Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנתונים הם לפי הדלק בו היצרן ממליץ להשתמש

אם זה מנוע שצריך 98 אז הצריכה היא לפי 98 אוקטן ואם מדובר ברכב סטנדרטי אז הנתונים הם מין הסתם לפי 95 אוקטן... עדיין לא הצלחתי להבין את הקטע של לשים 98 במנוע שצריך 95 אבל שיהיה

פורסם

גם נתונים לא נכונים בעליל.

בבדיקת הנתונים הכל שם סטרילי עם לחיצה עדינה מאוד על הדוושה בלי עצירות רמזור בלי מזגן ובלי שאיזה מישהו עוצר כמה דקות וצועק :"נו יאלה את באה?"

פורסם
גם נתונים לא נכונים בעליל.

בבדיקת הנתונים הכל שם סטרילי עם לחיצה עדינה מאוד על הדוושה בלי עצירות רמזור בלי מזגן ובלי שאיזה מישהו עוצר כמה דקות וצועק :"נו יאלה את באה?"

ומה עם משקל נוסף של נוסעים וחלונות פתוחים?

והם עושים את זה על דיינו (לפחות חלק כן עושה)

וכבר היה על זה כתבה היכן שהוא שהם לא הכי אובייקטיביים.........

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

פורסם

נתוני יצרן בד"כ זה כמו חישובים בפזיקיה, "בריק".אם אתה מבין למה אני מיתכוון.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

ברור לי שהתנאים סטרילים ולחיצה עדינה על הגז וכמעט בלי ברקסים, אבל היה מעניין אותי לדעת סוג הדלק.אני נוסע הרבה בכבישים בין עירוניים (גהה) במהירות של 100-110, ותמיד יש לי צריכת דלק של 1 ל 10 (אני בודק בכל תידלוק כמה האוטו נסע וכמה ליטר הלך). לפי נתוני היצרן האוטו אוכל 1 ל 16 בבין-עירוני, ו 1 ל 12 במשולב (עירוני+מהיר), שזה המיקרה שלי בעצם, וזה פשוט לא מסתדר לי (אגב האוטו די חדש)

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

איביזה 1400 סמ"ק, 75 כ"ס, שנת ייצור 2004,

עושה את הנתונים שאמרת.

משולב 1:12 ולפעמים 13 או 14

ומחוץ לעיר ליטר אחד ל-16-17 קילומטר.

לפחות זה מה שאנחנו עשינו לאחרונה (הנתונים לגביי נסיעה מחוץ לעיר התקבלו לפני יומיים כשאחי נסע למצפה רמון הלוך וחזור מבאר שבע).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

איך ניתן למדוד את צריכת הדלק *בפועל*? הקילומטראז' ידוע, אבל כמות הליטרים לא (במקרים שאין מחשב דרך). האם מחכים שהמיכל יתרוקן לחלוטין ואז ממלאים כמות ידועה?

ובמקרה שיש מחשב דרך: כמה אפשר לסמוך עליו? אצלי (מגאן 1600) מחשב הדרך טוען שהצריכה היא 1:13 אבל זה נשמע לי מופרך, בהתחשב בכך שאני נוסע עם "רגל כבדה" על הגז, בהרים (גוש דן לאריאל ובחזרה), ועם מיזוג נונ-סטופ.

פורסם

לא חושב שאת הנתונים "עירוני" עושים בלי ללחוץ על הבלמים.

הרי נסיעה עירונית בהגדרה זו נסיעה איטית יותר, על הילוך נמוך יותר, עם רמזורים.

לכן גם היא יותר בזבזנית.

לענינינו - לרוב אני מצליח לקלוע כמעט לנתוני יצרן

206 ידני 1.6 נסיעה משולבת קמצנית עם טיפה של השתוללות - 14-15 ק"מ לליטר.

מחשב הדרך מזייף מעט מאוד.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם
ממלאים מיכל מלא

נוסעים X ק"מ

ממלאים שוב מיכל מלא

מחלקים את ה X ק"מ לכמות הליטרים שמולאה בפעם השניה

לא נכון בהכרח.

לשם השוואה - צריך לתדלק באותה משאבה וללחוץ אותו מספר פעמים (שהמשאב תפסיק אותו מספר פעמים - אבל בכל מקרה - לא יותר מ 3 פעמים)

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

City: Represents urban driving, in which a vehicle is started with the engine cold and driven in stop-and-go rush hour traffic. The driving cycle for the test includes idling, and the vehicle averages about 20 mph.

20 MP/H ?

זה 34 קמש מהירות ממוצעת.

בולשיט.

אני בנסיעה משולבת כשהרוב נוטה לבין עירוני עושה מהירות ממוצעת של 35-37 קמ"ש למיכל דלק ואני כמעט ולא עומד בפקקים.

המדידה שלהם מזויפת והבסט קייס - כמעט פנטסטי.

כי מי שמשקיע, שוקע....

• תוכן חדש...