאאאאאאאאאאאם! צוחקים אתכם!! הן בכלל בימי שני).

בכל מקרה, תודה! :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סקרוניס

זה כנראה בגלל שיש שם הרבה צפונים עם הרבה מכוניות:-)

(הכותב גר ברעננה בתקופה מסויימת בחייו ;-)

• תוכן חדש...