Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא דווקא נישמע ממש רציני, אני חושב שהוא בעצמו היה בטוח שזה הראש מנוע. אני חושב שאו שהמכשיר שלו דפוק או שהבדיקה שעשו בפיאט לא מדוייקת מספיק וכן יש מעבר קטן של פחמן דו חמצני אולי.
ללא ספק האדם מקצוען. אם מקשיבים להסברים (המפורטים מאוד, אגב) שהוא נתן, אפשר להבין שהוא מבין יותר מדבר או שניים במכונאות.

לרוע המזל, ההבנה שלו במכונאות עומדת ביחס ישר לתחמנות שלו. נראה לי תמוה משהו שהוא ביסס את הקביעה שהלך ראש אפילו מבלי שבדק את מצב השמן (לראות אם יש "טחינה") או לחילופין לעשות בדיקת לחץ. כנראה שהוא ידע מראש שבבדיקה הזאת הכל הולך להיות תקין אז הוא העדיף לעשות להטוטים עם מכשיר לא מוכר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמע, אני מאמין שהוא שמע מהבחורה שהיא נסעה ללא מים ואמרה שהמנוע התחמם, הוא דבר ראשון החליט לבדוק עם המכשיר שלו, כנראה שהמכשיר או דפוק או שבאמת יש זליגה קלה.

אני רק לא מבין, למה הבחורה או כביכול "אביה" לא ביקשו לראות שוב את התוצאות. הם אמר שכשהמכשיר מוצא פחמן דו חמצי הוא מחליף צבע לצהוב או משהו שם, אז הייתי מבקש לראות את זה בעיניים

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

מה אני אגיד לכם... אני פשוט מבסוט שיש היינס ביד אחת ויד שנייה על העכבר. טוב שיש מקום כמו הפורום שלנו לשאול ולהתייעץ לפני שרצים למוסך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רוב ה"צדיקים" היו בראשון(א.ת. חדש וישן)

וההוא שדיבר בשיכנוע על ראש מנוע,לא מקצוען וגנב מארץ הגנבים.:evil::mm_nah::snipersmi

כל מכונאי מתחיל יודע שישנם שלבים לאתר בעית התחממות.

ואם זו לא התחממות קיצונית אז זה לוקח ימים ואף יותר.

והולכים תמיד מן הקל לכבד...

הוא בכלל בקושי העיף מבט ורק נופף במכשיר שלו

גם ההוא שלקח 1200 ש"ח על כלום:mad:

עאלק האוטו חם.:evil:..(אחרי איזה 7 שעות :twisted: )

סדק ברדיאטור עאלק:x-אני מתערב שהוא אפילו לא פירק אותו, שלא לדבר על הטרמוסטט .

חרטטן לאללה:bad-word:

ניצן

פורסם

מזכיר לי את הקטע שקרה לי עם הצינור..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=95868

חבל שלא צילמתי אותם..

צביקה..בכל פעם שנושא התוכנית הוא על מוסך אתה מעלה שירשור,

האם מחכה לנו הפתעה באחת התוכניות הבאה?:wink:

זה בסדר..אצלנו כבר יצאת צדיק

פלויד.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

פורסם
אני רק לא מבין, למה הבחורה או כביכול "אביה" לא ביקשו לראות שוב את התוצאות. הם אמר שכשהמכשיר מוצא פחמן דו חמצי הוא מחליף צבע לצהוב או משהו שם, אז הייתי מבקש לראות את זה בעיניים
גם אני חשבתי על זה. זה היה די מתבקש לראות את הצבע המדובר, ועם זאת - אין בכך כדי להוריד מיכולות התחמנות שלו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תשמעו קטע שקרה לפני יומיים...

ידיד שלי (הוא לא מבין כלום במכונאות..)הלך לפני יומיים למוסך הייתה לו נזילת שמן(אונו 87') הגיע למוסך (אני ישיג את השם ויפרסם אותו כאן..) המוסכניק הרים את המכסה מנוע הציץ ואמר לו תראה אני לא נוגע אם אתה רוצה אז בדיקה עולה 450 ש"ח ואז נראה מה יהיה...והוא עוד אמר שיש בעיה רצינית אבל לא פירט..

ידיד שלי התקשר אליי ושאל אותי מה לעשות אמרתי לו שהאיש נשמע לא אמין ויגש למוסך אחר..הוא הלך למוסך אחר שמצא את הבעיה תוך שניה יוניט שמן וכול הסיפור עלה לו 120 ש"ח (והוא עוד החליף לו מדיד שמן ובדק עוד כמה דברים ברכב..)...פשוט לא להאמין..

עוד קטע...

הייתה לי תקלה באזעקה הלכתי למתקין והוא אמר לי שיש קצר ושאני ייגש לחשמלאי ובמידה והוא לא ייתקן לי אז שאני יחזור אליו והוא יסדר את הבעיה (הוא היה עמוס בעבודה ואני הייתי ממש קצרה בזמן והייתי חייבת לתקן את האזעקה) ניגשתי לחשמלאי רכב שהפנה אותי לחבר שלו גם הוא מתקין ..נסעתי אליו והבחור בודק את האזעקה ואומר לי בביטחון מלא!!..תשמעי המוח של האזעקה הלך..אין לך מה לעשות מלבד להחליף אותה..אמרתי לו תשמע זה לא הגיוני וחוץ מזה במקרה הכי גרוע יש לי אחריות..על הדרך הוא ניסה למכור לחבר שלי ולי אזעקה ואמר שהאזעקה שהוא מוכר היא לא כמו הזבל (מיותר לציין שהאזעקה היא לא אזעקה זולה ולא "זבל"..)הזה ושבחיים לא יקרה לאזעקה דבר כזה...הלכתי למחרת למתקין שהתקין לי את האזעקה ותוך 3 דקות הוא עלה על הבעיה (כמו שהוא אמר היה קצר..האזעקה הייתה תקינה לחלוטין) פשוט לא להאמין אדם אחר שלא היה טיפה מבין היה מתפתה לקנות ממנו אזעקה חדשה ולזרוק אזעקה תקינה..סה"כ עלות התיקון אצל המתקין שלי -0 ש"ח

:-)
פורסם

גם אם המחיר נשמע יקר, ולפעמים זאת באמת התקלה, ולפעמים זה חאפר שמחפש את ה $$$

אפשר להגיד תודה וללכת לכמה מקומות, לאו דוקא הזול ביותר הוא האמין והמקצועי.

תמיד לעשות סקר שוק, או לנסות לאתר לבד.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

סוף סוף השתנתה הסטיגמה לגבי המוסכים, למרות שיש עדין מוסכים שאתה צריך להביא את הביצים איתך ואת הז*ן תקבל כבר שם- ככה אמר אותו אשר שיצא צדיק אמיתי שאמר לבחורה תביאי 50/100 ש"ח.

אותו האשר הזה כל הכבוד לו.

וכמו שאמרו לפני- 14 מתוך 17 יצאו צדיקים, זה מעודד.

I feel LEGACY

פורסם
ללא ספק האדם מקצוען. אם מקשיבים להסברים (המפורטים מאוד, אגב) שהוא נתן, אפשר להבין שהוא מבין יותר מדבר או שניים במכונאות.

לרוע המזל, ההבנה שלו במכונאות עומדת ביחס ישר לתחמנות שלו. נראה לי תמוה משהו שהוא ביסס את הקביעה שהלך ראש אפילו מבלי שבדק את מצב השמן (לראות אם יש "טחינה") או לחילופין לעשות בדיקת לחץ. כנראה שהוא ידע מראש שבבדיקה הזאת הכל הולך להיות תקין אז הוא העדיף לעשות להטוטים עם מכשיר לא מוכר.

המכשיר הזה כן מוכר , והרבה מכונאים עובדים איתו

הוא חאפר לא נורמלי בזה שהוא קבע נחרצות שמדובר בפריצת אטם ראש מבלי לעשות עוד בדיקות , מבלי לבדוק את המערכת קירור עצמה ובדיקת לחץ ,פשוט ישר קבע שצריך לעשות עבודה כל כך כבדה

ואחרי זה עוד אומר שהלקוחה הטעתה אותו..בקיצור יצא פארשש...

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

הוא חאפר לא נורמלי בזה שהוא קבע נחרצות שמדובר בפריצת אטם ראש מבלי לעשות עוד בדיקות

טעות.

חאפר = אחד שמחפף , עושה עבודה לא מושלמת (או אפילו לא קרובה).

תחמן = אחד שמחפש דרכים לסובב אחרים לטובתו האישית.

אותו מוסכניק ידע יפה מאוד מה הוא עושה .

פורסם

נו ומוסך סיטרואן בכרמיאל? אותו סיפור, החליטו נחרצות ששסתום בלם אצלי שופך את כל השמן החוצה, וזה יעלה לי 2000 שקל לפני עבודה, מיותר לציין שגם פה, היה מדובר בבנד משוחרר וכל פתרון התקלה עלה 50 שקל.

מאז אני והמוסך הזה התגרשנו.

פורסם

או כל משפצי הגירים האוטומטיים שהייתי אצלם עם הרנו מגאן 2001 של אחותי,שקרתה בה תקלה משונה;

בזמן עמידה במקום ב D,ללא לחיצה על דוושת הבלם,האוטו היה מיתקדם ונעצר בצורה מוזרה.

ניגשתי לכמה משפצי גירים,וכולם פסקו-הגיר הלך,ועלות השיפוץ נעה סביב ה 7000 ש"ח.

ניראה לי מוזר משהו,מה גם שהגיר מחליף הילוכים יפה,ואין החלקה מממיר המומנט(טורק).

בצעד אחרון(של יאוש...)ניגשתי למוסך רנו מורשה בת"א,הוא חיבר את האוטו למחשב,ומיד עלה על הבעייה-חיישן(אחד מתוך 20..)שכשל.

התקלה חייבה פתיחת גיר,ועל הדרך הוחלפו פילטר ושמן.

עלות התיקון-1800 ש"ח,רחוק מאד מההצעות שקיבלתי ממכוני הגירים האוטומטיים שאליהם ניגשתי,שגם הם היו מחליפים חיישן סה"כ.

מוסר השכל-לבדוק ב 24 עיניים מה התקלה בדיוק,ולא להיתבייש לגשת למוסך מורשה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...