Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע הסרבו למדף אויר צח בפונטו, נמצא מצדו הימני לגמרי של מע' המיזוג/אורור/חימום וצמוד אל

הדופן הימנית. כדי להחליפו יש לנתק כבל מצבר ולשחרר את ברגי הדשבורד ואז להרימו קצת מצד ימין כלפי מעלה וניתן בצפיפות ובמיומנות להגיע אל מנוע הסרבו ובעבודה איטית וסבלנית להחליפו.

אם מפרקים את כל הדשבורד ומוציאים אות לגמרי מהרכב כמובן שיש גישה קלה אל מנוע הסרבו.

הוצאת כל הדשבורד מחייבת פרוק לוח השעונים כרית אויר, גלגל הגה, מע' ידיות אתות/מגב/אורות,

בית עמוד ההגה, פתחי אויר מרכזיים בדשבורד והפרדת בקרי האורור/חימום/מיזוג מהדשבורד.

לכן השיטה הראשונה עדיפה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

כדי להחליפו יש לנתק כבל מצבר ולשחרר את ברגי הדשבורד ואז להרימו קצת מצד ימין כלפי מעלה וניתן בצפיפות ובמיומנות להגיע אל מנוע הסרבו ובעבודה איטית וסבלנית להחליפו.

ואם אני רק רוצה לנתק אותו (אין לי עניין שהוא יווסת לי כלל) ?

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

התכופף מתחת לדשבורד מצד ימין לגמרי ותראה מחבר עם 3 חוטים של מנוע הסרבו ופשוט נתק אותו.

אם דלתית המיחזור נמצאת במצב כניסת אויר מבחוץ אז תמיד תהיה חדירת אויר, בנסיעה, אל תא הנוסעים

כשבחורף האויר הנו קר ובקיץ אויר חיצוני זה הנו חם ומוריד את יעילות קרור המזגן.

אם הדלתית תפוסה במצב מיחזור אויר מתוך הרכב אז המצב טוב יותר ורק אינך יכול לבצע מצב של אורור מאויר חיצוני (אך ניתן לאורר ע"י פתיחת חלון).

בדרך כלל הדלתית תהיה במצב כלשהוא באמצע בין 2 המצבים.

פורסם

OK, אני אבדוק ואעדכן.

בפעם האחרונה שראיתי שם צמה של 3 חוטים, הייתה כשניתקתי את המפוח של האוורור (לצורך ניקיון הלכלוך שהצטבר).

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...