Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי לחבר לד במקום הנורה של המצית זה עבד אבל כניסיתי להחזיר את הכל למקום הלד נתקע לי איפה שהוא שמה מאחורי המצית ונקתעה לו אחת מהרגלים אז אמרתי טוב לא משנה הוצאתי את הלד חיברתי את המצית כמו שהיא הייתה ופתאום היא לא עובדת , ולא מגיע לשם חשמל, וגם משום מה הצופר לא עובד , אבל יותר חשוב לי הצופר אז תגידו לי בבקשה איפה הצופר נמצא אני ינסה לעקוב אחרי החוטים שלו אולי התנתק לי שם משהו

נ.ב

הרכב סקסו 99 1.1

סליחה על החוסר בפיסוק מקווה שתבינו

פורסם

בדקת אם נשרף פיוז?

אם משחקים עם החשמל ומשהו נדפק במקום אחר, בדרך כלל יש להם פיוז משותף.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תבדוק בספר הרכב איפה נמצאת קופסת הפיוזים של הרכב שלך. אולי חיפוש בפורום יעזור, או שמישהו יכתוב כאן.

אם כבר יש לך ספר רכב, אז תבדוק איזה פיוז שייך לצופר. אם אין לך, תתחיל לעבוד כמו פועל שחור ותוציא אותם אחד אחד. שים לב שאתה מחזיר אותם בדיוק למקום, ואל תוציא יותר מאחד בו זמנית, כדי שלא תתבלבל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אז זה לא כמו פיוז רגיל שאשפר לראות עם החוט בפנים נקרא או משהו בסגנון , חבל טוכ תודה רבה לך אני יבדוק ומקוה שזה יחזור לעבוד

פורסם
בדקת אם נשרף פיוז?

אם משחקים עם החשמל ומשהו נדפק במקום אחר, בדרך כלל יש להם פיוז משותף.

הימור שלי - 99.99999% שאתה צודק.

אז זה לא כמו פיוז רגיל שאשפר לראות עם החוט בפנים נקרא או משהו בסגנון , חבל טוכ תודה רבה לך אני יבדוק ומקוה שזה יחזור לעבוד

פותח הת'רד - מה שקרה: רגל הלד שנתקע לך קיצרה בתוך השקע.

דאג לשלוף אותה באם היא עדיין תקוע בטרם תחליף פיוז.

לגבי מיקומם של הפיוזים - פתח ספר נהג.

ברגע שתזהה אותו תשלוף אותו. הוא יהיה בצבע כלשהו אך שקוף ולכן ניתן יהיה לראות אם נשרף או לא.

• תוכן חדש...