Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל אוהדי ,הסדרה "יצאת צדיק", הסדרה חוזרת הערב למסך, בשעה 20:45, והפעם על הפרק מוסכים:

האם הם תחמנים, או צדיקים וישרים כמו סרגל??!!

התשובה הערב, כדאי וחובה לצפות לאוהדי חיים הכט, וגם למקטרגים על האיש והאגדה!

אני נכנס לכוננות ספיגה, יחד עם ידידי סטיו!

ביקורת והערות בונות לנושא התוכנית , לאחר הצפיה, בתוכנית הערב, אתם מוזמנים להגיב ולשרשר!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כבר עכשיו אני יכול לומר לך לגבי המוסכים:

צדיקים,ישרים כמו סרגל, אין כמוהם.... כולם צדיקים בני צדיקים.

פורסם
אני יודע על מוסך אחד שיופיע בתוכנית להיום שיצא צדיק - מוסך "שרות שי שחר".[/QUOTE]

למה יש לי הרגשה ש"שרות שי שחר" יצא צדיק בסדום??!!

הפרומו שפומפם כל השבוע, רמז על הנושא מוסכים, ועל ניסיון לאבחן תקלות על ראש מנוע, ללא

שום הצדקה מקצועית!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הייתי במוסך שי הזה פעם אחת לצורך החלפת שמן + פילטר שמן + החלפת גומייה של הציריה ובדיקת בלמים. דווקא לא רעים. קטעים עם השי הזה, הוא יודע לדבר רוסית אבל יש לו מבטא מצחיק כשהוא מדבר ברוסית.

כל העובדים שלו רוסיים(לפחות ככה זה היה כשהייתי שם), הם גם מגדלים כלבה שהמליטה גורים והם שומרים עליהם. שאלו אותנו אם אנחנו רוצים גורים. חבל שלא הקלטתי את זה, איזה מצחיק היה בחור אמר תביא 100/50 שקל מה שיש. הצחיק אותי הבן אדם

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

הוא דווקא נישמע ממש רציני, אני חושב שהוא בעצמו היה בטוח שזה הראש מנוע. אני חושב שאו שהמכשיר שלו דפוק או שהבדיקה שעשו בפיאט לא מדוייקת מספיק וכן יש מעבר קטן של פחמן דו חמצני אולי.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

צביקה - 14 מתוך 17 מוסכים יצאו צדיקים.

בפרומואים תמיד יראו את השלילה והרעש שמסביב, אחרת איך יצברו רייטינג.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הייתי במוסך ת.ש.ר ברעננה.

בדקתי שם חשש ב106 ראלי של פריצת אטם ראש ובלוק סדוק. דווקא הבחור גילה עמינות ויצאתי מאוד מרוצה משם (רק איבחון).

פורסם

צביקה, דבר ראשון אני שמח שגם אתה ראית את התוכנית. לפני שהתחברתי לאינטרנט חשבתי לי שבטח תפתח שרשור בנושא..

14 מתוך 17 מוסכים יצאו צדיקים, זה ממש מכובד.

כרגיל, ראיתי והקלטתי.

המוסך האחרון, "מוסך גלי", היה כבר בתוכנית הראשונה, ראיתי אותו.

המוסך עם הבחור הצעיר, שאמר "תביאי 50/100", פשוט כל הכבוד לו. ככה מוסך צריך להראות ולהתנהל.

החכמולוגים שקבעו שהלך אטם ראש מנוע, ללא בדיקה מעמיקה ותירוצים דבילים, לפי דעתי צריך לסגור להם את המוסך.

הבדיקה שעשו במוסך המרכזי של פיאט כנראה שהייתה מעמיקה, עושה רושם שבדקו את כל מערכות הרכב. ציינו שהבדיקה נמשכה 4 שעות.

ולבסוף,

גם לי קרה לפני כשנה שהייתה נזילה מאחד הצינורות כתוצאה מבנד רופף. המנוע לא התחמם כי פשוט לא ננתי לו ומילאתי כל הזמן נוזל קירור, ונסעתי בעצמי למוסך. הם תיקנו לי את התקלה ללא תשלום!

פורסם

הפרומו שפומפם כל השבוע, רמז על הנושא מוסכים, ועל ניסיון לאבחן תקלות על ראש מנוע, ללא

שום הצדקה מקצועית!

צביקה

צביקה, כנראה התוכנית נערכה והוקלטה כבר לפני יותר משבוע הם בטוח חשבו על זה.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

תכנית מעולה. ממש תענוג לראות את הצדיקים עובדים.

אהבתי במיוחד את הבחור שבדק קודם כל את השמן במדיד(ע"מ לאבחן מים בשמן)- מקצועיות לשמה!

שאלה: הקטע הזה עם קובי שמעביר את המדליה ליוסי שגדל אצלו-לא היה בתכנית הראשונה עם תקלה אחרת?

• תוכן חדש...