Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Seat Leon החדשה

ludu
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיאט החדשה נחתה בארץ ואין כל הדים לכך בפורום?

כל היום מדברים כן תהיה רנו ספורט או לא תהיה רנו ספורט... אבל לדעתי כל רכב בעל נטייה ספורטיבית בארצנו הוא ברכה (בעיקר סביב ה- 180K).

אז מה אתם אומרים- אם מחירה של הגולף GTI יהיה מעל 200K האם הסיאט מהווה תחליף הולם?

Leon1P_TDI_ABT.jpg

golf_gti_1.jpg

פורסם
ראיתי אותה כמה פעמים כמונית, אולי הצבע הלבן לא מתאים לה אבל היא פחות יפה מאשר הקודמת, היא נראית קטנה וצנועה לעומת הקודמת שנראתה אלגנטית ויפה.

קטנה צנועה?

בוטה ו-וולגרית זה מילים שאתה מחפש.

אור.

פורסם
ראיתי אותה כמה פעמים כמונית, אולי הצבע הלבן לא מתאים לה אבל היא פחות יפה מאשר הקודמת, היא נראית קטנה וצנועה לעומת הקודמת שנראתה אלגנטית ויפה.

הליאון עוד לא הגיעה לארץ ע"פ מה שאמרו לי בסוכנות סיאט ביום שישי.

הרכב שראית זה או האלטיאה או הטולדו (שדי זהות...).

מגאן 265

פורסם

לא ראית את הלאון כמונית כי היא עוד לא נמכרת בארץ.

קטנה לעומת הקודמת?? היא גדולה יותר ורואים את זה ממרחק! היא גם הרבה יותר מכוערת אבל זו דעתי האישית...

פורסם

ראית את הטולדו, כי ראיתי כבר כמה מוניות מסוג הטולדו, היא הרבה יותר מסורבלת ופחות יפה מהלאון, עדיין הלאון היוצאת הרבה יותר יפה מהחדשה הנוכחית.

חבל שככה הלכה לה מכונית יפה והגיע מחליפה פחות יפה!

פורסם
ראית את הטולדו, כי ראיתי כבר כמה מוניות מסוג הטולדו, היא הרבה יותר מסורבלת ופחות יפה מהלאון, עדיין הלאון היוצאת הרבה יותר יפה מהחדשה הנוכחית.

חבל שככה הלכה לה מכונית יפה והגיע מחליפה פחות יפה!

לפי מה שאני ראיתי בסוכנות סיאט, הטולדו היא גרסה של האלטיאה עם תחת, ולפי מה שהבנתי הלאון תהייה יותר נמוכה... זה מה שהסוכן הבקיא ידע להגיד לי...

מגאן 265

פורסם

אין עדין מוניות ליאון

המונית שיצא לך לראות היא הטולדו החדשה

גם אני נתקלתי בה כמה פעמים

לפחות בתחום המוניות הולך לסיאט

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הדגם היוצא חייב היה להתחלף, הוא כבר נחשב ישן במונחי דגמים.

גם הגולף החדשה לא נראית טוב כמו הקודמת (לדעתי לפחות) וגם סיאט ירדו מדרגה. לפחות האוקטביה נראית טוב...

פורסם

הלאון החדשה נראית, לטעמי, מעולה. זכיתי לשבת בתוכה בחו"ל והיא גם מרשימה למדי מבפנים. בתמונות קשה לראות אבל הפרופורציות שלה נפלאות והמראה ספורטיבי ומעוצב להפליא. היא בהחלט הנציגה היפה ביותר של פלטפורמת הדור החמישי של הגולף, כן, יפה יותר גם מה-A3. חכו שתראו אותה במציאות. בתמחור מתאים היא תתן פייט מעניין מאוד לסיביק החדשה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...